15-01-2011, 11:29 PM
De data asta eu sunt prima :P :P (e bnnn in seara asta nu mai am probleme cu inimioarele,am trecut la alt emoticon)....ma bucur ca ai pus capitolul in seara asta ca sa am si eu ce citii.Ma bucur si mai mult ca folosesti descrierea mai mult decat in celelalte ficuri ale tale (dar mie imi place mult si dialogul,mai ales ca stii sa-l construiesti in asa fel incat nu e sec deloc)
Imi place se Sonia pentru ca e cu picioarele pe pamant,nu ca biata Marina care inca mai are cateva chestii de invatat despre baieti (mai ales despre cei idioti si perversi ca Albert)...dar il ador (asa cu ti-am spus si in celalalt comm pe Andreas) Ce pot sa zic imi plac genile ...Pooop si pastram legatura (si ca sa nu fiu rea pun si o inimioara :X ) :P
Imi place se Sonia pentru ca e cu picioarele pe pamant,nu ca biata Marina care inca mai are cateva chestii de invatat despre baieti (mai ales despre cei idioti si perversi ca Albert)...dar il ador (asa cu ti-am spus si in celalalt comm pe Andreas) Ce pot sa zic imi plac genile ...Pooop si pastram legatura (si ca sa nu fiu rea pun si o inimioara :X ) :P
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
![[Imagine: chibi_5001.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5001.gif)
, chibi-ul lui