15-01-2011, 06:02 PM
:X:X ( ce mod frumos de a-mi incepe comm-ul,nu?) Scuze dar pur si simplu nu ma pot abtine (as mai pune inimioare,dar mai bine lasa :)) )
Ar trebui sa faci ficuri in romana mai des pentru ca iti iasa grozav.a bucur ca ai pus mia mult descriere (face lucrurile sa para mai profunde)
Daca il adoram pe Andreas inainte,acum pur si simplu il iubesc:geniu lungan, brnet si cu ochii verzi :X (si uite ca am mai pus o inimioara ).Sa nu ne tii mult in suspans gagik ca ma supar (glumesc, glumesc...stii ca nu m-as putea supara pe tine )Vreau sa vad cum reactioneaza Sonia la sarut. (sper sa nu faca o scena )
Cred ca asta e primul comm in care am folosit atatea paranteze :))
In fine,te-am pupat si astept nextul
:*
Ar trebui sa faci ficuri in romana mai des pentru ca iti iasa grozav.a bucur ca ai pus mia mult descriere (face lucrurile sa para mai profunde)
Daca il adoram pe Andreas inainte,acum pur si simplu il iubesc:geniu lungan, brnet si cu ochii verzi :X (si uite ca am mai pus o inimioara ).Sa nu ne tii mult in suspans gagik ca ma supar (glumesc, glumesc...stii ca nu m-as putea supara pe tine )Vreau sa vad cum reactioneaza Sonia la sarut. (sper sa nu faca o scena )
Cred ca asta e primul comm in care am folosit atatea paranteze :))
In fine,te-am pupat si astept nextul
:*
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
, chibi-ul lui