30-10-2010, 02:52 PM
Buna!! Tocmai vroiam sa comentez capitolul doi unde m-ai cam suparat :-w..dar am vazut ca te-ai revansat in continuarea capitolului..si aici ai greseli de tastatre si gramatcale dar numai sunt cu carul.. sunt mai "moderato".
Descrierea..Doamne pana la urma o sa-ti trag o mama de bataie de o sa o tii minte..Descrie si tu ceva,peisaju sau macar cum arata Demon ala..eu nici nu stiu cum arata inafara ca are ochii verzi si rosii si paru brunet ..zi macar cu ce era imbracat..ca era aagresiv,bla bla bla...
Dialogul:este cam in exces si cam sec ceva de genu
"Buna!
Salut!
Hai ca eu plec!Pa!
Pa!"
Ar putea fi ceva de genu
"Buna!Ce mai faci?Cum ti-ai petrecut week-end-ul?[dau si eu un exemplu]
Salut!Uite am fost la piscina cu niste colege si la gradina zoo..[aicea zici ce a vazut cutarescu x..si asa mai departe]Tu?
Uite eu ..bla bla Trebuie sa plec!Pe curand!
La revedere!Mi-a facut placere sa vorbim!"
Adica m-i se pare mai amplu..puteai sa narezi mai bine..
Imi pare rau daca te-am suparat imi dai un mesaj privat sau comentariu la profil si eu nu voi mai comenta la ficul tau ;)
..Nextul :X:X
Descrierea..Doamne pana la urma o sa-ti trag o mama de bataie de o sa o tii minte..Descrie si tu ceva,peisaju sau macar cum arata Demon ala..eu nici nu stiu cum arata inafara ca are ochii verzi si rosii si paru brunet ..zi macar cu ce era imbracat..ca era aagresiv,bla bla bla...
Dialogul:este cam in exces si cam sec ceva de genu
"Buna!
Salut!
Hai ca eu plec!Pa!
Pa!"
Ar putea fi ceva de genu
"Buna!Ce mai faci?Cum ti-ai petrecut week-end-ul?[dau si eu un exemplu]
Salut!Uite am fost la piscina cu niste colege si la gradina zoo..[aicea zici ce a vazut cutarescu x..si asa mai departe]Tu?
Uite eu ..bla bla Trebuie sa plec!Pe curand!
La revedere!Mi-a facut placere sa vorbim!"
Adica m-i se pare mai amplu..puteai sa narezi mai bine..
Imi pare rau daca te-am suparat imi dai un mesaj privat sau comentariu la profil si eu nu voi mai comenta la ficul tau ;)
..Nextul :X:X
Samy fu` a`ci!
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love: