28-10-2010, 11:49 AM
Ideea este destul de interesanta. Dar ar trebuii sa incerci sa adaugi descriere mai ampla, o actiune mai lenta, proportonata cu descrierea. Legatura dintre naratiune si descriere nu ar trebuii sa fie ca un hotar. Trebuiesc imbinate. Si ce sa mai zic... incearca sa folosesti sinonime, nu mai folosii un cuvant de mai multe ori in aceeasi structura. Am observat si cateva greseli gramaticale, de exemplu "dragut-o", care se scrie legat pentru ca "dragut" nu e verb, iar "-O" acolo nu este pronume. Alta chestie, atunci cand narezi, incearca sa nu mai folosesti cuvinte pe care le zici zi de zi, de exemplu "ala". Suna vulgar si infantil. Dialogul, este cam sec. De ce? Pai fiecare dialog contine putine cuvinte. Doar o propozitie sau doua. Ar fi frumos ca dupa ce termini ce are personajul de zis, sa pui virgula si sa continui asa: "spuse ea privindu-ma uimita, caci intamplarea fu prea socanta, pentru ea, dar mai ales pentru mine." Si ai grija cu greselile gramaticale, si incearca sa colorezi putin aceste capitole.
Iti urez succes in continuare ^^. Ti-am zis ador ideea, dar trebuie lucrat la stil. Si sper sa nu iei in nume de rau ceea ce ti-am zis, pentru ca nu ti-am zis cu rautate, ba chiar vreau sa te ajut, caci m-ai lasat in suspans si vrreau sa vad ce se intampla.
Iti urez succes in continuare ^^. Ti-am zis ador ideea, dar trebuie lucrat la stil. Si sper sa nu iei in nume de rau ceea ce ti-am zis, pentru ca nu ti-am zis cu rautate, ba chiar vreau sa te ajut, caci m-ai lasat in suspans si vrreau sa vad ce se intampla.