03-09-2010, 01:18 AM
pfoaiii.. deci cum mie imi place tema asta se pare ca voi vota. hmmm.. Metal. imi place cum ai gandit concursul in primul rand. O idee geniala as putea spune. Pei. sa vedem. Prima poza cu catelul este absolut superba:X. Imi place la nebunie, mai ales ca aceste animale sunt preferatele mele:X. Imi place cum sta si pare bleg. E un dragalas. Calitatea imaginii in schimb e mai scazuta. Poate daca ar fi fost si mai clara ar fi fost si mai frumoasa, dar in schimb ador poza asta. NOTA 10 din partea mea.
A doua poza, si aia imi place. e frumoasa. Si are cam aceiasi calitate ca prima poza. In fine. Hai ca las calitatea deoparte. Pei. E draguta veverita aia, dar as avea ceva de obiectat. prima oara cum am deshis poza ca sa o vad mi-a luat ceva ca sa imi dau seama unde e animalul din poza. E chiar dragutadar daca [cine a facut poza] te-ai mai fi rasucit umpic spre dreapta ar fi fost mult mai bine. Pei poza asta.. primeste 9,90 de la mn. E frumoasa dar.. pacat ca nu se vede clar si nu iti sare in ochii animalul .... Mai bine era si modificata dar banuiesc ca nu e voie..
deci.. Eu votez prima poza.. Nota 10.
Felicitari amandurora si succes in continuare
A doua poza, si aia imi place. e frumoasa. Si are cam aceiasi calitate ca prima poza. In fine. Hai ca las calitatea deoparte. Pei. E draguta veverita aia, dar as avea ceva de obiectat. prima oara cum am deshis poza ca sa o vad mi-a luat ceva ca sa imi dau seama unde e animalul din poza. E chiar dragutadar daca [cine a facut poza] te-ai mai fi rasucit umpic spre dreapta ar fi fost mult mai bine. Pei poza asta.. primeste 9,90 de la mn. E frumoasa dar.. pacat ca nu se vede clar si nu iti sare in ochii animalul .... Mai bine era si modificata dar banuiesc ca nu e voie..
deci.. Eu votez prima poza.. Nota 10.
Felicitari amandurora si succes in continuare
Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta