03-09-2010, 01:18 AM
pfoaiii.. deci cum mie imi place tema asta se pare ca voi vota. hmmm.. Metal. imi place cum ai gandit concursul in primul rand. O idee geniala as putea spune. Pei. sa vedem. Prima poza cu catelul este absolut superba:X. Imi place la nebunie, mai ales ca aceste animale sunt preferatele mele:X. Imi place cum sta si pare bleg. E un dragalas. Calitatea imaginii in schimb e mai scazuta. Poate daca ar fi fost si mai clara ar fi fost si mai frumoasa, dar in schimb ador poza asta. NOTA 10 din partea mea.
A doua poza, si aia imi place. e frumoasa. Si are cam aceiasi calitate ca prima poza. In fine. Hai ca las calitatea deoparte. Pei. E draguta veverita aia, dar as avea ceva de obiectat. prima oara cum am deshis poza ca sa o vad mi-a luat ceva ca sa imi dau seama unde e animalul din poza. E chiar dragutadar daca [cine a facut poza] te-ai mai fi rasucit umpic spre dreapta ar fi fost mult mai bine. Pei poza asta.. primeste 9,90 de la mn. E frumoasa dar.. pacat ca nu se vede clar si nu iti sare in ochii animalul .... Mai bine era si modificata dar banuiesc ca nu e voie..
deci.. Eu votez prima poza.. Nota 10.
Felicitari amandurora si succes in continuare
A doua poza, si aia imi place. e frumoasa. Si are cam aceiasi calitate ca prima poza. In fine. Hai ca las calitatea deoparte. Pei. E draguta veverita aia, dar as avea ceva de obiectat. prima oara cum am deshis poza ca sa o vad mi-a luat ceva ca sa imi dau seama unde e animalul din poza. E chiar dragutadar daca [cine a facut poza] te-ai mai fi rasucit umpic spre dreapta ar fi fost mult mai bine. Pei poza asta.. primeste 9,90 de la mn. E frumoasa dar.. pacat ca nu se vede clar si nu iti sare in ochii animalul .... Mai bine era si modificata dar banuiesc ca nu e voie..
deci.. Eu votez prima poza.. Nota 10.
Felicitari amandurora si succes in continuare

![[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]](http://i1137.photobucket.com/albums/n510/sasusaku123love/p_wall1x-2337629b24-1.jpg)
Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta