20-08-2010, 07:37 PM
imi cer scuze ca din nou intarzi sa iti spun parerea mea despre acest capitol, dar no... este vara ;)) mai tu trebuie sa fi increzatoare, sigur ca citesc multi povestea aceasta a ta, dar le este lene sa comenteze. ca de obicei o continuare interesanta. nu prea am inteles exact care e faza cu inimile gemene dar sunt sigura ca o sa ma lamuresc mai incolo.
ce pot sa iti zic? in acest ultim capitol a fost ca mult dialog, dar a fost amuzanta acea cearta dintre cei doi baieti. parca ii si vad purtand o asemenea discutie. alt lucru pe care ti l-am mai spus este ca tot scrii coridor cu "l" in loc de "r" si nu pot sa imi dau seama daca asta e greseala ta sau daca este din cauza word-ului care mai "corecteaza" cuvintele..
poate ma lamuresti tu cand pui data viitoare capitolul.
Astept urmatorul capitol cu nerabdare! kisses.:*
ce pot sa iti zic? in acest ultim capitol a fost ca mult dialog, dar a fost amuzanta acea cearta dintre cei doi baieti. parca ii si vad purtand o asemenea discutie. alt lucru pe care ti l-am mai spus este ca tot scrii coridor cu "l" in loc de "r" si nu pot sa imi dau seama daca asta e greseala ta sau daca este din cauza word-ului care mai "corecteaza" cuvintele..
poate ma lamuresti tu cand pui data viitoare capitolul.
Astept urmatorul capitol cu nerabdare! kisses.:*