21-06-2010, 10:57 PM
Prima !! ( Dupa ce comentariul user-ului de dinaintea mea a fost sters din motive bine cunoscute). :-" Cum, afara bate vantul, de le-a inghetat pantalonii in vine alor mei, imi omor si eu timpul pe site. Si ce sa gasesti, un fic chiar Foart3 Bun, dupa mine. ( Mai ales ca e si Yaoi). :001_wub: Mie-mi place mult, de ce sa nu-l continui ? Eh, ai postat primul capitol ieri, ai 100 de vizualizari, ce mai vrei pentru doar doua capitole postate ? Ceea ce ma pune pe ganduri este faptul ca ai multe, multe greseli gramaticale, unde chiar ai mancat cuvinte importante, nu ai pus virgule... Uneori, trebuie sa pui punct unei anumite fraze, apoi mai continui si cu alta. Nush, dar mi se pare ca prima data cand ti-am citit ficul aveai mai multe greseli, insa acum au mai disparut din ele. Oricum, ajunsesem,chiar, la concluzia ca nici nu esti roman/ca ( fara suparare, dar asta imi dadeau de banuit greselile gramaticale). Oricum, revenind la subiect, continua-l, please !! Ficul pare promitator, iar mie chiar imi place de tipul ala, nush cum il cheama, brunetu'. Cam atat si astept Nextu'. * Chuu* !! :*
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::