20-01-2011, 08:01 PM
Sinceră să fiu, titlul ficului e ales cum trebuie. Îmi place, dar conţinutul lasă de dorit.
Nu mai scrie îngroşat se vede ciudat. Am văzut câteva greşeli de tastare şi de ortografie şi de exprimare, off ..
,, deobicei " - de obicei
,, fitosu` " - fiţosul
,, 17 ani,, " - > 17 ani [ şi o singură virgulă, nu două ]
,, După o oră de zvârcolit în pat şi gândit la ce să facă " [ ar suna mai bine ] - > După ce s-a zvârcolit în pat timp de o oră, gândindu-se la ce să facă ...
Åži aÅŸa mai departe ....
Nu vreau să fac un comentariu kilometric, doar cu greşeli de genul asta. >.<'
Se vede că ai probleme grave cu limba romană, sunteţi certate ? Vai, vai ...
Numele sunt comune, banale, aş putea spune, nu mă atrag în mod special. Dialog nu ai avut, naraţiunea e prezentă, dar în fine, iar descrierea se poate îmbunătăţii mai mult ca sigur.
Capitolul este scurt, nu e bine ~ încă un punct în minus.
Ai avut un final, omg : |. Nu trebuia să pui acea întrebare şi nici va urma .. Nu este serial TV.
Să mai scrii, vreau să văd ce mai inventezi şi de data asta, poate, noi reguli în limba romană.
Nu mai scrie îngroşat se vede ciudat. Am văzut câteva greşeli de tastare şi de ortografie şi de exprimare, off ..
,, deobicei " - de obicei
,, fitosu` " - fiţosul
,, 17 ani,, " - > 17 ani [ şi o singură virgulă, nu două ]
,, După o oră de zvârcolit în pat şi gândit la ce să facă " [ ar suna mai bine ] - > După ce s-a zvârcolit în pat timp de o oră, gândindu-se la ce să facă ...
Åži aÅŸa mai departe ....
Nu vreau să fac un comentariu kilometric, doar cu greşeli de genul asta. >.<'
Se vede că ai probleme grave cu limba romană, sunteţi certate ? Vai, vai ...
Numele sunt comune, banale, aş putea spune, nu mă atrag în mod special. Dialog nu ai avut, naraţiunea e prezentă, dar în fine, iar descrierea se poate îmbunătăţii mai mult ca sigur.
Capitolul este scurt, nu e bine ~ încă un punct în minus.
Ai avut un final, omg : |. Nu trebuia să pui acea întrebare şi nici va urma .. Nu este serial TV.
Să mai scrii, vreau să văd ce mai inventezi şi de data asta, poate, noi reguli în limba romană.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]