26-12-2009, 02:00 AM
Deci Myuu s-a intors si i-au super placut capitolele, mai ales ultimele, cred ca e capitolul meu preferat si nici macar nu au facut-o pe bune. Nu stiu, dar mi s-a parut al naibii de erotic, adik nu mi s-a parut, chiar a fost, daca eram in locul lui Mark pana akum imi dadeam drumu...huh delirez, ma rog ai prins ideea, a fost prea misto. La inceput eram ceva de genul: pleaca Daemon ce naspa!!!! Fara yaoi, mor:((, apoi cand am vazut cat de superb ti-a iesit capitolul nu pot decat sa te oblig sa scri in continuare cat mai repede [da' repede repede;;)] Primul capitol pe o scara de la 1 la 10 primeste.... 11:)) [faza din filmul de azi cu "pe scara necredinciosilor in mos craciun tipa cat credeti ca are?" "4?" "5?" "10??" raspuns:"11" deci am ras ca idioata aici] ma rog m-am indepratat enorm de la subiect voiam sa spun ca am ras de nu mai puteam la partea cu 3 ore de sex, mai ales cand spunea ca nu-si mai simtea fundul, omg a fost prea tare. Felicitari kame:X nu ti-am mai spus de mult, dar ador pur si simplu ceea ce scri.
Kisses & many hugs:*
Kisses & many hugs:*