Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Iti place ficul?
Da
86.79%
46 86.79%
Asa si asa
7.55%
4 7.55%
Nu
5.66%
3 5.66%
Total 53 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

The Demon's Paradise [yaoi]

Imi pare raau de intarziere T^T

Capitolul 13: Dulce pasiune...

Fiorii incep sa-mi strabata corpul in momentul in care Daemon isi strecoara mana rece pe sub tricoul meu, atingandu-mi pielea si indemnandu-ma sa scap un scancet lung, ce-i aduce zambetul pe buze. Limba lui traseaza o urma umeda pe gatul meu, prinzand apoi cu dintii de pielea sensibila si sugand-o in asa fel incat sa fie sigur ca in acel loc va ramane o urma.
-Daemon... stii ca nu poti lasa semne, spun eu, asezandu-mi mainile pe pieptul lui incercand sa-l opresc.
-Esti prea perfect. Trebuie ai ceva care sa spuna "Nu va atingeti! E luat." Esti numai al meu! rosteste el, sarutand locul ce tocmai l-a inrosit.
-Par a fi o jucarie? intreb eu, incruntandu-ma. Nu sunt al tau, continui apoi, intorcandu-mi privirea in partea opusa.
-Nu esti o jucarie, desi semeni pe de-antregul cu o papusa... una perfecta, atat de frumoasa... dulce atunci cand vrea, si artagoasa cand se simte incoltita. Daca nu esti al meu, atunci fac orice ca sa fie asa.
Spunand acele lucruri, imi cuprinde buzele intr-un sarut patimas, lung, ce-mi indeamna inima sa tresara si sa bata mult mai rapid... Obrajii incep sa capete acea culoare rozalie, iar eu simt cum ma incalzesc treptat, fiind atins de mainile care, inca sunt reci dar ma fac sa scap gemete lungi cand imi strabat trupul. Daemon scapa indata de tricoul meu, aruncandu-l undeva prin camera, iar eu ii desfac nasturii camasii reci si ude, care ii aluneca pe brate, fiind aruncata apoi pe langa pat. Isi lipeste trupul de al meu, strangandu-ma cu putere in brate, vorbindu-mi apoi soptit.
-Siete così caldo... Esti atat de cald, Mark. Te vreau... acum!
Fara a astepta vreo reactie din partea mea, coboara cu buzele spre abdomenul meu, tragand de pantaloni si boxeri, pentru a-i indeparta deodata. Scap un scancet cand ajunge in zona intima si simt cum limba lui traseaza linii umede pe acea suprafata. Trupul incepe sa-mi tremure incontrolabil, iar respiratia mi se ingreuneaza pe masura ce inima isi grabeste ritmul batailor. Imi e atat de jena sa-l privesc pe Daemon facand asta, insa ii simt buzele cuprinzandu-mi organul deja intarit, iar, ca sa nu mai scap acele sunete rusinoase, imi prind intre dinti degetul aratator, insa e in zadar, pentru ca ma simt incredibil de bine in momentul de fata, si fara sa realizez scap multe gemete, parca rugandu-l pe saten sa continuie. Nu dureaza mult timp pana cand ating punctul maxim, si incerc sa vorbesc, insa cuvintele nu reusesc sa se faca auzite, respiratia mea grabita si gemetele dese fiind singurele care il anunta pe Daemon de ceea ce urmeaza. Prind cearceaful alb in pumni, strangandu-l cu putere si imi arcuiesc spatele, eliberandu-ma printr-un scancet lung de lichidul albicios ca rezultat al placerii mele...
Raman intins pe suprafata alba, respirand cu greu, miscandu-mi pieptul intr-un ritm alert, si avand obrajii atat de calzi incat cred ca in momentul de fata seaman cu o rosie bine coapta. Daemon revine asupra mea, trecandu-si limba peste buze, si asezandu-se intre picioarele mele. Nu realizez ce se intampla decat in momentul in care ma patrunde, chiar daca, de data aceasta durerea nu este insuportabila, inca exista si ma obliga sa scap doua icnete, care il fac pe Daemon sa ma stranga in brate cerandu-si scuze, insa pe italiana.
-Mi dispiace...Mio Dio, ti amo! roseste el incet, aproape de urechea mea. Accentul acela ma inebuneste si mai tare in combinatie cu vocea sa, care imi da fiori pe sira spinarii...
Incepe sa se miste lent in interiorul meu, sarutandu-mi in acelasi timp gatul, urcandu-mi apoi spre buze si capturandu-le intre ale sale. Imi asez mainile pe spatele lui, zgariindu-i usor pielea cu unghiile mele scurte si scapand sunete infundate la fiecare patrundere. Ii raspund la sarut cu aceeasi intensitate, miscandu-mi limba dupa regulile lui, in timp ce miscarile ii devin mai rapide, iar respiratia mea din ce in ce mai grea. Incerc sa ignor durerea ceare-mi este provocata, insa nu pot.. imi e imposibil.
Oricat de dureros ar fi, nu pot intelege cum de in bratele lui am impresia ca sunt mai in siguranta decat am fost vreodata... E atat de ciudat, dar, atat de bine totodata. Nu vreau sa plec de langa el...

-Trei ore! Daemon! Ai inebunit?! De fapt, cred ca eu am inebunit! Strig lipsit de vlaga, stand intins pe patul cald cu mainile puse pe ochi.
-Hei! am avut si pauze, iar tu nu te-ai plans. Trebuia sa iau in seama gafaielile? Intreaba el, aprinzandu-si o tigara.
-Da! Trebuia! Gafaielile alea insemnau "Opreste-te idiotule! Nu vezi ca abia mai respir?!" Credeam ca inebunesc! Raspund eu, fara a reusi sa-mi reglez inca respiratia. Nu stiu daca tu gandesti, dar sa faci sex atata timp e imposibil pentru unii ca mine! Sunt incepator in asta, ce dracu'?! continui eu, acoperindu-mi trupul cu plapuma cea groasa si intorcandu-ma cu spatele la el.
-Imi pare rau, iubire, dar nu e vina mea ca ma atragi in halu' asta, replica el, aplecandu-se asupra mea si sarutandu-mi fruntea, deoarece sunt enervat si nu ii dau voie mai mult de atat.. poate se aprinde din nou, si am sa fac mai rau decat un tren daca se va intampla asta.
Inchid ochii, incercand sa adorm, insa nu dureaza mult pana cand il aud din nou pe Daemon vorbind.
-Dar trebuie sa recunosti ca ultima oara incepuse sa iti placa, rosteste el soptit, aproape de urechea mea, facandu-mi obrajii sa se inroseasca pentru a mia oara.
-Mda... poate pentru ca nu imi mai simteam fundul?! credeam ca am ramas fara el la un moment dat... De unde dracu' ai atata energie? Si inca o intrebare... De ce spuneai unele chestii in italiana? intreb eu curios, incorcandu-mi privirea spre el.
-Ei bine, incepe el, eliberand fumul din plamani, si lasandu-l sa se risipeasca in aer. Ca sa nu o mai lungesc, sunt nascut in Italia, crescut acolo timp de douzeci de ani, si apoi adus aici, in America de catre tatal meu, care s-a despartit de mama. Si... in momentele acelea singura limba pe care o mai stiam era italiana; pentru ca mintea mea era ocupata cu cu tine, si atat.
Tac pentru un moment, apoi ma intorc cu tot corpul spre Daemon, acoperindu-mi chipul pana la ochi cu plapuma aceea.
-Ei bine... imi place, spun eu, fara a-i privi ochii.
-Ce anume?
-Italiana... Dar cea vorbita de tine. Nu are acelasi efect cand o aud la televizor. Cand o vorbesti tu e... adica... imi place, raspund, oarecum rusinat, motiv pentru care mi-am si acoperit inainte chipul putin inrosit.
-Come dolce, rosteste el, afisand un zambet cald, care imi grabeste ritmul batailor inimii. Ar fi bine sa dormim, altfel nu stiu cum vom face fata zilei de maine.E deja ora doi noaptea. Buona notte amore mio, continua apoi, acoperindu-se cu plapuma, tragandu-ma in bratele sale, si sarutandu-ma scurt.
Cred ca... asta se numeste fericire. Ma simt atat de bine cu el aproape, si e ceva... ceva ce imi indeamna inima sa-mi bata atat de repede, facandu-ma sa vreau sa zambesc avandu-l pe el langa mine. E chiar ciudat. Credeam ca pentru Alex simteam ceva, dar de fapt niciodata nu a fost asa, pentru ca nici macar pentru un moment nu mi-a batut inima atat de tare, stiindu-l pe el langa mine, desi voiam ca el sa fie mereu acolo. Sincer sa fiu, nu inteleg, sau poate ca mintea mea fuge prin alte parti ca sa imi dau seama despre ce era vorba de fapt. Dar stiu sigur ca nu am simtit niciodata ce am simtit acum. Vreau sa raman asa, langa Daemon...

Dimineata a venit mai repede decat ma asteptam... Poate mult prea repede, iar razele soarelui ce patrund prin perdea, ma deranjeaza, obligandu-ma sa imi deschid ochii. Oh Doamne, si ce priveliste superba mi-ai dat sa vad. Mark doarme linistit in bratele mele, cu capul pe pieptul meu, avand pe chip o expresie de nepretuit. Ca de inger. Da, asta e... ingerul meu cazut din cer. Unul superb, pe deasupra. Ma ridic cu grija, nevrand sa il trezesc si incep sa imi imbrac hainele inca ude, sunand apoi la un numar din agenda telefonului meu mobil.
Ii sarut scurt buzele, apoi vreau sa ies din camera, insa atunci ii aud vocea somnoroasa, rostindu-mi numele.
-Daemon... pleci?
-Da... Ma voi intoarce peste trei zile. Am niste afaceri, dar voi avea grija ca tu sa fii in siguranta pana atunci, raspund eu, aranjandu-mi gulerul camasii.
-Hainele tale sunt inca ude, spune Mark, vrand sa se ridice din pat, insa eu il opresc, prinzandu-l de umar cu o mana si apasandu-mi buzele pe ale sale inainte sa coboare.
-Tu doar odihneste-te, bine? Oricum voi merge sa imi schimb hainele si numai apoi voi pleca. Mario si Ryan vor avea grija de tine, cat timp eu voi fi plecat. Daca ti se intampla ceva, ii omor fara alte discutii, asadar trebuie sa faca o treaba buna.
-Mario? Ryan?... Cine sunt ei? Am impresia ca le stiu numele de undeva, dar habar n-am de unde.
Ciudat! Astia doi sunt chiar tipii care l-au violat in ziua aceea... e posibil sa nu-si mai aminteasca? Aud batai in usa apartamentului si ma duc sa deschid, stiind cine asteapta afara. Asadar intru cu cei doi baieti in camera lui Mark, sa vad daca nu cumva se crispeaza. Dar, spre surprinderea nostra, brunetul nu schiteaza nimic. Cred ca a fost mai mult lesinat in momentul in care astia doi si-au batut joc de el. Oricum, cel putin sunt sigur ca nu se va mai intampla asa ceva, pentru ca i-am amenintat cu moartea pe astia doi. Desigur, le-am dat si ordine, asadar cine ii face rau ingerului meu, are un mormant asigurat din partea mea... in cele mai adanci ape, si cu sase gloante in corp.
-Sa nu-mi duci dorul, spun eu, asezandu-ma langa el.
-Nu se va intampla! raspunde el, ca intotdeauna, mandru si cu mainile in san.
Zambesc usor, apoi ii cuprind buzele intr-un sarut, gustandu-l cu atata lacomie, cat sa imi tina de urat astea trei zile in care nu il voi avea langa mine, apoi ies pe usa apartamentului. Mario si Ryan au ramas in camera de zi, ei fiind de acum bodyguarzii lui Mark. Le-am dat ordin sa mearga peste tot cu el, fie ca vrea sau nu... Ahh drace! Deja imi e dor de el, doar stiind ca vom fi despartiti trei zile.

Siete così caldo = Esti atat de cald
Mi dispiace...Mio Dio, ti amo!= Imi pare rau, Doamne, te iubesc!
Come dolce= Cat de dulce
Buona notte amore mio= Noapte buna, iubirea mea
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
The Demon's Paradise [yaoi] - de Yaoi Queen - 14-09-2009, 11:26 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 15-09-2009, 02:56 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 18-09-2009, 12:16 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 20-09-2009, 09:04 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 27-09-2009, 08:32 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kayura - 28-09-2009, 12:02 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 30-09-2009, 06:33 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 06-10-2009, 04:01 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 06-10-2009, 10:20 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kayura - 07-10-2009, 08:36 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Aiumy - 09-10-2009, 11:38 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 18-10-2009, 11:25 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 19-10-2009, 12:17 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kayura - 19-10-2009, 10:27 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 21-10-2009, 10:06 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 22-10-2009, 10:51 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 25-10-2009, 03:44 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 02-11-2009, 11:48 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kripterya - 03-11-2009, 12:23 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 03-11-2009, 12:59 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 08-11-2009, 01:17 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 08-11-2009, 02:20 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Serqet - 08-11-2009, 02:34 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Mitus - 08-11-2009, 05:38 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 21-11-2009, 02:12 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 21-11-2009, 02:36 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 02-12-2009, 05:51 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 03-12-2009, 09:07 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 05-12-2009, 01:26 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 20-12-2009, 06:25 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 20-12-2009, 06:50 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Mitus - 23-12-2009, 04:31 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 24-12-2009, 01:29 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 26-12-2009, 02:00 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Aiumy - 26-12-2009, 02:17 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 26-12-2009, 11:35 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 04-01-2010, 11:32 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 05-01-2010, 09:00 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 05-01-2010, 10:51 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 10-01-2010, 11:40 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 11-01-2010, 12:16 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 13-01-2010, 09:32 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de -myuu- - 07-02-2010, 12:54 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 07-02-2010, 12:39 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de -myuu- - 07-02-2010, 03:41 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de -myuu- - 28-02-2010, 11:27 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 07-03-2010, 02:59 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.470 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 2.110 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.632 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Dragoste de muritor si de demon Yoko-sama 22 13.212 06-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Lacrimile unui demon Dufresne 11 6.870 02-02-2011, 06:20 AM
Ultimul răspuns: Danb
  Inger Vs Demon yaoi maniac 0 2.191 27-06-2010, 05:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The passion of an angel and a demon ...:::Hana Arakida:::... 2 3.018 10-03-2010, 12:59 AM
Ultimul răspuns: ...:::Hana Arakida:::...
  Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio) Annya 6 5.165 01-05-2009, 07:54 AM
Ultimul răspuns: Sasuke Uchiha is the best
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 12.288 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Raining in Paradise [shonen-ai] Kaoru Fuji 9 7.561 04-05-2008, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)