08-11-2009, 02:20 AM
In cele din urma ai postat si capitolul asta, ah cat l-am asteptat si cat incepusem sa ma rog de tine sa-mi dai mai repede ce scri [in cele din urma mi-ai dat ca sa scapi de gura mea:))].
Ce pot sa zic...Daemon a cedat prea usor cand Mark a spus ca nu mai vrea sa se culce cu el...ori il iubeste prea mult ori i s-a facut mila de el..ori...defapt alta varianta nu exista:)). Mi-a placut faza cu banana...e prea tare...
Nu mi-a placut repetitia asta in schimb "Intram amandoi in club, fiind amandoi cu zambetul pe buze" - puteai renunta la al doilea si era ok. Eh se mai intampla sa nu-t dai seama, nu-i un capat de lume, dar trebuia sa-ti zic:-"
Atat am avut sa-ti spun, astept nextul si spor la scris:*
Ce pot sa zic...Daemon a cedat prea usor cand Mark a spus ca nu mai vrea sa se culce cu el...ori il iubeste prea mult ori i s-a facut mila de el..ori...defapt alta varianta nu exista:)). Mi-a placut faza cu banana...e prea tare...
Citat:-Hei! Banana mea! spun eu imbufnat ca un copil caruia i s-a furat inghetata.Sfarsitul a fost in regula..adica este exact ce are nevoie ficul pentru a crea acel suspans...si sti ca nu-mi place sa fiu obilgata sa ma gandesc la ce se intampla mai departe, dar nu te voi stresa sa-mi spui, astept cumintica pana scri;;) [s-o crezi tu pe asta:))]
-Hmm... ia sa vedem, rosteste el apropiindu-se de mine, lipindu-si trupul de al meu si coborandu-si mana pana in zona mea intima de unde ma strange usor, facandu-ma sa scap un scancet, apoi spunand cu zambetul pe buze: este la locul ei...
Nu mi-a placut repetitia asta in schimb "Intram amandoi in club, fiind amandoi cu zambetul pe buze" - puteai renunta la al doilea si era ok. Eh se mai intampla sa nu-t dai seama, nu-i un capat de lume, dar trebuia sa-ti zic:-"
Atat am avut sa-ti spun, astept nextul si spor la scris:*