03-11-2009, 12:59 AM
O sa ma ai pe constiinta k nu m-am culcat pana nu ti-am lasat comm:)). Oricum eu am citit capitolul asta cu lingurita, cate putin, si acum imi pare mult prea scurt:o3. Titlul [k nu se poate sa nu se ia myuu de el:D] nu e deloc obisnuit chiar daca pare titlul banal, tipic, dar seara asta numai normala nu o poti numi:)). In primul rad astept continuarea la replica " Voi sta aici in seara asta, dar nu stiu zau daca vre-unul din noi va dormi ..."8-> [apropo "vre-unul" se scrie intr-un cuvant "vreunul"...nu m-am putut abtine:-"]. Si chiar daca spui tu ca ai foarte mult dialog, nu ar trebui sa te stresezi prea mult pentru ca dialogul tau e interesant, nu sec cum au alte ficuri, asa ca ofera capitolului o oarecare "dinamica" daca pot spune asa. Oo...destul cu teoria
Imi place ca Mark nu mai trebuie sa mearga la defilarea aia [sau ce naiba era ca sufer de o amnezie cumplita la ora asta:))] si poate sa-si petreaca timpul cu Daeomn...dupa cum ti-am mai spus nu-mi pasa cat de chinuit va fi Mark, tot ce vreau eu sunt mai multe scene yaoi:X.
Altceva nu stiu ce sa-ti spun..ti-as zice sa te grabesti cu nextu' dar ma simt cu musca pe caciula asa ca ma abtin:)). Hai ca am plecat...Strify is waiting for me:>
Imi place ca Mark nu mai trebuie sa mearga la defilarea aia [sau ce naiba era ca sufer de o amnezie cumplita la ora asta:))] si poate sa-si petreaca timpul cu Daeomn...dupa cum ti-am mai spus nu-mi pasa cat de chinuit va fi Mark, tot ce vreau eu sunt mai multe scene yaoi:X.
Altceva nu stiu ce sa-ti spun..ti-as zice sa te grabesti cu nextu' dar ma simt cu musca pe caciula asa ca ma abtin:)). Hai ca am plecat...Strify is waiting for me:>