Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Iti place ficul?
Da
86.79%
46 86.79%
Asa si asa
7.55%
4 7.55%
Nu
5.66%
3 5.66%
Total 53 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

The Demon's Paradise [yaoi]

Capitolul 6: Marturisiri…

Razele puternice ale soarelui patrund in camera mea, reusind sa-mi deranjeze somnul, iar eu imi deschid cu greu pleopele, incercand sa ma trezesc... Ma ridic din pat, imi trec mana dreapta peste ochi apoi imi privesc ceasul care indica ora noua si jumatate. "Ce ora imposibila" gandesc eu oftand, apoi ridicandu-ma din pat si indreptandu-ma spre baie cu gandul sa fac un dus.
Dupa ce-mi revigorez trupul, ies din baie, cu un prosop prins in jurul taliei si-mi sterg parul saten cu un prosop pe care apoi mi-l las pe umeri. Au trecut trei zile de la defilarea lui Mark si inca tot nu-i pot uita expresia din momentul in care a aflat ca l-am mintit. O modalitate destul de prosteasca pentru a saruta pe cineva, dar pot spune ca merita, desi nu agreez persoanele de genul lui. Problema e ca vreau sa-i demonstrez ca imi poate cadea in cursa cand vreau eu, iar el musca foarte repede momeala. Imi iau o camasa alba pe mine, pe care o las deschisa si o pereche de pantaloni de aceeasi culoare, avand de gand sa ies prin oras sa vad ce mai invart oamenii... oricum saptamana asta nu am nicio afacere de incheiat, deci sunt liber ca o pasare. Ies din casa, aprinzandu-mi o tigare inainte sa pasesc afara din curte, si ma indrept spre centrul orasului, surprinzator, dar merg pe jos si nu cu masina, iar eu nu obisnuiesc sa fac asta foarte des. E foarte cald, ceea ce explica si imbracamintea mea, desi lumea ce trece pe langa mine ma priveste putin ciudat, de parca as fi singurul care umbla asa pe strada. Nu dureaza mai mult de cinci minute pana ajung in locul propus, unde imi inchei cativa nasturi la camasa pentru a nu iesi prea mult in evidenta, pentru ca nu e necesar. Privirea mi-a fost atrasa de un afis foarte mare ce era pus pe unul din blocurile cu zece etaje, in care e Mark impreuna cu inca un tip care are parul lung cu o culoare de brunet-albastrui, are bratul in jurul gatului lui Mark si priveste in partea sa dreapta. Tipul e imbracat cu o camasa neagra si pantaloni de aceeasi culoare, iar Mark este in contrast cu el, purtand numai alb, si privind spre partea stanga. Stiu ca baiatul asta inca e suparat pe mine, dar de ce sa nu-l enervez si mai mult? Pe buze imi apare un zambet siret in timp ce scot telefonul din buzunar si ma indrept spre locuinta lui.
Merg timp de cincisprezece minute si abia acum am ajuns in fata blocului locului in care locuieste. Urc cele doua etaje, apoi apas pe butonul soneriei, asteptand un raspuns care nu intarzie sa apara. Se pare ca nervosul vorbeste la telefon cu cineva, si imi deschide usa larg privindu-ma enervat insa se pare ca nu constientizeaza cine ii in prag, pentru ca a ramas blocat pentru cateva secunde, apoi cand se "trezeste", continua sa vorbeasca cu persoana de la telefon.
-Anna, te sun eu mai tarziu... se pare ca am sobolani in pragul usii, spune el, incheind conversatia, apoi incercand sa-mi tranteasca unsa in nas, insa eu sunt mai rapid, asa ca intru in apartament, anticipand lucrul pe care el voia sa-l faca.
Ma priveste pentru cateva momente apoi incepe calm:
-Stii ce? Inteleg ca ma urasti... imi spune el, ca apoi sa inceapa sa urle. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi un nenorocit si mai mare decat esti deja! Cine Dumnezeu iti da dreptul sa dai ordin ca afisele cu mine sa fie date jos? Daca esti sponsorul nostru ai dreptul asta? Eu unul nu prea cred! Esti doar un idiot care nu are ce face cu banii!
Desigur, cat timp el isi bate gurita degeaba, eu ma uit pe peretii camerei, apoi cand vad ca o lasa mai moale cu tipatul, intervin rapid peste vorbele sale, facandu-l instantaneu sa taca:
-Te plac! Spun eu sigur pe mine, tinandu-mi mainile in san si privindu-l insistent pe baiatul din fata mea, care se uita la mine de parca as fi o masina straina. Clipeste des fapt ce arata ca e surprins, apoi deschide gura pentru a spune ceva, dar se blocheaza si isi uita cuvintele.
-Ce?! Tu chiar ai venit aici sa iti bati joc de mine?! striga el pana la urma incruntandu-se si mai tare decat inainte. Mi-a fost deajuns unul ca Alex! Nu mai am nevoie de inca unul! Nu fi cretin sa ai impresia ca iti voi cade in plasa! continua el tipand si indepartandu-se de mine, deoarece eu ma apropiu tot mai mult de el.
-Tu sa stai departe de mine! A fost perfect cand nu erai tu sau celalalt idiot prin preajma! Nu inteleg de ce trebuie sa...
Nu l-am lasat sa continue si l-am prins de mana, tragandu-l in bratele mele.
-Termina Daemon! Alex... nenorocitul ala obisnuia sa-mi faca asta ca sa nu mai tip, imi spune el, privind intr-o parte, amintindu-si de acele momente
-Nu stiu ce iti facea el, dar cu siguranta nu si asta...
Rostind acele cuvinte, inaintez, facandu-l pe el sa mearga cu spatele pana cand nu mai avem posibilitatea de a continua din cauza peretelui, unde imi asez bratele de-o parte si de alta a capului sau, ceea ce il socheaza putin pe bietul Mark.
-Si pun pariu ca nici asta nu-ti facea... ii soptesc eu la ureche, lipindu-mi trupul de al lui si acoperindu-i buzele cu ale mele, lucru ce-i indeamna corpul sa vibreze usor si sa inghita in sec, dar fiind incapatanat, nu-mi da voie sa continui cu un sarut in adevaratul sens al cuvantului, asa ca imi cobor mana dreapta pe pieptul sau si il pisc de undeva din zona sfarcului, facandu-l sa deschida gura pentru a scoate un scancet de durere, iar eu profit de ocazie, strecurandu-mi limba printre buzele sale. Il prind de barbie, ridicandu-i putin capul, si continuand sa-i cercetez fiecare coltisor al gurii, chiar daca incearca sa mi se opuna si sa spuna ceva, insa tot ce se poate auzi sunt niste sunete infundate.
Reuseste sa-si desparta buzele de ale mele si isi aseaza mainile pe pieptul meu, incercand sa ma indeparteze, dar nu ne putem compara puterile, pentru ca e evident cine va castiga.
-Daemon... inceteaza! Spune el, luand o gura de aer intre cuvinte, incercand sa respire cat mai normal.
Chipul sau prinde o culoare rozalie, ceea ce ma indeamna sa continui cu ce am inceput. Ma aplec asupra lui, indreptandu-ma spre gat, unde ii vorbesc incet, aproape soptindu-i:
-Anunta-ma daca gresesc, dar daca nu ti-ar fi placut sa te sarut, m-ai fi muscat exact cum ia-i facut lui Alex si cu siguranta mi-ai fi facut un scandal monstru. Vad ca exista totusi o diferenta in capusorul tau intre mine si el... Am dreptate?
Fara a mai astepta un raspuns din partea lui, ii sarut pielea sesibila a gatului, apoi urc din nou spre buzele sale intredeschise. Le parcurg cu limba, si le sarut scurt, simtind dulceata lor deosebita, care ma tenteaza tot mai mult.
-Vrei sa stii adevaratul motiv pentru care am pus sa fie date afisele jos?... Simt cum imi fierbe sangele in vene cand te vad alaturi de altcineva. La inceput, cand te-a sarutat Alex simteam un mic strop de gelozie, dar pe care nu l-am bagat in seama atunci...
-Opreste-te! De ce imi spui lucrurile astea? ma intreaba el pe un ton tremurat, inghitind in sec si evitand cu orice pret privirea mea.
-"De ce" ? Pentru ca asta e adevarul. Dorinta mea pentru tine creste pe zi ce trece, si asta se intampla inca de cand m-ai invitat tu aici la cafea. Deci practic e vina ta.
Pun din nou stapanire pe buzele sale, savurandu-le in intreaga lor splendoare, fara ca Mark sa mi se opuna. Imi strecor mana dreapta pe sub tricoul lui, atingandu-i cu blandete pielea si urcand pana la piept, pentru a-i simti bataile accelerate ale inimii. Mana stanga intra pe la spatele pantalonilor sai, ceea ce il face pe brunet sa tresara speriat. Imi desprind buzele de ale lui si ma indrept spre gat, muscandu-l usor fara a-i lasa urme, apoi imi trec limba peste acele locuri, in timp ce imi cobor mana dreapta spre talia lui, inconjurand-o. Scap de materialul ce-i acopera trupul, iar buzele imi coboara spre pieptul sau, sarutandu-i mugurii deja intariti.
-Nu...Daemon! Te rog opreste-te! Imi spune el, impingandu-ma speriat. Nu pot sa continui asa ceva...Si imi e frica, rosteste el, ingitind in sec si gafaind.
Trupul sau inca tremura, iar ochii i s-au umezit, confirmandu-mi faptul ca e speriat, iar eu ii ridic tricoul de jos, inmanandu-il cu un zambet cald pe buze...
-Imi cer scuze... M-a luat valul. Iarta-ma ca te-am speriat, ii spun eu atingandu-i usor obrazul apoi apropiindu-mi chipul de al sau cu gandul de a-l saruta, insa am renuntat la idee, vazandu-l cum isi strange tricoul la piept si tine ochii inchisi de parca as vrea sa-i fac vre-un rau. Il sarut simplu pe frunte, apoi ma intorc si ies din apartamentul sau...
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
The Demon's Paradise [yaoi] - de Yaoi Queen - 14-09-2009, 11:26 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 15-09-2009, 02:56 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 18-09-2009, 12:16 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 20-09-2009, 09:04 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 27-09-2009, 08:32 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kayura - 28-09-2009, 12:02 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 30-09-2009, 06:33 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 06-10-2009, 04:01 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 06-10-2009, 10:20 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kayura - 07-10-2009, 08:36 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Aiumy - 09-10-2009, 11:38 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 18-10-2009, 11:25 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 19-10-2009, 12:17 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kayura - 19-10-2009, 10:27 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 21-10-2009, 10:06 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 22-10-2009, 10:51 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 25-10-2009, 03:44 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 02-11-2009, 11:48 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Kripterya - 03-11-2009, 12:23 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 03-11-2009, 12:59 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 08-11-2009, 01:17 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 08-11-2009, 02:20 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Serqet - 08-11-2009, 02:34 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Mitus - 08-11-2009, 05:38 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 21-11-2009, 02:12 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 21-11-2009, 02:36 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 02-12-2009, 05:51 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 03-12-2009, 09:07 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 05-12-2009, 01:26 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 20-12-2009, 06:25 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 20-12-2009, 06:50 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Mitus - 23-12-2009, 04:31 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 24-12-2009, 01:29 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 26-12-2009, 02:00 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Aiumy - 26-12-2009, 02:17 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Hetalia - 26-12-2009, 11:35 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 04-01-2010, 11:32 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 05-01-2010, 09:00 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 05-01-2010, 10:51 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaoi Queen - 10-01-2010, 11:40 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 11-01-2010, 12:16 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 13-01-2010, 09:32 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de -myuu- - 07-02-2010, 12:54 AM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de Yaku-chin - 07-02-2010, 12:39 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de -myuu- - 07-02-2010, 03:41 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de -myuu- - 28-02-2010, 11:27 PM
RE: The Demon's Paradise [*YAOI*] - de myuu - 07-03-2010, 02:59 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.470 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 2.110 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.632 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Dragoste de muritor si de demon Yoko-sama 22 13.212 06-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Lacrimile unui demon Dufresne 11 6.870 02-02-2011, 06:20 AM
Ultimul răspuns: Danb
  Inger Vs Demon yaoi maniac 0 2.191 27-06-2010, 05:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The passion of an angel and a demon ...:::Hana Arakida:::... 2 3.018 10-03-2010, 12:59 AM
Ultimul răspuns: ...:::Hana Arakida:::...
  Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio) Annya 6 5.165 01-05-2009, 07:54 AM
Ultimul răspuns: Sasuke Uchiha is the best
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 12.288 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Raining in Paradise [shonen-ai] Kaoru Fuji 9 7.561 04-05-2008, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow

Utilizatori care citesc acest subiect:
20 Vizitator(i)