23-12-2008, 02:36 PM
Capitolul 1:
dintrodată- dintr-odata
Stii, e foarte bine ca folosesti figuri de stil, dar nu exagera. Prea mult strica >.<
declaraţia- ai mancat un a
apuae- spuse
Cam atat cu primul capitol. Destul de ok, si se vede ca ai experienta.
Capitolul 2:
Ahaam...lumina isi croiesc >.< Cat imi place! Stapanesti bine regulile limbii romane, excelent de bine! N-ar strica sa le revuzuiesti din cand in cand, asa, ca poate din inamplare le mai uiti..>.>
Lîndă ea- Langa ea
relaxt- relaxat
Hmm, cam atat si cu capitolul 2 :-? Interesanta chestia cu faptul ca o bateau, dar hei, fata asta nu are parinti? Nu are tutore?!
Capitolul 3:
nu s-a terminat- ai uitat linia >.< Poate ca aceste greseli sunt facute din graba, dar pt mine sunt inacceptabile! Regulile limbii romane sunt reguli care trebuiesc respectate.
Aham, acum o secunda tremura de frica, si acum rade de porecla celui care a salvat-o, spunand cea mai tampita replica. Da' stiu ca imi plac schimbarile astea...
>.< Replicile cu starul rock si cu ingerasul nu-si au rosul. Sunt tampite rau, nu au nici o legatura cu actiunea sau situatia in care se afla personajele. Trebuia sa ramai la subiect, nu sa deviezi!
Capitolul 4:
Bun, am aflat si eu ca are parinti, dar daca are, atunci ce-i cu:
Daca are casa, masa, si parinti, unde mai e rostul propozitiilor astora?! Stiu ca probabil te-ai referit la faptul ca dormea pe beton rece, dar daca are parinti, te-ai contrazis singura!
dintrodată- dintr-odata
Citat:În penultima bancă, un baiat înalt, cu ochi senini, verzi, ce exprimau frumusetea veseliei, a primaverii şi par castaniu-închis lumina cu un laser de jucarie toată clasa, lucru ce le enerva pe fete.Te-a luat valul la un moment dat cu descrierea. Trebuia s-o lasi mai moale, si sa imbini mai bine naratiunea cu descrierea.
Citat:Era mîna unei fete înalte, cu parul de culoarea soarelui cînd merge la culcare şi avea ochi de azur, care îi luceau roşiatic
Stii, e foarte bine ca folosesti figuri de stil, dar nu exagera. Prea mult strica >.<
declaraţia- ai mancat un a
apuae- spuse
Cam atat cu primul capitol. Destul de ok, si se vede ca ai experienta.
Capitolul 2:
Citat:Lumina patrunde uşor prin perdelele de matase fină şi îşi croiesc drumul spre fata roşcatei care
Ahaam...lumina isi croiesc >.< Cat imi place! Stapanesti bine regulile limbii romane, excelent de bine! N-ar strica sa le revuzuiesti din cand in cand, asa, ca poate din inamplare le mai uiti..>.>
Lîndă ea- Langa ea
relaxt- relaxat
Hmm, cam atat si cu capitolul 2 :-? Interesanta chestia cu faptul ca o bateau, dar hei, fata asta nu are parinti? Nu are tutore?!
Capitolul 3:
nu s-a terminat- ai uitat linia >.< Poate ca aceste greseli sunt facute din graba, dar pt mine sunt inacceptabile! Regulile limbii romane sunt reguli care trebuiesc respectate.
Citat:-Uaau! Chiar semeni cu un îngeraş! Exclamă Claire în timp ce Angel rîdea. Eu sunt Claire Reiden, fară vreo poreclă.
Aham, acum o secunda tremura de frica, si acum rade de porecla celui care a salvat-o, spunand cea mai tampita replica. Da' stiu ca imi plac schimbarile astea...
Citat:-Uaau! Chiar semeni cu un îngeraş! Exclamă Claire în timp ce Angel rîdea. Eu sunt Claire Reiden, fară vreo poreclă.
-Claire...ai acelaşi nume cu starul ăla rock Claire Reiden!
-Nu sunt eu! Dar nu mă deranjează să dau autografe! Ah, mersi mult!
-De ce?
-M-ai salvat de la o soartă mai crudă ca moartea, bataia...Dar....
>.< Replicile cu starul rock si cu ingerasul nu-si au rosul. Sunt tampite rau, nu au nici o legatura cu actiunea sau situatia in care se afla personajele. Trebuia sa ramai la subiect, nu sa deviezi!
Capitolul 4:
Citat:Fata nu mai ramase mult, fiindcă socoti că ai ei trebuiau să fie îngrijorati, astfel că îşi luă ziua bună de la Angel şi plecă spre casă.
Bun, am aflat si eu ca are parinti, dar daca are, atunci ce-i cu:
Citat:Betonul rece disparuse. La fel şi cerul negricios şi plin de fum.
Daca are casa, masa, si parinti, unde mai e rostul propozitiilor astora?! Stiu ca probabil te-ai referit la faptul ca dormea pe beton rece, dar daca are parinti, te-ai contrazis singura!
Citat:e un baiat klumea, ok?Daca te mai prind cu limbaj de mess prin text, iti bag pe gat tot dex-ul! Ai inteles?! Mess-ul e mess, iar fic-urile sunt fic-uri!