12-03-2010, 09:35 PM
Hello!:) Pf tin mai intai sa`mi cer scuze ca am aparut asa tarziu cu un comm.La inceput,sa fiu sincera,nu am prea inteles de ce in fiecare capitol povesteai din perspectiva altor personaje.Apoi mi`am dat seama ca toti au o legatura stransa intre ei.Il adoor Axel mi se pare genult de tip foarte tare si are niste replici de te dau pe spate.
Pf nu mi`ar place ca Axel si profesorul sa se desparta,nush dar eu chiar cred ca fac o pereche frumoasa! Mi`ar place totodata sa te axezi mai mult pe povestea lor deoarece ei sunt cuplul meu preferat.
Mono nu ma gandeam ca Mark e asa sensibil si Hiroto,imm e dragut intr`un fel anume mi`a placut reactia lui iritanta atunci cand fratele lui l`a respins.
Apropo te`ai descurcat de minune cu descrierea scenei fierbinti (ar trebuii sa o faci mai des :)) )
In rest nu pot decat sa`ti urez bafta cu nextul si grabeste`te!!!!plzzzzz
P.S.Imi place ca faci capitole tungi.Tine`o tot asa!
bye and kiss :-* :X
Pf nu mi`ar place ca Axel si profesorul sa se desparta,nush dar eu chiar cred ca fac o pereche frumoasa! Mi`ar place totodata sa te axezi mai mult pe povestea lor deoarece ei sunt cuplul meu preferat.
Mono nu ma gandeam ca Mark e asa sensibil si Hiroto,imm e dragut intr`un fel anume mi`a placut reactia lui iritanta atunci cand fratele lui l`a respins.
Apropo te`ai descurcat de minune cu descrierea scenei fierbinti (ar trebuii sa o faci mai des :)) )
In rest nu pot decat sa`ti urez bafta cu nextul si grabeste`te!!!!plzzzzz
P.S.Imi place ca faci capitole tungi.Tine`o tot asa!
bye and kiss :-* :X
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION...
DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song