05-04-2010, 09:08 PM
Yaku, sunt mândră de tine:)) Ai făcut un capitol cât de cât lung. Se putea şi mai bine, da` hai să zicem să te iert pentru că ieri a fost ziua de Paşti.
Ce îmi plac mie mofturile lui Zen ^.^ Nu că`i dulce? Păcat că nu prea îi merge şi cu Haru.
Îţi spun verde`n faţă că nu îmi place de Jiro ăla. Ce zici de un accident? Moarte sigură :))
Şi oare ce nor negru s-a abătut peste mama lui Zen? Dacă e vorba de moarte sau nu ştiu ce boală incurabilă, al nostru mic protagonist va fi în culmea fericirii. Deşi primul lucru la care m-am gândit când am citit a fost: "Mamă, asta sigur e gravidă".
Aşa, am terminat. Cred că atât am avut de zis. Mult noroc la scris, să vi repede cu next-ul. Paşte Fericit :*
Ce îmi plac mie mofturile lui Zen ^.^ Nu că`i dulce? Păcat că nu prea îi merge şi cu Haru.
Îţi spun verde`n faţă că nu îmi place de Jiro ăla. Ce zici de un accident? Moarte sigură :))
Şi oare ce nor negru s-a abătut peste mama lui Zen? Dacă e vorba de moarte sau nu ştiu ce boală incurabilă, al nostru mic protagonist va fi în culmea fericirii. Deşi primul lucru la care m-am gândit când am citit a fost: "Mamă, asta sigur e gravidă".
Citat:-Esti homosexual?Da` direct a fost flăcăul. Şi până la urmă, e sau nu gay:)) Hai că io`s curioasă. Şi s-a întâmplat ceva între el şi Harue în trecut? Prea multe întrebări, ar fi bine să ne lămureşti repede. Şti doar că eu am o imaginaţie colorată şi că pot să îmi închipui multe, ca mai apoi să îmi nărui tu visele.
Citat:Nu voia sa fie homosexual, nu voia sa il placa pe Harue, nu voia sa tina la elDa` nu trebuie să vrei scumpete, vei ţine la Haru obligat-forţat dacă e nevoie ^____^
Aşa, am terminat. Cred că atât am avut de zis. Mult noroc la scris, să vi repede cu next-ul. Paşte Fericit :*
I'm Kira.