18-07-2007, 12:03 PM
Mdeah, si eu tot cu Lucy votez... Si nu pentru ca mi-ar placea in mod expres varsarea de sange sau atitudinea ei. E pacat ca Lucy a fost transformata intr-un monstru datorita unei societati mizerabile, care - precum a spus mai sus Nana - se teme de ceea ce nu intelege.
Iarasi sunt de acord cu Nana, Nyuu este o parte din Lucy... Mai precis acea parte care a fost capabila sa se izoleze de rautatea lumii si a ramas in picioare dupa ce adevarata Lucy a fost distrusa. Chiar daca a fost nevoie sa uite tot, pana la o serie de cuvinte uzuale.
~ Nyuu~san, bring me the water
Water! Water! Water! Water! ~
Acum, revenind la ceea ce am spus mai sus, o votez pe Lucy, pentru ca ma regasesc prea mult in chinurile ei si in ura ei pentru societate si pentru cei care au distrus-o.
Iarasi sunt de acord cu Nana, Nyuu este o parte din Lucy... Mai precis acea parte care a fost capabila sa se izoleze de rautatea lumii si a ramas in picioare dupa ce adevarata Lucy a fost distrusa. Chiar daca a fost nevoie sa uite tot, pana la o serie de cuvinte uzuale.
~ Nyuu~san, bring me the water
Water! Water! Water! Water! ~
Acum, revenind la ceea ce am spus mai sus, o votez pe Lucy, pentru ca ma regasesc prea mult in chinurile ei si in ura ei pentru societate si pentru cei care au distrus-o.
"Se spune ca de la viata trebuie mai intai sa iei, apoi sa platesti. Unii au luat fara sa plateasca, in schimb eu am platit fara sa iau nimic."