14-03-2011, 10:57 PM
Titlul este sec, vag, lipsit de esenţă, nu mă atrage cu absolut nimic. Capitolul este destul de scurt, iar esetica lasă de dorit; aşezarea în pagină e chiar naşpa, iar semnele de punctuaţie sunt puse aiurea pe alocuri. Descriere nu ai, povestea e seacă, nu are ceva aparte, chiar dacă, poate, ideea ar fii mai drăguţă şi mai originală. Acţiunea să zicem că e în regulă, deşi poate mergea altfel, să decurgă ceva mai drăguţ. Dialogul e sec pe alocuri şi, apropo, nu trebuie să pui numele persoanei/personajului înainte de replica lui, poţi spune şi tu "bla bla. a zis nick" or smth.
Despre personaje nu mi-am putut face o părere, căci capitolul e scurt şi comportamentul personajelor e destul de vag încă pentru mine.
Nu prea mai am ce să spun; ah, ar trebui să mai citeşti pentru dezvoltarea vocabularului - căci nu pare că e prea dezvoltat - , imaginaţiei şi culturii.
Aştept următorul capitol cu îmbunătăţirile de rigoare. xD
Baftă! >:D<
Despre personaje nu mi-am putut face o părere, căci capitolul e scurt şi comportamentul personajelor e destul de vag încă pentru mine.
Nu prea mai am ce să spun; ah, ar trebui să mai citeşti pentru dezvoltarea vocabularului - căci nu pare că e prea dezvoltat - , imaginaţiei şi culturii.
Aştept următorul capitol cu îmbunătăţirile de rigoare. xD
Baftă! >:D<