Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire intre doi Akatsuki

Hmm...titlul m`a atras ce`i drept. Mai rar gasesti in ziua de azi cupluri care sa nu fie SasuSaku . In primul rand sufar in tacere ca nu Sasori s`a indragostit de ea dar this is it. Actiunea e prea grabita. Acum vine,acum se indragosteste cineva de ea,acum o violeaza altcineva iar pe urma in secunda doi vine si amorezatul si o consoleaza. Asta nu`mi place. Si pastreaza detaliile din anime daca tot te`ai apucat. Asta ma enerveaza rau la un fic si nu cred ca sunt singura. In anime,in primul rand Akatsuki nu ar sta niciodata intr`o cabana in padure,mai ales una luxoasa asa cum ai descris tu. Pe urma,atunci nu cred ca ninja aveau cabane in padure cu LCD`uri,leptopuri,TV`uri si toate minunile astea,in special o organizatie atat de puternica si vanata. In anime camerele lor au una bucata pat si eventual undeva unde sa`si puna hainele and nothing more. In primul capitol m`a enervat rau expresia "se uita la masini stricate" care ai repetat`o de cateva ori si era chiar sacaitoare si "ca la masini straine" or something like that. Am inteles ideea. Chiar foarte bine. Cand scrii un fic incearca totusi sa nu folosesti in exces expresiile care le folosesti tu zi de zi. Merg o data ca na, nu`ti da nimeni in cap dar totul are o limita. Cam atat imi vine in cap. Ai putea face un fic reusit dar mai ai de lucru. Eu doar ti`am spus ce nu`mi place. Acum depinde de tine daca tii cont sau nu. Nici eu nu sunt mare experta,crede`ma. Chiar deloc. Dar in calitate de cititor, lucrurile de mai sus nu ma incanta. Sper sa nu te fi descurajat, ci doar sa te corectez cat de cat.
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

please next !!! imi place prea mult fikul pentru a crede ca nu are sfarsit idea e originala si cum spune si user-ul meu iubesc cuplul deisaku asa ca te rog multttttttttttttt pune nextul nu e ordin e o ruugaminte !! mersii
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

cand vi cu next-ul?Sper ca nu ai renuntat :| sau ai ramas in pana de idei?:-s
Daca ai nevoie de idei anuntama :) da-mi PM :-?

Ja :bye:
:001_07:

of doamne tu chiar nu ai de gand sa mai pui nextul :(( nu mai ai idei bine te intelegem dar spune-ne ceva ca sa stim daca mai continui sau nu :D cred ca se vede cu ochiul liber ca-ti iubim ficul si te rigam sa pui nextul mai repede :D

vrei te rog sa pui nextul sau urmatorul capitol ce o fii dar te rog pune-l odata ca fac stop cardiac :))
daca nu-l pui ma supi rau pe tine :O3 nu vrei asta nu ...poi bun atunci eu te sarut dulce si iti spun inca o data sa pui nextul si te las

Hey...Pai imi cer scuze ca nu vam adus nextu' , dar am cam racit si nu stau prea mult la calculator ca sa am timp sa si scriu . Promit ca voi aduce nextu' cat de repede voi putea , pana atunci as avea o rugaminte la voi , in special pentru sakura98 . V-as ruga sa nu mai faceti spam cand lasati comentarii pentru ca se pare ca am ajuns la altelier din aceasta cauza . Si sakura98 , admir faptul ca citesti ficul meu si iti place , dar este de ajuns sa spui lucrul asta intr-un post nu in cinci si...incearca sa scrii doua-trei randuri daca lasi un comentariu. Sper ca nu te-ai suparat pe mine . Ei bine eu atat am avut de spus deocamdata . Ne vedem incurand cu nextu' ^^
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki

nu m-a supar :-j doamne fereste !!!doar ca sunt disperata
imi place ficul si daca e nevoie o sa astept sa pui nextul
dar nu-mi prea place sa astept si deasta te-am tachinat (sorry) :O3

Hey ;) Imi place mult ficul tau ;;) :D sunt mai noua pe aici si ficul tau a fost primul pe care l-am citit :D
Este chiar dragutz... poate actiunea e cam grabita dar merge...
Chiar mi-a placut partea cu filmul si cea in care dupa ce lua o gura din mancare verifica cat s-a ingrasat:)),Pe Itachi nu il stiam aja de.....nuj cum sa zic......obsedat.... si Sasuke e nesimtit...,Cel putin Naruto e la fel de ......hiperactiv:))
Ce sa mai zic...:D
Astept cu nerabdare nextul :D
[Imagine: taemin-grr_180679547.gif]
I just wanna know if you feel the same
When you call my name someday
I will be there right in front of you

Buna sweetie... se pare ca am fost singura care am citit si nu am dat comm... sa-mi fie rusine:s:
Sa trecem la fic... ma bucur ca ai ales un cuplu nou, desi sunt fana SasuSaku in ficul tau cei doi sunt ca uleiul cu otetul, cu alte cuvinte nu se potrivesc... cel putin nu deocamdata, desi cred ca tot impreuna o sa fie la sfarsitul ficului, dar sunt doar banuieli...
Inca un lucru care imi place la ficul tau este faptul ca nu l-ai uitat pe Naruto, desi saracul apare mai rar cel putin apare, deobicei
el este uitat in sat si apar doar Sakura si Sasuke... anyway sunt foarte curioasa cum o sa se sfarseasca intalnirea celor trei baieti(Dei, Sasu si Naru) cu Orochimaru... oare de ce am o presimtire ca se va sfarsi violent?... cred ca e evident:))
Draga nu cred ca am uitat ceva asa ca eu sper sa te faci bine repede si sa postezi si mai repede... app te rog sa ma anunti si pe mine daca poti si vrei cand pui nextu:*:*:*:bye:

So:d....Mi'am lipit si eu ochii de ficul tau:P Este chiar dragutz:X:X:X Nu ti'l comentez ca nu ma pricep:)) Desi...mi'as fi dorit ca: 1.Sakura sa fie cu sasuke:-s sau 2. Macar Sasuke sa nu o iubeasca:(( Ma omooorii:((:((:((:((:((:(( Ador cuplul Sasusaku Desi e cam demodat deja:)):))
Oricum.:P Spor in continuare la scris [de alte povesti care nu au nici descriere nici naratiune si doar muuuult diaaalooog ma enerveazaX(X(X Da la tn nu e cazu:D:D:D E perfect8->8-> cu exceptia ''sasudei:(('' da cn sunt eu sa schimb ficul:-"? Continua:D:D: spune'mi cand pui nextu:)):P:D

Te'a deranjat commu meu?:s?? Scuze sunt eu mai nebuna si spun direct:D:D:D

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.715 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 9.203 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.617 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 12.686 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Intre doua paralele Ymequa 8 5.001 10-04-2011, 05:40 PM