15-02-2011, 08:10 PM
Hmm...titlul m`a atras ce`i drept. Mai rar gasesti in ziua de azi cupluri care sa nu fie SasuSaku . In primul rand sufar in tacere ca nu Sasori s`a indragostit de ea dar this is it. Actiunea e prea grabita. Acum vine,acum se indragosteste cineva de ea,acum o violeaza altcineva iar pe urma in secunda doi vine si amorezatul si o consoleaza. Asta nu`mi place. Si pastreaza detaliile din anime daca tot te`ai apucat. Asta ma enerveaza rau la un fic si nu cred ca sunt singura. In anime,in primul rand Akatsuki nu ar sta niciodata intr`o cabana in padure,mai ales una luxoasa asa cum ai descris tu. Pe urma,atunci nu cred ca ninja aveau cabane in padure cu LCD`uri,leptopuri,TV`uri si toate minunile astea,in special o organizatie atat de puternica si vanata. In anime camerele lor au una bucata pat si eventual undeva unde sa`si puna hainele and nothing more. In primul capitol m`a enervat rau expresia "se uita la masini stricate" care ai repetat`o de cateva ori si era chiar sacaitoare si "ca la masini straine" or something like that. Am inteles ideea. Chiar foarte bine. Cand scrii un fic incearca totusi sa nu folosesti in exces expresiile care le folosesti tu zi de zi. Merg o data ca na, nu`ti da nimeni in cap dar totul are o limita. Cam atat imi vine in cap. Ai putea face un fic reusit dar mai ai de lucru. Eu doar ti`am spus ce nu`mi place. Acum depinde de tine daca tii cont sau nu. Nici eu nu sunt mare experta,crede`ma. Chiar deloc. Dar in calitate de cititor, lucrurile de mai sus nu ma incanta. Sper sa nu te fi descurajat, ci doar sa te corectez cat de cat.