Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire interzisa [yaoi]

"Zborul 3642, Tokio-New york a aterizat"

Aeroportul era plin de oameni ce-si asteptau prieteni, famila sau alte rude, pe care nu le-au vazut de mult. Odata aflat in interiorul aeroportului, Misaky era pierdut. Fata ii era palida si inca era socat de ceea ce se intamplase in avion. Era un cosmar. Intr-un colt indepartat al aeroportului si-a vazut matusa, o femeie impunatoare atat prin aspect cat si prin comportament.Desi era o femeie trecuta de varsta a doua, chipul ei nu trada acest lucru. Mereu era cu zambetul pe buze, lucru ce te facea sa te simti bine. Era o importanta femeie de afaceri, care stia foarte bines a conduca firmele lasate de sotul ei. Acesta murise cu doi ani in urma, lasand o avere destul de importanta.Dintre el si fratele lui, el fusese mereu preferat de matusa lui. Poate pentru faptul ca semana cu mama lui.
Cu pasi mici, tremuranda se apropia de matusa lui.Era alb la fata iar matusa lui se speriase.

-Misaki, ce s-a intamplat?De ce esti alb la fata si de ce tremuri asa?-tonul voci ei era destul de ridicat.Se vedea ca era destul de speriata.Imediat si-a chemat soferul si l-a rugat sa-mi i-a bagajele din maini. Nu doream s-o ingrijorez prea mult asa ca a trebuit sa-i spun o minciuna.
-Cred ca am rau de inaltime. Nu sunt obisnuit cu avioanele.-imediat ce am terminat ce aveam de spus am adaugat un zambet cat am putut de saincer pentru a o linisti. Stian ca e in stare de orice pentru familia ei.Ma bucur sa te revad matusa. A trecut destul de mult timp de cand nu te-am mai vazut.

Se pare ca zambetul meu si minciuna spusa au linistit-o. Era bucuroasa sa ma revada. De 5 ani nu o mai vazusem.Dar nu se schimbase de loc.Sper ca aici voi putea uita tot ce s-a intamplat.

Masina matusi mele era parcata in fata aeroportului. Era o lumuzina destul de luxuoasa, neagra.Imediat ce soferul ne-a deschis portiere am plecat inspre vila matusi mele, care era situate intr-un cartier destul de select, in care doar putine personae isi permiteau sa aiba locuinte.
Era o casa extreme de spatioasa, inconjurata de o gradina plina cu trandafiri si alte flori. Iubeam aceste flori,puteam sa simt puritatea din ele.
Masina s-a oprit in fata vilei, iar soferul ne-a deschis usa. Era un barbat care nu avea mai mult de 21 de ani,inalt, cu par roscat si ochii negri, precum cea mai intunecata noapte. Mi-a atras atentia inca de la inceput.Dar nu doream sa mai cad in capcana altor personae.
Am coborat din masina si am inceput sa admir imprejurimile.Erau pline de farmec.Nu credeam ca exista astfel de lucruri.Urma sa continui scoala aici si sa incep o noua viata. Sper ca totul va reveni la normal si ca voi putea sa uit tot.E singura mea dorinta.

Camera mea era situate la etajul al doilea al casei. Aveam iesire la balcon si vedere la gradina. Era o camera spatioasa, in care se gasea o bibloteca, un birou si un pat cu 2 noptiere. Camera era exact pe gustul meu, fara multa mobile. M-am trantit in pat gandindu-ma la cele intamplate.Trebuia sa ma odihnesc, deoarece maine urma sa incep scoala. Speram sa ma integrez bine in noul colectiv. Aveam atatea sperante pentru viitor.

A doua zi m-am trezit devreme.Trebuia sa ma pregatesc pentru liceu.Scoala nu era departe de casa deci nu aveam mult de mers. Poate pe drum urma sa intalnesc alti colegi si sa cunosc zona. Matusa m-a inscris la un liceu de prestigiu si cu siguranta are mari sperante de la mine.
Era 7.30 cand am parasit vila si am inceput sa ma indrept spre liceu.Multi elevi se indreptau spre acel loc, dar nu cunosteam pe nimeni.Ma simteam destul de stingher si nu stiam ce sa fac.Am ajuns la scoala chiar in momentul in care s-a sunat de intrare si m-am dus inspre cancelarie asa cum imi spusese matusa sa fac.Cunostea un professor la acest liceu, si erau inca buni prieten. Acel professor urma sa-mi fie diriginte si dupa spusele matusi avea sa-mi fie usor sa ma integrez in colectiv.
Imediat ce m-am prezentat dirigintelui, acesta m-a luat si m-a condus inspre clasa. Avea sa ma prezinte celorlalti colegi ai mei. Din cate intelesesem eram intr-o clasa de baieti.Clasa se afla la ultimul etaj si era foarte mare. Bancile erau aranjate in trei siruri dand un aspect aparte clasei.
Odata introdus in clasa emotiile au inceput sa ma cuprinda. Tremuram tot , din cap pana in picioara. In clasa erau numai baieti frumosi lucru care la facut pe Misaky sa se inroseasca.

-Copii, el este Misaky Kenshin, noul vostru coleg.Sper sa se acomodeze bine in clasa si de aceea vreau ca voi sa-l ajutati.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 

DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

Răspunsuri în acest subiect
Iubire interzisa [yaoi] - de Aliss_anime - 02-08-2009, 06:22 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Zyspar - 02-08-2009, 08:32 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Yaku-chin - 02-08-2009, 11:45 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Hetalia - 02-08-2009, 12:40 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de akira-chan - 02-08-2009, 01:19 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Aliss_anime - 02-08-2009, 03:11 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Hetalia - 02-08-2009, 06:37 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de akira-chan - 02-08-2009, 06:59 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Aliss_anime - 03-08-2009, 03:47 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de akira-chan - 03-08-2009, 02:21 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Hetalia - 03-08-2009, 03:32 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Zyspar - 03-08-2009, 03:54 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Aliss_anime - 03-08-2009, 08:32 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de akira-chan - 04-08-2009, 12:04 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Yaku-chin - 04-08-2009, 12:24 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Aliss_anime - 04-08-2009, 01:22 AM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Hetalia - 04-08-2009, 12:55 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Zyspar - 04-08-2009, 01:42 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Aliss_anime - 04-08-2009, 11:04 PM
RE: Iubire interzisa [yaoi fic] - de Aliss_anime - 05-08-2009, 12:10 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Dragoste Interzisa Aliss_anime 4 3.811 28-11-2012, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  O iubire interzisa miaunica 11 11.615 27-12-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 3.269 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 14.178 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubire interzisa KarinaD 20 16.768 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Iubire la locul de muncă [yaoi +18] angeliqueVampire 2 2.681 05-07-2010, 05:43 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Dragoste interzisa[NaruHina] ♥♫ღYuuÒœi Cяøss♥♫ღ 7 11.207 06-04-2010, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.076 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Iubire interzisa [yuri] Apathy 11 10.118 19-04-2009, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  Iubire de neinteles [yaoi / yuri] Ryuu 5 6.769 22-03-2009, 09:44 PM
Ultimul răspuns: D@n@

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)