06-02-2010, 10:34 PM
Ei bine... capitolul asta a avut o latura funny. Povestesti bine la persoana I, insa continui sa grabesti putin actiunea, totusi e mult mai bine. Descrierea e buna, dialogul nu e nici mult nici sec, insa ceva mai detaliat nu ar strica. imi place povestea, insa sau indragostit putin cam repede nu crezi? azi a aparut Lucius, maine se saruta cu jasmine si tot asa. intelegi ce vreau sa zic :D.
Faza care mi-a placut cel mai mult a fost asta:
Nu prea mai am ce sa spun. Ma bucur ca nu mai ai greseli de exprimare si ca dezacordurile leai uitat in acest capitol. E mult mai bine. Estetica e oke, mai sunt niste repetitii nu foarte deranjante pe ici pe colo dar e oke. Am ramas fara cuvinte ( chiar nu mai am ce sa zic ), deci ja ne si spor :*. Ast nextu. Kiss...
P.S. Sunt prima!! URAA MEY, URAA!
Faza care mi-a placut cel mai mult a fost asta:
Citat:- Nu-i frumos sa razi de o persoanele mai mici decat tine, am spus eu dezaprobatoare.
Nu prea mai am ce sa spun. Ma bucur ca nu mai ai greseli de exprimare si ca dezacordurile leai uitat in acest capitol. E mult mai bine. Estetica e oke, mai sunt niste repetitii nu foarte deranjante pe ici pe colo dar e oke. Am ramas fara cuvinte ( chiar nu mai am ce sa zic ), deci ja ne si spor :*. Ast nextu. Kiss...
P.S. Sunt prima!! URAA MEY, URAA!