13-04-2009, 08:14 AM
sall!!! am alunecat din greseala pe ficul tau si mi-a placut! numai ca ai greseli de tastare:zuppy14: uitele:
taraind-o=>nu poate sa o traiasca:)) poate sa o traga:))
indreptundu-se => eu credeam ca se scrie indreptandu-se, dar acum..;;)
outin=> pentru un moment credeam ca te referi la Otil=)), dar e putin:->
inebuniti=> in+nebun :zuppy05: ai grija la chestiile astea;;)
privise=> este un cuvant inversat se privi :D deci se scrie cu cratima cred:|
Ino mormai => ce mormai?? e urs???? :)) poate Ino mormai ceva printre dinti, dar asa m-ai lasat cu ochii-n soare:D
-Echipa nr 1: Neji Hyuuga, Ten-Ten si Rock Lee (parca nu asta era prima echipa dar ma rog)=> nu e echipa 1 este echipa 6 sau 8;;)
deci cam atatea greseli?:-? pai se vedem ce mai spun ceilalti:D oricum ai prea mult dialog...:zuppy12: sfat: mai baga putina descriere(cum arata personajele....etc.....ce fac.....etc, etc)
in rest nu stiu ce sa zic doar ca vreau next-ul si sa nu mai fie greseli de tastare sau oricare alta:P
JA-NE!!!
taraind-o=>nu poate sa o traiasca:)) poate sa o traga:))
indreptundu-se => eu credeam ca se scrie indreptandu-se, dar acum..;;)
outin=> pentru un moment credeam ca te referi la Otil=)), dar e putin:->
inebuniti=> in+nebun :zuppy05: ai grija la chestiile astea;;)
privise=> este un cuvant inversat se privi :D deci se scrie cu cratima cred:|
Ino mormai => ce mormai?? e urs???? :)) poate Ino mormai ceva printre dinti, dar asa m-ai lasat cu ochii-n soare:D
-Echipa nr 1: Neji Hyuuga, Ten-Ten si Rock Lee (parca nu asta era prima echipa dar ma rog)=> nu e echipa 1 este echipa 6 sau 8;;)
deci cam atatea greseli?:-? pai se vedem ce mai spun ceilalti:D oricum ai prea mult dialog...:zuppy12: sfat: mai baga putina descriere(cum arata personajele....etc.....ce fac.....etc, etc)
in rest nu stiu ce sa zic doar ca vreau next-ul si sa nu mai fie greseli de tastare sau oricare alta:P
JA-NE!!!