Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Asasinul din umbra

Imediat ce i-am simtit trupul relaxandu-se m-am ridicat de langa el, lasandu-l dezbracat si incurcat printre cearceafurile dezordonate. Trupul sau micut, slab cu piele sidefie fusese delicios...mult mai delicios decat cel a femeii care reusise sa ma satisfaca cu putin timp in urma. De data aceasta eu fusesem cel ce picase in mrejele lui. Nu dorisem la inceput decat sa-l tachinez, sa-l speri n pic si sa ma joc, dar imediat ce l-am gustat si i-am simtit tremurul toate bunele mele intentii s-au dus pe apa sambetei, lasand in urma o dorinta pe care nu am putut sa o stapanesc in totalitate. Chiar si acum, daca ma intorceam, stiam ca existat sansa de a-l dori din nou, dar spre binele amndurora m-am abtinut, preferand sa-mi caut hainele ce erau aruncate pe jos.
M-am imbracat repede si mi-am aprins o tigare din pachetul destul de flecit pe care il tinusem in buzuare. Imediat mirosul inecacios umplu camera, facandu-ma pe mine sa zambesc, iar pe tanar sa tuseasca si sa se ridice repede in capul oaselor.
Ochii sai speriati cercetara toata camera si se oprira asupra mea. Tanarul icni si se incrunta, in timp ce trupul incepu sa-i tremure incontrolabil ca si atunci cand fusese la mine in brate.
-Te urasc! zise cu o voce joasa, soptita ca si cum ii era frica sa nu-l auda altcineva. M-ai violat!
-Nu ti-am facut altceva inafara de ceea ce ai vrut si tu, i-am raspuns calm, tragand inca un fum din tigare.
-Nu am vrut nimic cu tine! Nu am vrut sa te cunosc. Nu am vrut sa vin aici. Nu am vrut ca viata mea sa fie asa. Te urasc! Nu urasc mai mult pe cineva ca pe tine! Isi stranse cearceaful in jurul trupului ca si cum ar fi fost un scut impotriva mea, apoi incepu sa planga. Insa mie nu-mi pare rau. Absolut deloc.
-Ar trebui sa-ti pastrezi din ura si pentru altii. Vei avea nevoie. Am stins tigarea si m-am apropiat de el.
-Sa nu vi langa mine! luase mica lampa de pe noptiera si o arunca spre mine, dar m-am ferit la timp si sticla se sparse de peretele din spatele meu. Dintr-o miscare scurta am fost langa el si l-am prins de mana pe care i-am sucit-o imediat la spate. Tanarul gemu de durere, dar am continuat sa-l strang, apoi la-m adus la pieptul meu si, cu cealalta mana i-am ridicat chipul spre mine.
-Putea sa fie si mai rau. Puteam sa te ranesc cu adevarat, dar nu am facut-o. Nu ma deranjeaza ura ta, Jason, dar ce simti tu acum nu e ura. E frustrare, caci nu ai detinut controlul. Si satisfactie, am adaugat dupa o scurta pauza.
-Du-te dracu! M-ai violat, nenorocitule!
-Dar ti-a placut, nu-i asa? Ce crezi? Ca nu am simtit modul in care imi tremurai in brate? Felul care ai capitulat? Durerea aduce placere...te voi invata, Jason. Te voi invata sa apreciezi durere ca sa poti intelege ce e placerea adevarata. Zicand aceasta i-am prins buzele captive intr-un sarut violent din care tanarul incerca in van sa scape. I-am dat drumul la mana, iar el incepu sa ma loveasca cu pumnul in piept, incercand sa ma indeparteze. Pana la urma i-am prins ambele maini si i le-am dus desupra capului, impingandu-l inapoi in pat. M-am pus desupra lui, continuand sa-l sarut si sa-l musca de buze pana ce am simtit gustul delce sarat al sangelui sau. Scancetul sau mi-a umplut urechile, facandu-am sa-mi ridic capul si sa-l cercetez. Din nou tremura incontrolabil, iar ochii sai frumosi erau plini de lacrimi care imediat incepura sa se prelinga in jos pe obraji.
Un barbat nu plange niciodata, Jason.
Si-a inchis ochii refuzand sa-mi raspunda la provocare, asa ca mi-am lasat una din maini sa-l mangaie, pana ce suspina.
-De ce imi faci asta? Nu ti-am facut nimic...de ce ma chinui?
-Nu te chinui...vreau sa te aduc la limita...vreau sa te frang pana ce nimic nu te va mai atinge...nimic nu te va mai durea. Baiatul isi deschise ochii si ma privi confuz. Asta e singura modalitate in care vei reusi sa supravietuiesti in lumea asta, copile. Asta e lumea in care ai intrat.
Zicand acestea mi-am plecat capul si i-am prins unul din sfarcuri intre dinti, mucandu-l cu salbaticie pana ce i-am auzit tipatul de durere. Tot trupul i se arcui spre mine.
-Lasa-ma! Nu mai vreau! Marcus!
-Taci. Mi-am coborat mana pana ce i-am simtit organul pe jumatate intarit si am inceput sa-l frec pana ce scancetele sale se trasformara in adevarate gemete de placere. trupul i se acoperi cu o dara subtire de transpiratie care il facea sa para translucid.
Vezi ca iti place? Uite cum raspunzi la cea mai mica atingere a mea... Zicand acesta i-am dat drumul la maini, dar in loc sa incerce sa ma impinga din nou si le agata in parul meu de care incepu sa traga pe masura ce miscarile mele deveneau mai rapide.
-De ce faci...asta, Marcus? ma intreba printre gafaieli.
-Pentru ca imi place. Zicand acestea i-am introdus un deget in locul stramt dintre fese, dar in loc sa fiu dur ca in urma cu o ora, l-am miscat incet cercetand locul pana ce am atins punctul pe care il cautam.
-Marcus! lasa-ma! urla, incercand sa se traga de langa mine, dar nu la-m lasat. Se ridica in fund, dar instinctiv isi departa picioarele lansandu-mi cale libera ca sa fac tot ce poftesc cu el.
-De ce? il intreb si ating din nou acel punct facandu-l sa tremure. Iti place, nu-i asa?
-NU! dar cand l-am atins din nou se arcui si mai mult spre mine si ma prinse de umeri. Nu mai mai atinge acolo!
-Unde? Pe fata aveam zugravit un zambet extrordinar de pervers. Imi placea la nebunie sa-l vad asa. Am inceput sa-l stimulez si mai mult, pana cand l-am simtit cum se stange in jurul meu. Ii puteam simti bataile repezi ale inimii si muschii care i se incordau pe masura ce eu continuam jocul.
-Chiar vrei sa ma opresc?
-DAA! dar trupul sau zicea altceva. Totusi baiatul trebuia sa invete cum sa se comporte, asa ca i-am indeplinit dorinta. M-am oprit, poate cu cateva secunde inainte ca sa se termine. Nimic nu era mai dureros si mai frunstrat decat asta. Iar el avea sa o invete pe pielea lui.
-Bine. Mi-ma scos degetul din el si m-am indepartat, lasandu-l confuz si cu trupul tot tremurand in pat mare. Ramase inamrmurit pentru cateva clipe, apoi scanci cand incepu sa se miste.
-Esti un nenorocit! te urasc!
-Tu ai zis sa ma opresc, pustiule. Descurca-te singur in continuare. Vru sa spuna ceva, dar un zgomot infernal ce venea de la parter ne-a captat atentia la amandoi. I-am facut semn sa taca si am deschis usor usa ce ducea spre hol. Imediat am putut simtii mirosul de sange si praf de pusca.
Imbraca-te, pustiule. Plecam.
-Dar...
-Nu e timp de discutii! Acum! Insa nu am avut timp sa termin ce avea de zis ca un tip de doua ori cat mine se impinse in usa si indrepta un pistol spre patul in care se afla Jason. Pe mine nu ma vazuse, caci eram in semi obscuritate. Am injurat si am sarit spre pat, prinzandu-l pe Jason in brate si cazand cu el pe podeaua tare. Baiatul icni, dar nu la-m bagat in seama. Am luat cearceaful si i-am imbracat trupul in el, lasandu-l acolo ferit, apoi mi-am indreptat atentia spre barbatul ce era aproape langa mine. L-am lovit cu piciorul peste mana, iar el scapa pistolul, dupa care m-am intins repede. Pana sa-si dea seama de ce se petrece se trezi cu o gaura in piept din care curgea sangele.
-Marcus...
-Hai sa mergem. L-am prins de mana, dar cnd mi-am dat seama ca nu se misca am injurat si l-am ridicat cu usorinta, purtandu-l pe umeri ca pe un sac. Cu pistolul in mana cealalta am iesit din incapere si m-am indreptat spre cea a Mariannei.
Din pacate, ajunsesem prea tarziu. Femeia era intinsa la podea, incojurata pe propriul sange. L-am lasat pe Jason jos si m-am apropiat de ea. I-am ridicat capul si i l-am pus la mine in poala. Isi deschise ochii frumosi si ma privi cu tristete.
-Prea multi...am fost...neatenta. Actele, Marcus...i-a-l pe Jason si pleaca...Chiar daca as fi vrut sa neg, stiam ca are dreptate. Nu mai puteam sa o ajut acum. Femeia imi zambi. Te iubesc, Marcus...tot timpul ai fost special pentru mine...ochii i se inchisera de la sine, iar capul ii cazu intr-o parte. Murise...
M-am ridicat si am luat dosarul de pe biroul, apoi l-am prins pe Jason de mana, hotarat sa ascult sfatul femeii. Cand am ajuns la usa aparura trei barbati, dar pana sa fie in stare sa faca ceva, i-am impuscat in cap. Eram insetat...insetat de sange. Boom va plati pentru ce a facut si pentru ceea ce intentioneaza sa faca! Jur!

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

Răspunsuri în acest subiect
Asasinul din umbra - de MiraA - 19-09-2011, 11:22 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 10-01-2012, 08:07 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 10-01-2012, 09:23 PM
RE: Asasinul din umbra - de Sasha. - 03-02-2012, 10:42 PM
RE: Asasinul din umbra - de Sushi - 08-02-2012, 09:03 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 23-02-2012, 01:54 AM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 23-02-2012, 08:16 PM
RE: Asasinul din umbra - de Zyklon - 01-03-2012, 06:20 PM
RE: Asasinul din umbra - de sarah chan - 15-03-2012, 06:46 PM
RE: Asasinul din umbra - de Sasha. - 16-03-2012, 09:40 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 24-03-2012, 01:20 AM
RE: Asasinul din umbra - de DiZ - 10-06-2012, 10:24 AM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 11-06-2012, 12:54 AM
RE: Asasinul din umbra - de Alixa - 11-06-2012, 01:36 AM
RE: Asasinul din umbra - de Ciquita - 11-06-2012, 03:33 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 11-06-2012, 03:35 PM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 19-06-2012, 03:31 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 23-07-2012, 12:02 AM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 23-07-2012, 09:17 AM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 23-07-2012, 12:50 PM
RE: Asasinul din umbra - de Lynn - 31-07-2012, 03:11 PM
RE: Asasinul din umbra - de Mizz.Amazing - 31-07-2012, 05:25 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:44 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 12-08-2012, 11:23 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 15-09-2012, 10:44 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 16-09-2012, 01:28 AM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:32 PM
RE: Asasinul din umbra - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 03:31 PM
RE: Asasinul din umbra - de MiraA - 25-10-2012, 06:35 PM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 25-10-2012, 07:32 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 25-10-2012, 09:32 PM
RE: Asasinul din umbra - de FuNnY bUnNy - 26-10-2012, 12:55 PM
RE: Asasinul din umbra - de RosetteFoxy - 29-10-2012, 10:43 PM
RE: Asasinul din umbra - de Beatrix LaVey - 03-01-2013, 12:44 AM
RE: Asasinul din umbra - de Lexxu - 03-01-2013, 02:56 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kimera - 03-01-2013, 03:36 PM
RE: Asasinul din umbra - de FuNnY bUnNy - 08-01-2013, 02:23 AM
RE: Asasinul din umbra - de Michee - 25-01-2013, 11:35 PM
RE: Asasinul din umbra - de Kira's Scarlet - 03-04-2013, 08:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dusmanul din umbra Dark Angel 0 1.861 13-06-2013, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Dark Angel
  Omoara-ti umbra Storymaker 1 2.342 20-06-2012, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 12.086 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Asasinul din umbra Aniella 0 2.007 06-09-2011, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Umbra iubirii Shadow. 31 16.544 25-08-2011, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Stella
  Criminalul din umbră AyumiHamasaki 3 2.725 22-07-2011, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.862 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Umbra Demonului yaoi (+18) Grella. 50 31.900 22-03-2011, 04:27 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Doar o umbră .Anne 5 3.259 09-01-2011, 11:12 PM