Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Actori si in realitate - [+18]

Fiind vacanta am mai mult timp la dispozitie asa ca am terminat si acest capitol.

Tortura sufleteasca. Partea I

Sakura:

Stau pe acest scaun in timp ce matahala asta ordinara se uita la mine, ma priveste in toate unghiurile, mama lui mare si puternica era pe scaunul pe care m-a pus. Ochii lui albastri ma privesc cu oarecare placere, ma admira, dar nu la suflet si la trup. Ma verifica din cap pana in picioare fara sa-i pese de cine sunt, muscandu-si buza de jos in semn de disperare profunda, dar si in acelasi timp incearca sa se stapaneasca. Se apleaca spre mine si se uita in ochii mei verzi ca si smaraldul, parca ar vrea sa citeasca ce gandesc, sau mai bine spus incearca sa vada cat de puternica sunt. Isi lasa privirea in jos si se uita la sani, deschizand putin gura imi dau seama ca este uimit de cat de mari le am, exercitile fizice m-au ajutat mult ca sa le maresc la acest nivel. Si din nou ochii lui coboara spre picioarele mele lungi si puternice, de aceasta data neschitand nici un fel de uimire.

Se uita la mine in ochi si ma intreaba cu un zambet viclean pe buze daca nu plec, ii raspund negativ si el se uita multumit la mine. Ce are aceasta persoana? Felul in care se bucura ca i-am raspuns negativ se pare ca-i place, se bucura de cuvantul pe care l-am scos prin buzele carnoase. Infatisarea lui nu prea o pot spune, poarta masca asa ca nu ii pot vedea decat ochii albastri ca cerul cum se uita inca la...sanii mei. Corpul puternic si bine dezvoltat se poate vedea prin bluza de culoarea neagra, dupa cum se pare nu poarta o geaca anti glont, parca ar fi vrut sa vad eu cat de puternic este. Ma mai intreaba inca de doua ori daca nu vreau sa plec, dar eu ii raspund la fel, se uita la colegii lui si le spune sa plece deoarece trebuie sa ma convinga ca trebuie sa plec.

Nu inteleg de ce le spune sa plece dar nu imi pasa, eu nu plec de aici nici pentru toata averea din lume, trebuie sa-l vad pe...el. Ma ratoiesc la el spunandu-i ca eu nu plec si el imi raspunde cu un zambet pe fata: " Si crezi ca eu iti dau voie sa pleci? ". Totul este in ceata, ma ruga sa plec si acum imi spune ca nu ma lasa. Ma dezleaga si eu ma ridic usor de pe scaun, ii multumesc si ii spun ca este un prost, pe fata lui ramane acelasi zambet care nu imi da pace. Ma tot uit la el dar nu imi dau seama ce vrea, parca ar fi intrat intr-o transa, aceasi transa in care intru si eu cand ma uit in ochii lui Sasuke.

Sasuke...oare te-ai suparat pe mine ca am plecat asa? Ce n-asi da sa fiu acum cu tine si sa iti ating buzele carnoase, in film am avut ocazia sa te sarut, si sarutai atat de bine, dar asta a fost demult. Parca si acum imi amintesc cand ne-am unit buzele, ti-ai strecurat usor limba prin buzele mele si imi controlai gura, parca ai fi vrut sa gasesti o comoasa. Iar mirosul gumei sau a ce-oi fi dat inainte sa ma saruti parca m-a relaxat, avea o prospetime si un gust atat de bun, dar nu la fel ca buzele tale mieroase. Mama ta dreapta cum se afla pe spatele meu, ma trageai spre tine cu atata dorinta, parca ai fi vrut sa ma bagi in corpul tau.

Imi amintesc cu atata bucurie acel sarut dar totul s-a terminat cand acel barbat ma luat de brat si ma aruncat in pat. Durerea cu care mi-a strans bratul a fost atat de mare incat ma doare, iar ciocnirea cu calteaua subtire si rece m-a ametit putin, dar aceasta senzatie s-a oprit. Ma uit furioasa la el si prostul zambeste satisfacator, isi musca buza de jos si imi descheie pantalonii. Inima in acel moment nu mai este in posesia mea, incepe sa roiasca in corpul meu parca cautand o iesire ca sa iasa, sa nu vada ce vrea sa faca acest obsedat. Uimirea mea este nespusa, nu pot sa cred ca el vrea sa-mi fure puritatea pe care a, vrut s-o pastrez, nici macar Naruto nu a reusit sa ma convinga sa renunt la virginitate. Si el crede ca o sa reuseasca?

Ma dau in spate pana ajung la perete, tinandu-ma de el urca pe zid si ma uit la el, frica din corp este uriasa pe langa el, nici nu pot sa-mi inchipui momentele care vor urma. Se aproprie spre mine cu pasi mici, vrea sa dureze cat mai mult pana va ajunge la mine ca sa-mi creasca frica. Mai are putin si ma ajuns, eu rapid ma duc pe langa zid si sunt aprope iesita, dar...mama lui puternica ma impinge in perete si imi spune:
-Vrei sa scapi? Sa sti ca sunt un maestru in pat, nai habar cate fete mi-au spus. Asi vrea sa mai vorbesc cu tine dar pierdem timp pretios, si nici nu o sa-ti inchipui ce bine o sa te simti in compania mea. O sa te simti atat de bine incat o sa ma cauti, o sati mai doresti o runda, acum nu vrei dar mai incolo o sa vi dezbracata deja.

Isi baga mana sub jacheta mea si stange cu putere unul dintre sani, un sunet de durere iese prin buze auzindu-le si el. Cu mai multa placere stange si eu sip si mai tare, fara sa ma intoarca imi dechide fermoarul de la jacheta, ma ea cu forta si ma arunca in pat. Dererea din sufletul meu creste cu fiecare secunda, aproprierea lui de mine imi provoaca scarba, dar si o frica care nu o pot opri. Se apasa pe mine inca imbracata, dar apasarea lui ma face sa scot alte sunete care ii fac atata placere. Isi pune mainile de-o parte si de alta a corpului meu si se uita la mine, parca ma mananca prin priviri.

Dererea istovitoare care se afla in sufletul meu nu are margini, lacrimile nu apar, la atata durere ale nu isi fac aparitia, imi este prea sfasiata inima ca ele sa iasa, si ele se ascund de el. Barbatul se pune in sezut langa mine si eu oftez bucuroasa, ma bucur atat de mult ca este o pacaleala. Cu o viteza uimitoare matahala imi rupe tricoul ramanand doar in sutienul negru pe care il port, cu limba scarboasa face dare pe pielea mea, parca m-ar linge. Lacrimile de acesat data au iesit, durerea si scarba datorata lui m-au adus intr-o stare de...mi-a distrus sufletul.

Ma trage de par si ma saruta cu atata lacmie incat nu pot nici sa-mi mai simt buzele, felul lui salbatic imi aduse sufletul in neexistenta. Imi desface sutienul si ma musca de sfalc, durerea este mare dar vreau sa nu mai scot nici un sunet, sa nu-i mai fac satisfactie. Sa stiu ca nu se bucura, ca nu m-a torturat atat de mult cum a vrut, sau atat de dureros. Si cica eu o sa-l caut dezbracata, parca am eu chief sa-mi stric imaginea din cauza lui. Are si el o imaginatie atat de mare, ar trebui sa scrie povesti, dar nu povesti dealea deochiate ca deja ma ia lesinul. Nici nu pot sa ma gandesc la femeile care i-au trecut prin asternuturi, alea erau sanatoase sau le-a violat. Dar daca l-a violat ele de ce se intorc la el? Oare chiar este atat de bun?

Suparandu-se ca nu mai strig de durere isi da tricoul jos si ma apasa, sanii mei moi se scartaie cu corpul lui puternic si foarte muschiulos. Nu stiu de unde ainvatat el ca violatul se face asa deoarece eu nu prea cred, asta inventeaza o noua metoda de tortura, una care este mai de graba scarboasa decat frumoasa. Maimuta asta care se afla pe mine incepe sa ma enerveze, dar acum se pare ca e furios, oprierea muzici la cam infuriat, se uita la mine si spune:
-Daca nu mai tipi cand vreau sa te termin fara patrundere, atunci o sa vezi ce inseamna forta adevarata. O sa-ti arat cum anume te-a facut pe tine parintii, si poate chiar vom avea un copil. Poate o fata, cand o sa ma satur de tine o sa ma duc sa-mi petrec timpul cu ea. Ce bine o sa fie, tu ma stepti cu mancarea iar eu in camera fetei nostre facem o petrecere la bara, si bara nu este cea din fier.
Imi deschide fermoarul de la pantaloni si cu putere isi...

Imi pare rau ca este cam scarbos dar este +18, nu vreau sa aud : " De ce ai pus avertizare daca nu este nimic, nici macar injuraturi". Asta este viata, daca nu am avut ce face la titlu acum trebuie sa suport consecintele. Sper ca va place.
Nu am corectat asa ca poate am greseli, chiar acum l-am terminat.

Răspunsuri în acest subiect
Actori si in realitate - [+18] - de Miranda. - 11-09-2010, 05:10 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de Shadow. - 11-09-2010, 08:05 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de Miranda. - 19-09-2010, 02:53 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de _Andreea_ - 02-10-2010, 06:32 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de Sibel. - 11-10-2010, 08:02 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de Miranda. - 24-10-2010, 06:10 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de _Andreea_ - 25-10-2010, 08:56 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de *ILY Yaoi Maniac* - 26-10-2010, 11:00 AM
RE: Actori si in realitate +18 - de Miranda. - 26-11-2010, 10:46 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de _Andreea_ - 26-11-2010, 10:59 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de *ILY Yaoi Maniac* - 26-11-2010, 11:04 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de Moon princess - 25-12-2010, 08:23 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-12-2010, 09:51 AM
RE: Actori si in realitate +18 - de Moon princess - 27-12-2010, 08:40 PM
RE: Actori si in realitate +18 - de Mariah . - 03-01-2011, 06:47 PM
RE: Actori si in realitate [+18] - de *ILY Yaoi Maniac* - 30-01-2011, 08:05 PM
RE: Actori si in realitate [+18] - de Miranda. - 20-02-2011, 12:08 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinta devenita realitate kimic 1 2.293 15-06-2013, 02:30 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Vis sau realitate Daya-chan 2 2.324 21-04-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Vis sau realitate? Elyy 0 1.983 05-09-2011, 10:21 PM
Ultimul răspuns: Elyy
  Basmele devin realitate Valleee 11 8.124 27-07-2011, 12:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  VIse si Realitate [ + 18 ] Obs3ssion 4 3.049 09-07-2011, 11:18 AM
Ultimul răspuns: Obs3ssion
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.942 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Vis sau realitate Daddu 5 4.598 08-09-2010, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Tox
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.097 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Visele devin realitate(SasuSaku) sasu_saku@love.bobo 4 6.890 29-01-2010, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Akane :3
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.649 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)