Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca inca te mai iubesc

#27
Un comentariu? Pe bune? In fine.. ma bucur ca macar cineva se sinchiseste sa citeasca si sa mai si COMENTEZE ficul meu. V-am adus nextul. Poate reusesc sa primesc si eu mai multe comentarii...



Capitolul IX


Sakura :


Merg pe holurile primariei privind-o pe Vanessa. Nu credeam ca o voi vedea in acest peisaj. Fetele sunt si ele langa mine foarte emotionate de parca ar fi nunta lor. Rad in sinea mea cand le vad asa si imi invart privirea pentru ai cauta pe baieti. Ii vad in spatele nostru, susotind ceva. Ajungem intr-o sala mare, luminoasa in care se afla un barbat destul de inalt, cam de vreo patruzeci si cinci de ani. Cei doi porumbei se opresc in fata lui, ceilalti imprastindu-se prin imensa incapere. Ma asez undeva unde sa-i pot vedea si bineinteles, pentru a le face poze. Nu prea bag de seama ce bolboroseste barbatul acela ci ma concentrez pe cei doi. Vanessa radiaza de fericire si imi dau seama de asta dupa zambetul de pe chipul ei. Cine nu si-ar dori sa se afle intr-o zi asa frumoasa ca asta aici, langa un barbat care sti ca te iubeste cu adevarat. Langa un baiat care ar face orice pentru a te sti aproape. Orice fata ar da sa fie in locul ei. Gaara este un baiat de treaba care stie cum sa pretuiasca o fata.


Aud glasul celor doi spunand cate un "Da" raspicat, semn ca cei doi au fost de acord sa-si uneasca destinele. Le fac o poza sarutandu-se si imediat simt doua brate cuprinzandu-mi talia. Tresar si ma intorc spre faptas. Il vad pe Ash care imi zambeste bland si ma intreaba daca vreau sa merg in masina cu el spre sala unde se tine petrecerea. Dau afirmativ din cap si il urmez spre masina sa. Ma urc pe locul pasagerului iar blondul porneste spre petrecere. Vad ca ma apeleaza Hinata si raspund, aceasta incepand sa tipe pe celalalt fir ca unde sunt.
- Ash m-a chemat sa merg cu el cu masina spre petrecere, stai calma Hinata, ii spun.
- Sasuke, te cam inseala, aud o voce din telefon.
- Bine Sakura, ne vedem atunci la petrecere! imi spune bruneta dupa care inchide.
Aud cum Ash incepe sa rada. Nu-l condamn, Naruto, pentru ca fac pariu ca el a vorbit, este chiar nebun. Totdeauna ne-a facut sa radem. Fac pariu pe orice ca si-a luat-o dupa ce a zis asta. Oftez si ma uit la blond, care se pare ca s-a oprsit din ras, parcand masina langa celelalte.


Ma ajuta sa cobor din masina si mergem impreuna spre intrare. Acolo suntem intampinati de Vanessa si Gaara. Satena ma imbratiseaza si imi multumeste ca am venit. Ash da mana cu roscatul si se saluta prieteneste. Ochii mei se invart prin incaperea imensa si observ ca este frumos decorata. Mesele sunt rotunde, acoperite de cate o fata de masa alba, incarcata cu pahare, farfurii si tacamuri. Scaunele sunt si ele acoperite cu alb, avand pe ele cate o panglica mov, legata intr-o fundita. Le vad pe fete asezate la o masa si ma indrept spre ele. Se pare ca mi-au si pastrat un loc. Ma asez intre Hinata si Vanessa, observand ca in fata mea sta Sasuke. Oftez si imi indrept privirea spre intrare pentru a vedea cine mai apare. Dupa cateva minute, pe usa de la intrare intra o fata cu parul blond spalacit si lung, pana la sezut. Ochii albastri, ca cerul senin ma fac sa ma intorc undeva in trecut. Poarta o rochie albastra, fara bretele care ajunge pana la pamant, avand cateva modele pe ea.
- Fetelor, de ce imi pare cunoscuta fata aceea? intreb, lasandu-mi privirea sa o examineze in continuare.


Observ cum Vanessa ne face semn sa ne apropiem. Ne ridicam si cu cat ne apropiem mai mult de mireasa si acea blondina ochii mi se fac mai mari. Amintirile din liceu zboara mai repede prin capul meu, provocandu-mi o durere ingrozitoare. De ce mi se pare asa de cunoscuta..?
- Ino! strigam toate cand ne dam seama cine este defapt misterioasa blondina.
- Ma bucur sa va revad fetelor, spune blondina, deschizand bratele larg.
Ne imbratisam in grup, fiind fericite pentru ca ne revedem din nou. Nu am mai vazut-o de patru ani. De cand am plecat de la liceul din Konoha n-am mai vazut-o. Am tinut legatura, doar ca ea a fost foarte ocupata. Zambim si ne asezam la masa, incepand sa depanam amintiri din liceu.


Petreceara e in toi. Toata lumea se distreaza, inclusiv mirele si mireasa care se pare ca nu mai au de gand sa se opreasca din dans. Dupa cum o stiu eu pe Vanessa, va sta mult si bine pe ringul de dans. Oftez si imi arunc privirea prin incapere. Hinata si Naruto danseaza si ei, iar ceilalti nu stiu pe unde is. Incepe o melodie lenta si simt o mana pe umarul meu. Ma intorc si il vad pe Ash, intrebandu-ma daca ii acord acest dans. Chicotesc usor si imi pun mana in a lui, indreptandu-ne spre ringul de dans. Ne alaturam celorlalte cupluri si il simt pe blond cum ma lipeste de el. Bratele sale imi inconjoara talia, iar sanii imi sunt presati usor de pieptul sau. Imi ridic usor capul si privesc in spatele blondului. Il vad pe Sasuke, stand pe scaun la o masa si privindu-ma atent in ochi. Zambeste bland, insa imediat dupa aceea pervers si rautacios. Nu se poate.. nu se poate. Stiu ce inseamna acea privire. Imi las capul in pieptul blondului, incercand sa-mi ascund privirea de a brunetului. Ma ghemuiesc ca o pisicuta in bratele protectoare ale stapanului. Ash se intoarce si se uita in spate, insa se pare ca Sasuke nu se mai afla acolo.


- Ce s-a intamplat, Sakura? ma intreaba blondul.
- Nimic.. doar ca m-am speriat de ceva, spun incet si zambesc.
Baiatul ridica din umeri si continuam dansul imbratisati. Imediat, acesta se sfarseste. Simt buzele fine ale blondului sarutandu-mi usor obrazul. Zambesc usor si ma desprind din bratele sale, punandu-i degetul aratator pe buze. Ash ramane acolo, privindu-ma cum ma pierd printre multime. Ma asez din nou la masa, verificandu-mi telefonul. Observ ca nu am fost apelata de nimeni. Doua maini im acopera ochii si sunt pusa sa ghicesc cine e. Imi dau seama din prima ca e Sasuke si ii rostesc usor numele. Imediat imi da drumul si ma ridic in picioare, intrebandu-l ce vrea.
- Imi acorzi macar un dans? ma intreaba.
Oftez si imi dau ochii peste cap. Simt cum ma ia de mana, mergand impreuna pe ringul de dans. Ma trage brusc in bratele sale, pozitionandu-si mainile pe fundul meu. Imi lipeste trupul de al sau, sarutandu-ma usor pe frunte. O lacrima imi aluneca pe obraz, facandu-ma sa ma intreb de ce se poarta asa. O data este rece si ma uraste, o data este dulce si ar face orice sa mai aibe. Imi las capul pe umarul sau, privind in oglinda din perete. Imaginea noastra se reflecta in ea, facandu-ma sa inchid ochii. Simt cum brunetul isi sprijina capul de al meu. Deschid brusc ochii, privind din nou in oglinda. Observ ochii abisali ai brunetului privind reflectia noastra.
- Sti, toata lumea spune ca ne sta foarte bine impreuna, imi sopteste usor.


Sasuke :


Vad cum fata iese din cladire, indreptandu-se spre piscina ce se afla in curtea din spate. Ies si eu, incercand sa nu ma fac observat de ceilalti. Pasesc usor pe aleea ce duce spre curtea din spate, pentru a nu calca pe ceva si sa ma auda rozalia. Probabil ca ar lua-o la sanatoasa. Oftez cu gandul ca nu si-ar dori nici o secunda intr-un loc doar cu mine. Totusi.. oare de ce am facut acel lucru prostesc in cantonament? A da.. ea a inceput. Dar.. poate sa fie doar o simpla imbratisare intre prieteni. Ah, pe cine pacalesc?! Chestia asta poate sa mi-o spuna doar ea.. si eu unul, chiar vreau sa aflu asta. Vreau sa stiu daca ea doreste ca tot ce este intre noi sa se termine. Vreau sa stiu.. pentru ca.. ah! Mai bine merg si vorbesc cu ea.
Ma pun langa ea pe sezlong, dandu-mi jos sacoul si punandu-il pe umeri. Fata tresare si se intoarce spre mine, privindu-ma speriata. Vrea sa se ridice si sa-mi dea sacoul inapoi, insa o trag in bratele mele, intinzandu-ma cu tot cu ea pe sezlong.
- De ce te porti asa? aud vocea ei.
Oftez si ma ridic, reusind sa o dau la o parte.
- Raspunde-mi la intrebare! striga la mine, ridicandu-se in picioare.
Ma incrunt si o trantesc pe fata pe sezlong, urcandu-ma peste ea. Buzele mele se apasa peste ale ei, sarutandu-ile violent. Rozalia incearca sa ma impinga, insa nu prea reuseste. Buzele mele aluneca usor pe gatul ei, facand-o sa vibreze usor. Ii ridic usor rochia, masandu-i zona intima. Cateva gemete ies printre buzele fetei, facandu-ma sa zambesc usor. Ma urc din nou peste ea, vrand sa ma deschei la pantaloni.
- Sasuke.. te rog.. nu o fa din nou, o aud.
Imi ridic capul si ma ciocnesc de privirea ei trista. Oftez si ma ridic de pe ea, intorcandu-ma cu spatele. Privesc in piscina si vad cum rozalia se apropie incet de mine. Ma imbratiseaza pe la spate si vad lacrimile brazdandu-i chipul angelic.
- Spune-mi te rog.. de ce te porti asa? De ce o data esti rece si ma faci sa inteleg ca nu vrei sa mai vezi.. si o data esti dulce si ai face orice sa ma ai? intreaba, facandu-ma sa ma intorc spre ea.
- Tu ai inceput! ii spun, apucand-o de incheieturile mainilor.
- Cu ce am inceput eu?! intreaba, ridicand tonul.
- Tu te imbratisai cu Ash cat era ziua de lunga in cantonament! strig la ea.
- Asta a fost..? De aceea ai facut.. ce ai facut cu Inna..? ma intreaba in soapta.
Dau afirmativ din cap si vad cum lasa capul in jos. Lacrimile se scurg de pe obrajii ei pe asfalt.
- Sasuke.. Ash este doar un prieten bun. El este fratele pe care nu l-am avut niciodata. Fratele pe care mi l-as fi dorit sa-l am. Il iubesc.. si tin la el.. dar doar ca la un frate. Pentru mine el nu va fi altceva decat un frate. Sti doar ca numai pe tine.. te iubesc, spune, soptind ultimile doua cuvinte.


O iau in brate, sarutand-o pe frunte. Imi cer scuze pentru ce am facut si o intreb daca poate sa ma ierte. Sta putin pe ganduri si ma saruta apasat pe buze. Bratele mele cad pe talia ei, ridicand-o usor in sus. Buzele noastre parca se cunosc din nou, mai bucuroase ca niciodata sa se guste. Mainile fetei se infig in parul meu, tragandu-ma usor. Ne desprindem incet din sarut si mergem inauntru, asezandu-ne la masa. Examinez atent rochia fetei si zambesc. Poarta o rochita alba, pana cu doua palmi deasupra genunchilor. Sub sani se afla un fel de curea verde, prinsa intr-o parte cu un ornament florar din.. ei bine nu sunt sigur din ce. Poarta un inel in forma de lacrima verde, avand in jurul sau cateva pietricele. La urechi, poarta niste cercei la fel iar in picioare o pereche de pantofi cu toc inalt, facuti din bretele. Inca ma intreb cum poate merge pe tocurile astea.
Buzele mele incep sa se joace cu ale ei, iar mana mea cade pe piciorul ei stang, mangaindu-l usor. Ah, daca s-ar putea chiar acum as pleca cu Sakura de aici, doar ca trebuie sa asteptam pana la taierea tortului si bineinteles, trebuie sa stam la bataia cu frisca care sigur va exista. Fata se desprinde din sarut si o vad mergand pe ringul de dans, luata pe sus de fete. Incepe sa se miste pe ritmul melodiei, permitandu-mi sa ma delectez cu imagini nu prea bune pentru mine in momentul de fata.


- Bataie cu frisca! striga Naruto, imediat ce mirele si mireasa taie tortul.
Nebunul, cum este el din fire, se baga direct cu capul in tort, provocand numai rasete printre invitati. Iese si vine spre mine vrand sa ma imbratiseze. Incep sa fug cu el dupa mine si ma ascund in spatele rozaliei, facand-o pe ea victima. Fata e plina de frisca din cap pana in picioare, provocand rasete printre invitati.
- Em.. un ups nu cred ca ar conta acum nu-i asa? intreaba blondul.
Fata se sterge la ochi si arunca frisca de pe maini jos. Il priveste urat pe blond si se apropie incet de el. E o liniste de nedescris si toti asteapta sa vada ce are fata de gand. In linistea asta mormantala singurul lucru care se poate auzi este zgomotul produs de tocurile rozaliei. Ajunge in fata blondului si il ia de mana, mergand langa tort. Il bate usor pe spate si il impinge brusc cu fata in tort. Toti prezenti in sala incep sa rada, inclusiv cei doi certareti. Bineinteles ca rozalia nu uita de mine si se apropie incet. Ma trezesc cand o vad in fata mea strangandu-ma in brate. Imi murdareste costumul de frisca, dupa care simt buzele ei pline de frisca sarutandu-ma usor. Ii indepartez incet toata frisca de pe buze, pentru a ma bucura de gustul lor. In sala se da o adevarata lupta cu frisca. Toata lumea se distreaza si profit de situatie, luand-o pe fata de acolo. Urcam in masina mea si stam cateva clipe. Incepem brusc sa radem. De ce? Nici macar noi nu stim.
- Ma simt ca o adolescenta, spune fata zambind gingas.
Acel zambet ma da pe spate. E zambetul cu care m-a fermecat in prima zi de scoala. Zambetul cu care m-a pus pe jar. Cu el a reusit sa ma farmece. Sa puna ca un fel de vraja asupra mea.
- Vrei sa te simti in totalitate ca o adolescenta? intreb eu, zambind pervers.
Fata ridica din spranceana. Ii pun o mana pe chip, mangaind-o usor pret de cateva minute. Ma apropii brusc de fata ei, sarutandu-i usor buzele moi. Imi raspunde incet sarutului, facandu-ma sa innebunesc cand simt cum se joaca usor cu buzele mele. Ma desprind incet din sarut, spunandu-i fetei ca vreau sa ma joc putin.
- Poftim? intreaba fata amuzata.
Ranjesc si calc pedala de acceleratie.

Scuzati-ma pentru eventualele greseli!

Hainele:

Rochia Sakurei.
Pantofii Sakurei.
Cerceii si inelul Sakurei.
Costumul lui Sasuke.
Rochia Hinatei.
Pantofii Hinatei.
Costumul lui Naruto.
Rochia lui TenTen.
Pantofii lui TenTen.
Costumul lui Neji.
Rochia lui Ino.
Pantofii lui Ino.
Costumul lui Ash.
Rochia Vanessei.
Pantofii Vanessei.
Costumul lui Gaara.



Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 13-04-2011, 08:29 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Shadow. - 13-04-2011, 08:30 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 13-04-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 21-04-2011, 09:06 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Vero - 22-04-2011, 06:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Sho-Yo - 23-04-2011, 10:48 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 29-04-2011, 08:47 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-05-2011, 06:52 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de *Black~~Heart* - 01-05-2011, 09:02 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Erion. - 01-05-2011, 11:24 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 02-05-2011, 09:26 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 02-05-2011, 10:58 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 14-05-2011, 09:15 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 15-05-2011, 02:58 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 23-05-2011, 03:39 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:23 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 29-05-2011, 03:09 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 04-06-2011, 11:53 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 05-06-2011, 08:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 07-06-2011, 09:13 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 19-06-2011, 07:21 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 20-06-2011, 03:56 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 03-07-2011, 12:09 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 03-07-2011, 03:43 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-07-2011, 07:33 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-07-2011, 10:19 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 19-07-2011, 11:59 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-08-2011, 10:27 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-08-2011, 10:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-08-2011, 07:07 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Pixxie.' - 08-08-2011, 04:31 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-08-2011, 09:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-08-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 18-08-2011, 10:50 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 05-09-2011, 04:34 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-09-2011, 09:08 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-09-2011, 10:42 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de mary97 - 08-09-2011, 04:32 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 22-09-2011, 09:00 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.991 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.451 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.410 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 28.705 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.077 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 10.207 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.717 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.750 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.210 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.122 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)