Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O POVESTE INCITANTA +16

#1

O reintalnire motivanta...







Era o noapte ploioasa , picaturi mici si reci de ploaie udau fata fina a Sakurei, o fata de 16 ani cu chip angelic, par de un roz intens si ochii verzi iarba cruda, imbracata intr-un tricou roz fara maneci cu gulerul terminat intr-o crapatura gen chimono, pantaloni negri mulati pana la genunchi , o fustita alba cu doua buzunare despicata in laterale si cizme negre .
Alerga pe holurile labirintului lui Orochimaru impreuna cu Naruto cel mai bun prieten al ei cu care se intelegea foarte bine, mai putin atunci cand se certau ... . El era un baiat blond cu ochi albastrii care detinea puterea vulpi cu 9 cozi, o bestie care in urma cu 16 ani stapanita de catre Uchiha Madara , a distrus Konoha .
Impreuna cu senseiul lor Kakashi, Sakura si Naruto alergau pe coridoarele usor luminata de torte,deschizand usa dupa usa zadarnic in cautarea prietenului lor Uchiha Sasuke. Care in urma cu trei ani a parasit Konoha urmandu-l pe Orochimaru pentru a dobandi mai multa putre vrand astfel sa-si razbune clanul nimicit de fratele sau Itachi.
Cu cat alergau mai mult, incepeau sa isi piarda speranta ca il vor mai revedea vreodata pe brunetul ce le era prieten.
Deodata un vant puternic strabatu coridoarele stingand tortele. Toti se oprira, o liniste apasatoare se lasa .Naruto o privea nelinistit pe Sakura aceasta nu mai mancase si nu mai dormise de 3 zile iar aceste lucruri erau evidente pe chipul ei. Naruto isi intoarse capul spre Kakashi care asculta cu atentie sunetul facut de vant.
-Jos !spuse Kakashi trantindu-i pe blond si rozalie la podea.
In secunda urmatoare o ploaie de Senbon (Ace lungi de aruncat)impanzi portiunea de coridor unde se aflau cei trei.
-Ce-a fost asta ? intreba Naruto derutat
-Asta a fost dovada ca nu suntem singuri ... zise Kakashi sceptic privind cand in stanga cand in dreapta. Deodata au inceput sa se auda pasi, doi oameni veneau spre ei din partea dreapta, unul mergea calcand grav iar celalalt parca tarat .Desi era intuneric siluetele lor incepura sa se distinga, doi barbati inalti si slabi unul imbracat intr-un chimonou legat la spate cu o funda mova si cu parul negru mai lung de umeri care isi tinea mainile pe langa corp parand incapabil sa le foloseasca iar celalalt cu par gri legat in coada si ochelari.
-Orochimaru ! zise Naruto printre dinti sarind brusc cu gandul sa-l decapiteze. Dar Kabuto interveni rapid imobilizandu-l de perete. In acel moment senseiul il ataca pe Kabuto care il elibera pe Naruto pentru a se apara.
In timp ce cei doi se luptau sub privirile mirate ale lui Sakura si Naruto , Orochimaru incepu sa rada zgomotos uitandu-se in stanga. Se auzeau alte zgomote de pasi , Kakashi se indeparta de Kabuto lund pozitia de garda si asteptand .
Orocimaru schita un zambet apoi spuse cu un ton autoritar:
-In sfarsit te arati ,stiam ca nu poti rezista unei lupte asa usoare, Sasuke.
Il zisese ,zisese numele baiatului, Sakura care era inca la pamant, dar intoarse capul spre locul de unde se auzeau pasii. Brusc apucand-o o durere de cap ingrozitoare.
Raspunse o voce necunoscuta Sakurei, o voce tulburatoare care parca scuipa venin...
-Da, am venit sa-mi vad trecutul...
Deodata nu se mai auzi nici o miscare decat un zgomot in lant aprinzandu-se astfel tortele luminand din nou coridorul. Se putea vedea foarte clar acum siluieta unui baiat inalt cu parul negru precum onixul si ochii de nepatruns, el purta un chimonou asemeni lui Orocimaru numai ca avea o camasa descheiata lasand la vedere pieptul lui bine lucrat. Sakurei nu-i venea sa creada ca acest baiat era Sasuke.
"-Ce sa fac? Ce sa fac?" Se intreba Sakura privindu-l pe brunet. Erau atat de multe de spus intr-un timp atat de scurt... "De ce plecase? De ce se afla el acum si aici? De ce..."
Gandurile Sakurei au fost oprite de vocea lui Sasuke, care se apropia cu pasi inceti de ea.
-Te-ai schimbat mult...Sakura, dar din pacate tot aceiasi sentmentalista ai ramas. Spuse brunetul cu o oarecare ura , trecand de ea parca care zace acolo jos incercand sa se abtina sa nu planga.
Dar intr-o fractiune de secunda, Sasuke ajunge in spatele fetei,o ridica in picioare si o tranti de perete punandu-i sabia la gat sub privirile incapabile ale blondului.
-Sasuke! Opreste-te! Striga Naruto care privea uimit de ce era in stare Sasuke sa ii faca camaradei sale.
Pe obrajii Sakurei isi facusera aparitia doua lacrimi care se scurgeau incet, aceasta privea in gol pierduta. Picioarele ii tremurau. Ii era frica de baiatul de care pana acum era indragostita. Cu siguranta se schimbase si nu putea fii adus inapoi. Era pierdut in intuneric...Ura pe care i-o purta fratelui sau inca din copilarie in sfarsit il doborase.
-Sasuke...Termina repede aici si nu uita ce ti-am spus .Zise Orochimaru trecandu-si limba peste buze .
-Orochimaru, de cate ori ti-am spus sa nu te bagi in treburile mele?Scuipa parca brunetul.
-Daca vrei sa devii mai puternic ar fii bine sa ma asculti , te voi lasa sa te descurci singur,cum ai spus si tu e trecutul tau. Te voi invata o tehnica noua pe care sa o stapanesti .Zise si disparand impreuna cu Kabuto intr-un nor de fum .
In acest timp brunetul inca tinea Katana (Sabie de samurai) la gatul Sakurei sub privirile socate ale senseiului si blondului care ramasesera nemiscati nestiind ce iar putea face Sasuke Sakurei daca ar incerca sa o ajute .Dar Naruto nu mai putu sa se abtina:
-Las-o pe Sakura in pace! spuse sarind la el dar Sasuke folosind un giutzu de transport ajunsese in aceiasi pozitie tinand Katana la gatul fetei in cealalta parte a coridorului. Naruto debusolat se propti de un pereteuitandu-se la el. Tu sti cat a plans pentru tine? , pentru ca ai plecat ...
Dar Sasuke interveni intrerupandu-l.
-Tot o gura mare ai ramas, Naruto, inca nu ai invatat ca asta poate dauna?
Dandu-i drumu fetei brunetul il ataca pe Naruto fara nici o retinere izbindu-l de perete , schitand un zambet catre rozalie se duce catre blond soptindu-i cu o voce plina de ura.
-Aveti noroc ca EL are nevoie de voi ,altfel nu va crutam .Si disparu intr-un nor de fum
Imediat ce Sasuke a disparut, Sakura nu a mai putut rezista si lesina in fata camarazilor ei.
-Naruto! Ia-o pe Sakura si du-o in sat la doamna Tsunate, ea va stii ce este de facut.Eu voi incerca sa dau de urma lui Sasuke cu ajutorul lui Pakkun. Va voi anunta imediat ce ii voi gasi ascunzatoarea.
-Am inteles! Spuse Naruto serios.
Naruto o priveste trist pe Sakura o ia in brate si porneste spre sat. Ajunsi acolo, o duce direct la doamna Tsunade.
-Tsunade-sama! Tsunade-sama! Strga Naruto asezand-o pe fata pe un pat din spitalul satului.
-Ce s-a intamplat??? Intreba femeia intrand rapid in camera bine luminata, ea era imbracata cu un chimono verde care descoperea un decolteu apreciabil si parul blond prins in doua cozi pe spate.
- Sakura. Nu stiu ce se intampla cu ea. zise blondul speriat.
Doamna Tsunade o studiaza cu atentie, ingrijorata de starea Sakurei.
-Deci, ce este? intreaba Naruto privin-o pe rozalie .
-Hmm... cel mai bine ar fii sa o internam pentru cateva zile , sa ii fac cateva analize sa vedem despre ce este vorba.
Naruto pleaca ingrijorat acasa cu gandul la Sakura. Zeci de intrebari nu isi gaseau raspunsul in mintea sa. De ce Sakura a lesinat dintr-o data? De ce Sasuke i-a i-a zis ca EL are nevoie de ei?Care EL? De ce el este cel care trebuie sa sufere din cauza acedtor lucruri?De ce.....
Dimineta veni cu repeziciune in satul Konoha.Soarele isi facu aparitia stralucitor umpland de viata toata natura . Naruto se trezii nemaiputand sa doarma de grija prietenei sale. Oare ce se intampla cu ea?
De cealalta parte a Konohai, In camera de spital, Sakura privea pe geam la jocul copiilor amintindusi de ea insasi cand era copil gandindu-se la noaptea trecuta si la Sasuke ,ce mult se schimbase... , cata ura adunase in 3 ani,dar mai ales la sansele pe care le avea de a reveni din nou pe calea cea buna abandonand ideea de razbunare...
Dar gandurile ei au fost intrerupte de aparitia doamnei Tsunade
-N-ai prea mancat si nici nu te-ai odihnit in ultima vreme nu-i asa Sakura? Zise femeia pe un ton dur aruncand nistefoi pe patul fetei, ai suferit o cadere de calciu cat despre durerea de cap e normala in astfel de cazuri...
Aceasta o privi scurt intorcand capul din nou spre fereastra larg deschisa.
-Ar fi bine sa ma asculti si sa incetezi, ambitia asta prosteasca de al readuce pe Sasuke Uchiha.
La auzul numel fata incremeni revenindu-i in minte chipul baiatului si durerile insuportabile de noaptea trecuta.
-Este alegerea mea ! Iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa devin cel mai bun medic si sa imi dezvolt tenacitatea si autocontrolul, dar a venit momentul sa plec. Spuse fata trecand pe langa Tsunade fara sa clipeasca .Aceasta era socata cum a putut intr-o sear sa devina un copil un adult???
- Vreau sa te rog sa nu-i spui lui Naruto ca plec...
-Sakura stai! nu esti inca refacuta conplet !striga blonda ,dar era prea tarziu fata disparuse.
Ajunsa acasa incepu sa isi faca bagajul. Voia sa il gaseasca pe Sasuke si sa il omoare cu mana ei, dar stia ca are nevoie de mai multa putere asa ca s-a hotarat sa plece pentru o perioada sa mediteze si sa se antreneze undeva unde nimeni nu o poate gasi.
Astepta sa vina seara, pentru a se asigura ca nu o vede nimeni, apoi fugi din Konoha alergand prin padure si oprindu-se din cand in cand pentru a verifica daca nu este urmarita.
Zilele au trecut iar Sakura nu s-a intors. Toti cei din Satul ascuns sub frunze o cautau pe Sakura. Naruto ingrijorat a inceput sa dea cu pumnii in pereti punandu-si aceleasi vesnici intrebari "De ce toti oamenii dragi il parasesc? si mai ales De ce tocmai Sakura?"Era suparat pe el insusi ca nu aflase mai dvreme o putea impiedica.
Undeva intr-o padure, Sakura se antrena. Nu ii pasa de cei pe care ii lasase in urma, nu ii pasa de nimic. Voia doar sa obtina doar mai multa putere decat brunetul, crezand ca aceasta era singura pozibilitate de al .... Dintr-o data simtii ca este urmarita.
Trosnindu-si degetele striga cu un zambet schitat pe fata:
-Cine este acolo?striga Sakura trosnindu-si degetele.
Se auzi un ras iar in fata ei se arata un barbat, semana atat de mult cu Sasuke, incat Sacura exclama:
-Uchiha Itachi!







Ganduri...




-Uchiha Itachi!
Frunzele copacilor erau de un verde aprins iar daca te uitai in sus nu puteai vedea cerul de ramurile lor, in timp ce vantul adia usor printre acestia , dabia miscand frunzele in aer se simtea o tensiune coplesitoare. Itachi iesi dintre copaci si se indrepta spre Sakura cu pasi lenti. El era imbracat cu o pelerina lunga ,neagra cu guler inalt si brodata cu nori rosii conturati de linii albe. Sakura il privea nemiscata ,stia ca daca ar fi fost un alt oponent l-ar fi eliminat cu usurinta dar nu pe Itachi , nu pe cel ce a omorat un clan intreg intr-o singura noapte, cu el ar fi murit negresit pentru ca era mult mai puternic decat ea si mult bine antrenat.
Cu fiecare pas pe care il facea spre ea ,Sakura isi pierdea increderea si cu fiecare pas simtea durerea .Durerea care o coplesise si in labirintul lui Orochimaru cu mai bine de trei saptamani in urma. Aceasta din nou i se concentra in cap dar de data asta era altfel, nu mai era ca in labirint nu era o durere care o coplesea din mai multe parti era o durere care o coplesea dintr-o singura directie, Itachi.Fata nu-si putea explica de ce,de ce ii revenisera durerile si de la ce erau ,nu era posibil sa fie din nou de la o cadere de calciu pentru ca de cand fugise din Konoha a avut grija sa aibe o alimentatie sanatoasa si plina de vitamine. Iar in cele 3 saptamani in care a stat in padure singura antrenandu-se nu a avut nici o problema de acest gen.
Itachi se opri sprijinindu-se de un copac sub singura pata de lumina ,fixand-o cu privirea ,Sakura de asemenea se uita le el dar nu gandindu-se cum sa scape pentru ca stia ca n-ar fi avut nici o sansa, ci facand comparatii intre el si Sasuke, erau cam la fel de inalti cu par negru dar Sasuke il avea mai ravasit si scurt in timp ce al lui era mai lung si prins intr-o coada iar chipurile lor erau aproape identice cu exceptia ca Itachi avea doua lini ce-i crestau obrajii dandu-i un aspect de om trecut de 25 de ani. Linistea era apasatoare unul din ei trebuia sa spuna ceva Sakura se simtea slabita si nu prea mai gandea logic asa ca se hotari sa fie ea aceea care va sparge linistea dar in momentul in care deschise gura sa vorbeasca simtii o durere ca o sageata care trecu prin ea si inchise ochii strans ,gemand de durere. Cand ii deschise ,Itachi era la mai putin de 5 centimetrii de chipul ei imobilizand-o cu mainile ridicate de copac si privind-o atent ,brusc durerea inceta, acum auzea doar un bazait , un bazait ca acele cand nu prinzi fregventa la radio. Incerca sa se concentreze asupra ochilor lui vazand ca si acesta o privea extrem de atent, de odata el facu un salt mare in spate dandu-i drumul sa cada fetei si sprijinindu-se din nou de acelas copac.
Desi toate aceste actiuni nu au durat mai mult de 30 de secunde Sakurei i se parura ani , atunci Itachi vorbi.
-Deci tu esti Sakura Haruno, cel mai bun medic junin din satul ascuns intre frunze , interesant ,cu un asemenea statut as fi crezut ca vei fi mai curajoasa ,nu ca vei geme de frica doar la vederea mea .Sakura il privea uimita, era oare chear atat de evidenta durere pe chipul ei?dar se hotara sa-i vorbeasca ,inchise ochii si trase aer in piept pentru curaj dar il auzi din nou pe Itachi "Este chear banala , nu-mi pare sa aiba nimic special fata de celelalte fete , nu vad ce i-a atras atentia lui Sasuke la ea" atunci Sakura deschise ochii ,baiatul continua "uite-o deschide ochii o fi prins curaj sa vorbeasca intr-un final?"Sakura nu stia ce se intampla il auzea pe Itachi vorbind dar acesta nu misca buzele,ce se intampla?
Statea langa copac nemiscat neschitand nici un zambet ,neavand nici o expresie dar totusi vorbea?Fata nu intelegea dar el continua" Uite acum se uita derutata la mine , chear am speriato in halu asta de tare?Dupa ce am plecat nu stiu ce zvonuri au aparut in sat dar probabil ca oamenii au inceput sa vorbeasca si sa inventeza ca probabil i-am torturat pe cei din clanul meu supunandui la chinuri groaznice..."
Sakura isi dadu seama ca nici un asasin crud ca Itachi nu ar fi vorbit fata de o alta persoana asa, cel putin nu constient ,deci mai era un singur raspuns EL GANDEA ASTA involuntar fara sa stie ca il poate auzi cineva. Dar fata nu intelegea cum il putea auzi ,se propti de copac mare cu o expresie uimita pe fata si ascultand in continuare vorbele baiatului.
"Ar trtebui sa-i spun mai repede .Ma plictiseste aceasta asteptare ,oricum dupa cel putin o luna de antrenament cu mine nu-i va mai fi frica sa vorbeasca cu nimeni .Dar cum sa-i spun? nu pot sa-i spun pur si simplu ca vreau sa o antrenez , sa o trimit ca ucenic la Orochimaru pentru ca Sasuke sa se ataseze de ea si mai apoi sa o omoare obtinandu-si astfel si el abilitatea “Mangekyo Sharingan”, pentru ca eu sa am un oponent pe masura...."Sakura auzi totul clar si izbucni.
-Cum?Tu vrei sa.... Dar se opri dandu-si seama ca daca continua, si-ar fi putut da seama si Itachi de noua ei abilitate. Baiatul isi schimba expresia fetei in nedumerire "care sunt sansele sa o fi speriat atat de tare doar cu propria prezenta incat sa delireze.... nici macar nu i-am spus intentiile mele , dar totusi ar trebui sa o linistesc si sa-i dau o senzatie de siguranta daca vreau sa-mi dau seama la ce se refera cu *Tu vrei sa....*,sa ce ? ce stie ea si mai ales de unde."
-Ce vreau?Intreba Itachi calm. Sacura se uita la el mirata dar deruland inca odata gandurile lui in capul ei isi dadu seama ca el are nevoie de ea si ca in acel moment nu are sa-i faca rau atata timp cat nu afla de auzul gandurilor, si atunci prinse curaj .
-Tu vrei sa vorbesti cu mine? Cel mai cautat si periculos asasin din intreaga tara vrea sa vorbeasca cu mine?Sakura spera ca prin aceaste doua intrebari sa distruga orice banuiala care ar fi putut incolti in mintea lui Itachi referitor la izbucnirile ei.
-Mi se pare o deductie logica corecta ca vreau sa vorbesc ceva defapt vreau sa-ti propun ceva ,daca vroiam sa te omor , o faceam fara sa sti. "Si inca ce usor ,in timp ce tu erai concentrata asupra canalizarii ceacrei as fi ajuns intr-o fractiune de secunda in spatele tau ,nici nu m-as fi obosit sa folosesc saringan ,pur si simplu mi-as fi trecut mana prin tine si...."
Sakura nevrand sa auda mai departe ii intrerupse gendurile care deveneau din ce in ce mai macabre.
-Cum m-ai gasit? Itachi isi ridica mana in sus, in palma lui plonja o pasare micuta si albastra cu pete rosii pe aripi si ochii negrii care o fixa cu privirea pe fata.
-Sa spunem doar ca stiu sa gasesc ce vreau..."si mai ales pe cine vreau"
-Si ce ar dori Itachi Uchiha sa vorbeasca cu mine?Era curioasa oare va fi sincer si ii va spune direct ca vrea sa o sacrifice doar pentru a avea el placerea sa se lupte cu un oponent pe masura?
-Un prieten de-al meu "ce ciudat suna prieten din gura mea" ,membru al organizatia Akatsuki despre care sunt sigura ca ai auzit este grav bolnav , avem nevoie de un medic, unul bun. "Baba e mult mai greu de manipulat, tu esti..."Sakura il intrerupe.
-Eu sunt? Itachi se uita ciudat la ea"oare la ce se refera?"
Sakura isi da seama ca iar a facut o gafa .
-Vreau sa spun, tu crezi ca eu sunt , adica vrei ca eu sa-l vindec? Si daca nu vreau!
"Daca nu vrei o sa te oblig" Sakura inghiti in sec la auzul gandurilor lui in timp ce Itachi schita un zambet.
-Tu ce crezi, ca este dupa tine? Ai doua zile la dispozitie sa accepti de buna voie , dupa aceste doua zile voi veni dupa tine ,sa fi pregatita. Si derpt rasplata te voi ajuta sa-ti atingi noul scop de al omori pe Sasuke. "sau mai bine zis scopul meu" Si Itachi disparu intr-un nor de fum. Sakura nu mai auzi nimic ,nici macar o soapta semn ca el se indepartase.Avea doua zile la dispozitie in care trebuia sa-si puna ordine in ganduri ,sa-si dea seama cum functioneaza aceasta citire a gandurilor si sa se hotarasca ce vroia cu adevarat. Ea chear vroia sa devina mai puternica si sa-l omoare pe Sasuke care acum era orbit de ura sa pentru fratele sau Itachi.
Sau sa-l ajute...














INTREBARI IN LINISTE...


Sunt sigura ca nici voua nu va place sa auziti o poveste dintr-o perspectiva neutra , o descriere care priveste din afara totul fara sa exprime sentimente si poate chear una care mai adauga de la ea picanteri pentru a fi povestea mai interesanta...Dar a fost necesara , deoarece pot spune ca eram prea preocupata cu durerile mele de cap , dragostea mea pentru Sasuke si mai apoi cu ura mea pentru el, pentru a fi capabila sa va fac sa intelegeti cum sta treaba de fapt in lumea mea.
Nu stiu ce ati inteles pana acum asa ca o sa fac un mic rezumat a ce s-a intamplat de atunci pana acum...ei bine acum 3 saptamani eram intr-un labirint urat si umed cu dureri de cap cautand un baiat , un baiat pe care cica il iubeam , pe care intr-un final l-am gasit , dar nu a fost ceea ce ma asteptam , defapt nici nu stiu la ce ma asteptam. L-m vazut, wow arata mult mai bine decat mi-l aminteam dar si mult mai crud as putea zice . Era sa ma omoare !
Ce ma salvat?
Orochimaru. Se pare ca maniacul ala are un plan cu mine... Ce plan? inca nu stiu dar voi afla.
Va intrebati de ce in timp ce a vrut sa ma omoare eu n-am fost in stare sa leg o vorba cu Sasuke? ei bine pentru ca am lesinat din cauza durerii . Jenant sa lesini in fata singurei persoane pe care vrei sa o impresionezi , pentu ca se pare ca in preajma lui mai nou ma doare capul....
M-am trezit la spital ,cica facusem o cadere de calciu ,dupa ce mi-am revenit am avut vreo doua zile de meditatie in salonul babei Tsunade si am constatat ca-l urasc pe Sasuke , ciudat de la dragoste la ura?
Am fugit intr-o padure departe de Konoha pentru a ma desprinde de lume si a ma antrena , atunci aveam scopul sa-l omor pe Sasuke... pana acum doua ore cand ghici cine a dat peste mine ? Sau mai bine spus cine m-a cautat si m-a gasit , Itachi Uciha.
Fara de care nu stiu daca as fi descoperit vreodata ca Citesc ganduri! uimitor nu? se pare ca deasta ma durea capul in jurul oamenilor , durerea era un fel de "stai ca nu prind semnalul bun la radio inca" .
Si eu sunt de aceiasi parere, de unde si pana unde faza cu cititul gandurilor? nici eu nu stiu . Dar sunt hotarata sa aflu.
Iar daca acest "citit al gandurilor" nu a fost doar in imaginatia mea Itachi vrea sa ma foloseasca sa-l omoare pe Sasuke...Iar in momentul de fata mai am doar o zi si 20 de ore sa ma hotarasc ce fac cu viata mea si sa imi dau seama cum functioneaza acest "citit al gandurilor".
***
Cred ca deja stiti toti cine sunt, asa ca nu merita sa ma mai obosesc sa ma prezint. Cum am spus si mai devreme, acum doua ore am avut o discutie cu Itachi , impropriu spus ''discutie'' deoarece eu nu am spus mai nimic. De atunci m-am simt ca o ....In fine, mai bine nu spun dar nu ma simt bine , am ajuns in doar 3 saptamani sa imi schimb de 3 ori sentimentele fata de o persoana , la inceput il iubeam si credeam ca putem fi fericiti pana la adanci batraneti doar eu cu el si atat , ce gandire de copil imatur si prost. Dupa cateva minute il uram si vroiam sa-l omor pentru ca am vazut in ochii lui ca el nu ma iubeste sau cel putin asta a vrut el sa vad. Iar acum , dupa ce am auzit planurile lui Itachi imi este mila de el. Cine ma poate intelege? pentru ca eu nu ma inteleg.
Trebuie sa iau masuri ,timpul din pacate se scurge repede iar eu il irosesc, am prea multe intrebari fara raspuns , trebuie sa merg intr-un loc plin de oameni si sa experimentez.
Ma ridic greu de pe iarba moale si parca as mai vrea sa stau dar nu pot , imi strang lucrurile pe care le am ,adevarat nu foarte multe ...cateva tricouri doua perechi de pantaloni si lenjeria intima apoi plec. Sar din copac in copac ,imi place sa simt vantul cum imi bate in par si ma gandesc , daca il refuz pe Itachi ,cum a spus si el nu conteaza pentru ca ma va gasi si in gaura de sarpe daca e nevoie iar daca merg de buna voie ma va folosi sa-l omoare pe Sasuke .Analizand aceste doua optiuni am mai derivat una .Voi merge de buna voie si-l voi ajuta pe Sasuke sa scape din lumea asta intunecata, parea cel mai convenabil.
Ma opresc brusc ,am ajuns deja in Konoha? N-as fi crezut ca eram asa aproape in tot acest timp , sunt constienta ca daca as intra acum in sat s-ar produce mare zarva in jurul meu si toti ar sari pe mine cu intrebari distragandu-ma de la scopul meu real . Ma urc intr-un copac inalt de unde pot vedea tot satul cu gandul s-o gasesc pe Hinata , momentan e singura persoana in care am incredere deplina si care sunt sigura ca ma poate ajuta cu o pelerina sa nu fiu recunoscuta. Dar nu o vad il vad pe Lee ,Say pe Inno Off cat ma poate enerva fata asta .Dar nu aud nimic ,nici un gand pate functioneaza doar cand persoana este langa mine ,pur si simplu am incetat sa mai gandesc cand am vazut...
WOW! Hinata se plimba cu un blond de mana! Dar cine o fi blondul ?
Nu se poate, Naruto? Cand a prins atata tupeu ? nu am lipsit decat cateva saptamani i-o fi spus intr-un final ca-l iubeste? O s-o torturez daca e nevoie pana imi spune . Se desparte de Naruto care o saruta pasional in fata casei ei , acum era momentul folosesc un jutsu de transport si ajung pe acoperisul casei si intru in camera ei, ma uit la mobilierul modest si la poza cu noi doua de pe noptiera, ce fericite eram atunci. Ma arunc pe pat ultima noapte petrecuta aici a fost la ziua Hinatei cand a dat o petrecere in pijamale .Incep sa rad zgomotos cand imi amintesc de Ten Ten care era plina de fulgi doar dupa prima repriza de bataie cu perne...
Hinata intra aproape plutind de fericire in camera , nici macar nu m-a observat cum stateam intinsa pe patul ei dar e ciudat de ce nu ii aud gandurile ? ma uit atenta la ea incercand sa ma concentrez, ea se duce drept spre birou in partea opusa a camerei de unde i-a o poza si incepe sa faca piruiete cu ea in brate. Sunt deja intrigata eu am last o timida aici nu o visatoare ma hotarasc sa ii vorbesc si sa o trag putin de limba ,mor de curiozitate sa vad cu a ajuns sa fie impreuna cu Naruto.
-Deci , vad ca esti cu Naruto?cum ai reusit?
Hinata se opreste se uita la mine ca la o fantoma , eu stiu ca am trait in padure o perioada dar sunt sigura ca nu arat ca o muma a paduri incat ea sa ma priveasca asa uimita dar foarte repede ii apare un zambet sfios pe fata ,vine in fuga spre mine exclamand "SAKURA!!!"simt pe umar picatri umede ,plange ei bine in definitiv nu se schimbase prea mult tot foarte emotiva a ramas o tin de umeri si ii tndrept chipul uitandu-ma in ochii ei mari si purpurii din care tasneau lacrimi continuu. Incerc sa ma concentrez , hai Hinata gandeste-te la ceva !
Au trecut doua minute in care situatia nu s-a schimbat deloc in loc sa aud ce gandea auzeam decat zgomotul facut de respiratia ei accelerata , dar ea ma intrerupe.
-Sakura! Unde ai fost? mi-a fost asa dor de tine!
Unde era sa-i spun ca am fost fara s-o sperii . Hei Hinata am fost in padure sa ma antrenez, stii vroiam sa-l omor pe Sasuke iar acum vreau sa-l ajut , ce-ai mancat aseara? era prea bizar...
-Am fost sa meditez, am simtit ca am nevoie de un moment de liniste singura, trebuie sa schimb subiectul cat mai repede , nu pot sa-i spun ca o sa plec din nou asa ca trebuie sa-i distrag atentia cu alt subiect .
- Si deci care e treaba cu Naruto, gata cum am disparut eu cum ai pus mana pe el ?Hinata s-a inrosit toata.
-Nu , ei bine m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna... Cum doar atat imi spune ? sunt uimita ,ea crede ca ma multumesc doar cu atat ,se inseala.
-Spune tot, mi-am promis ca te torturez daca nu-mi spui, asa ca da-i drumu Cum i-ai spus ? Cand i-ai spus? Unde i-ai spus? Hinata era putin depasita de situatie dar incepu sa-mi spuna sfioasa... zici ca era de 6 ani nu de 16 dar gandindu-ma mai bine mi-am dat seama ca nici eu nu avusesem mai mult curaj cu Sasuke.
-Pai, nu i-am spus eu ci el, eram in partea sudica a padurii cautandu-te pe tine ,eu am cazut din copac el ma prins si dupaia am alunecat si ...chear si cand povestea era rosie ,mai rosie chear decat o rosie.
-Si....?
-Si ma sarutat!
-Lasa-ma sa deduc singura continuarea , el a descoperit ca te iubeste , tu te-ai inrosit si fara cuvinte ati devenit un cuplu...Ce frumos!
-Da ! zise ea si se arunca pe pat , Sakura e tot ce-mi doresc de la 10 ani incoace. Ma uit la ea chear nu pot sa-i stric tot cheful povestindu-i prin ce am trecut in ultima perioada.
S-a facut noapte , cred ca au trecut mai bine de sapte ore de cand stau si povestesc cu Hinata ,asta nu e bine pierd prea mult timp pretios si inca nu am aflat cum functioneaza cititul gandurilor ,cel putin pe ale Hinatei nu pot sa le aud. Acum ea doarme iar eu trebuie sa plec caut prin biroul ei o foaie si incep sa scriu.

Hinata ,iarta-ma pentru ca am disparut si te-am last dar am vazut ca te descurci si fara mine , acum il ai si pe Naruto langa tine sa te ajute, dar eu simt ca nu mai apartin acestui loc asa ca am hotarat sa plec din nou.
Te rog nu-i spune lui Naruto ca m-am intors, mai bine sa nu afle, de data asta nu stiu cat voi lipsi dar iti promit ca ma voi intoarce.
P.S. Te iubesc mult !
Sakura.

. Sper ca asta sa fie suficient cat sa o faca sa nu puna prea multe intrebari ,am pus foaia pe birou sub poza cu noi doua, i-am luat pelerina ,aceasta fiind neagra si cu gluga imi da posibilitatea sa nu fiu recunoscuta , am sarit pe geam ajungand pe strada.
Am inceput sa merg ,nu stiu unde ma indrept ma simt pierduta si a nimanui ,poate sa-mi vizitez parintii dar nu pot sa le dau si lor sperante false ca voi ramane deoarece voi pleca ,am ajuns pe o strada desi noapte plina de oameni, ii auzeam pe toti, dar nu gandeau ce auzeam ci pur si simplu vorbeau.
Pana acum mi-am raspuns la o singura intrebare, ce aveam sa fac cu viata mea? O sa-l urmez pe Itachi dar nu cu scopul de a-l omora pe Sasuke ci cu scopul de a-l ajuta , acum imi mai ramane de aflat cum functioneaza cititul gandurilor ca-ci cu Hinata nu a mers si nici cu restu nu pare sa mearga . Am mers mai departe cred ca s-a facut de 4 dimineata si am ajuns pe o strada pustie unde am auzit o voce care parca striga in mintea mea.
"Hmm... de data aceasta Jiraia s-a intrecut pe sine insusi cu aceasta carte. Hmm... *Cum poti agata o puicuta in cinci pasi* Pasul 1 Incerci sa o impresionezi cu sex-apillu tau , ce o fi acela ?
Pasul 2 nici o femeie sau barbat nu rezista la o partida de carti pe dezbractea... mai ales ca femeile pierd de obicei"
Cum adica femeile pierd de obicei ?la ce s-o referi Jiraia? Singura femeie cu care l-am vazut eu ca joaca carti a fost baba Tsun... Oooo... Nu pot sa cred! o singura persoana in viata citeste cartile lui Jiraia cu sfaturi cu privire la femei si acela e Kakasi Sensei. Ma uit in stanga si dreapta nimeni dar il aud din nou.
"Cine o fi straina cu pelerina neagra . Hmm... parca am mai vazut-o " Asta era el gandea asta!deci cititul gandurilor chear functioneaza dar de ce numai cu Itachi si Kakashi?
Si dabia acum mi s-a luminat si mie ,timp de 3 zile inainte de a intra in labirintul lui Orochimaru ma durea capul ,in acest timp am fost in permanenta cu Kakashi apoi a aparut Sasuke.














DINCOLO DE CASCADA....


Ce simple pareau lucrurile acum...
Am plecat repede din Konoha asigurandu-ma ca nu ma urmarea nimeni si mi-am petrecut restul noptii sau mai bine zis al diminetii intr-un copac inalt de langa sat. Cand m-am trezit am constatat ca nu aveam mai mult de 6 ore pana sa ma intalnesc cu Itachi si nu aveam nimic de imbracat la mine, chiar si hainele pe care le-am avut le-am uitat la Hinata. Ce sa fac acum ? nu pot sta mai mult de doua zile intr-o fusta si un tricou plus pelerina de la Hinata care nu se pune , asa ca trebuie sa merg acasa sa-mi i-au niste haine eventual si trusa de machiaj...
Aaa... si in urma cu cateva luni a fost festivalul florilor de cires in Konoha iar eu cu Ten Ten am avut un stand cu mancaruri asa ca mi-au rams niste bani , asi putea sa-mi mai iau niste haine. Timpul trece foarte repede asa ca nu am timp de stat pe ganduri , am plecat acasa .
Camera mea este neschimbata, uite! ma intind spre noptiera de unde iau fotografia facuta in urma cu vreo 5 -6 ani . Eu ,Naruto ,Sasuke si Kakashi aceasta poza imi trezeste niste amintiri dureroase dar incerc sa le blochez , ma trantesc pe pat si ma uit in continuare la fotografie , ce mica eram si obsedata de culoarea roz dar ma uit in jurul meu , toata camera era in noante de ros , ma indrept spre dulap si surpriza din nou roz ,ma uit printre toate hainele mele si constat ca nu-mi prea mai place nici una . Gasesc chimonoul bunicii brodat manual pe o noanta de roz sters hotarasc sa-l iau cu mine ,nu se stie niciodata poate o sa-mi foloseasca , continui sa caut si mai gasesc doua rochii desigur roze, una lunga pana la pamantmulata cu spatele gol prinsa dupa gat cu un snur firav si o crapatura care porneste de la coapsa , si o rochie cu model floral cu doua palme mai sus de genunchi si foarte provocatoare. Ma uit atenta la ele, nu-mi amintesc sa le fi purtat vreodata dar sa mai stiu de la cine le-am primit , cred ca prima este de la Ten Ten , ea este mai perversa .
Si desi inainte le vedeam ca fiind de femei cu naravuri usoare acum le vad chiar potrivite. Imi iau un rucsac si le indes acolo, ma mai uit prin camera si in coltul de langa usa vad dulapiorul meu cu pantofi imi aleg doua perechi de balerini si unica mea pereche de pantofi cu toc de 13 ma uit atenta la ei si ii arunc in rucsac.
Cam atat aveam de luat ma indrept spre fereastra si dau sa ies cand imi amintesc de bani , ma intorc foarte repede spre dulap deschid sertarul cu sosete si imi iau pusculita in forma de inimioara , o rastorn pe pat ,numar banii nu sunt foarte multi dar sunt suficienti pentru ce vreau sa-mi cumpar eu.
Acum chiar imi luasem tot ce trebuia si nu uitasem nimic , ma inchid la pelerina si ies pe geam , ma indrept spre piata din Konoha , intru in mai multe magazine de unde ies cu multe pungi , mi-am luat tot felul de haine inchise la culoare , evitand culoarea roz .Imi mai ramasesera cativa bani am decis sa-i pastrez dar la iesirea din piata am vazut un magazin de lenjerie intima incendiara, am intrat fara sa ma gandesc in el si mi-am cumparat 5 seturi care cuprindeau sutiene semi-cupa si chiloti tanga cheltuindu-mi astfel si restul de bani.
Ajung la marginea satului si intru in padure gandindu-ma la ce o sa-mi foloseasca mie acea lenjerie intima cand il aud pe Itachi si ma opresc "Se pare ca a ales calea usoara , ia te uita cate bagaje are ,ea crede probabil ca o duc in sejur, dar se inseala" Ma uit in jur il aud dar nu il vad si fara sa ma gandesc ii spun
-Hai Itachi arata-te odata te aud.... ma opresc alta gafa era sa-i spun ca-l aud cum gandeste, nu pot sa cred cat de neatenta pot fi , e clar ca in preajma lui trebuie sa fiu mult mai tacuta si sa-mi calculez mult mai bine cuvintele, dar si el m-a auzit iar replica lui nu a incetat sa apara " Cum adica ma aude dar n-am facut nici un zgomot, cum este posibil?"
Se indreapta spre mine de data asta chiar facand zgomot si ajunge intr-o fractiune de secunda in fata mea , cu mana imi ridica barbia spre fata lui si se uita adanc in ochii mei "cum de m-ai simtit? am folosit cel mai bun jutsu de camuflaj . Se pare ca nu esti atat de neexperimentata pe cat credeam si o sa am mai putin de lucru ", eu ma smucesc dandu-i mana de pe maxilarul meu si ma uit suspicioasa la el . "Trebuie sa-i spun ceva altfel va crede ca vreau s-o omor sau asa ceva"
-Este bine pentru tine ca ai ales calea usoara. O sa asculti toate instructiunile mele , un pas gresit si ...face un semn sugestiv din care am inteles ca daca gresesc nu o sa mai traiesc. Ii stiam planul dar nu puteam permite sa afle, asa ca introduc in discutie scuza lui patetica cu prietenul bolnav...
-Si ? Prietenul tau inca mai traieste? Itachi este derutat " Care prieten ?" dar isi aminteste si el foarte repede deruland in minte ultima noastra discutie "a da , scuza mea , asa zisul meu prieten"
-Inca asteapta si spre norocul tau inca traieste , se aproprie din nou de mine si imi sopteste la ureche. Daca el era mort eu nu mai aveam nici un motiv sa te las in viata , te-as fi chinui pana te-as fi omorat doar sa ma distrez. Eu scot un chicot de amuzament stiind ca incearca sa ma sperie in tip ce el ramane socat .
" Fata asta e normala ? tocmai i-am spus ca daca ala ar fi fost mort as fi chinuit-o pana as fi omorat-o si ea rade la mine?"Ma gandsc un moment cum sa-i formulez o conditie care sa nu ma dea de gol in nici un fel.
-Uite cum sta treaba Itachi , stiu foarte bine ca daca aveai nevoie de un medic , iar prietenul tau era grav bolnav nu-mi dadeai un ragaz de doua zile sa ma pregatesc deci nu ai nici un prieten bolnav , acesta a fost doar un pretext pentru ca tu dupa cum vad ai nevoie de mine, si nu ai nevoie de mine moarte ci vie asa ca nu mi-e frica ca ma vei omora pentru ca nu o vei face, asa ca inainte sa plecam de aici vreau sa aflu de ce ai nevoie de mine , sau pe mine nu ma va misca nimic din acest loc.
Itachi ma urmarit pe tot parcursul mini discursului meu foarte atent "Se pare ca nu am judecat-o gresit e mult mai desteapta decat as fi crezut dar asta ar putea fi o piedica in planul meu , ea chear l-ar putea face pe Sasuke sa se indragosteasca de ea... Trebuie sa gasesc o alta versiune care sa nu implice moartea ei...Si care sa o faca sa vina de buna voie. Motivul pentru care am ales-o pe ea dintre cunoscutii lui Sasuke este ca ea stiu sigur ca el era indragosti de ea si ea de el si ar fi bine sa exploatez asta la maxim."
Sasuke chiar a fost indragostit de mine , si eu l-am lasat sa scape? in fine asta voi afla pe parcurs.
-Deci?Ii intrerup sirul gandurilor , el face o pauza si ma priveste apoi spune cu un zambet triumfator pe fata.
-Vei vedea curand. Urmeaza-ma! Si fara alte cuvinte porneste eu ma uit disperata dupa el dar decid sa nu ma misc din loc , dupa doua minute in care el vede ca eu nu ma misc vine brusc spre mine fara sa gandeasca , ma ia in brate si ma tine strans in timp ce incepe sa sara din copac in copac. Ma zbat dar degeaba ,n-am nici o sansa sa scap asa ca incetez si ma bucur de o calatorie fara efort. Incerc sa-i ascult gandurile , dar nu prea inteleg la ce se referra si... adorm dar ma trezesc auzindu-l pe Itachi .
"Ce adanc doarme, e in bratele celui mai periculos criminal de care a auzit vreodata dar ea doarme fara grija , e ceva ciudat la ea dar nu-mi dau seama ce.... dar nu conteaza trebuie sa fiu dur cu ea si sa ma cunoasca de frica , nu-mi pot permite sa ma atasez de ea in vre-un fel".
Deodata imi da drumul iar eu cad pe pamant , el sta in picioare uitandu-se la mine si imi arunca rucsacii in brate zicandu-mi sa-l urmez. Ajungem la o cascada ma uit uimita la ea, ma puteam vedea in reflexia apei care pica cu repeziciune de la o distanta de mai bine de 500 metri, el trece prin ea iar eu il urmez, apa este calduta si revigoranta.Ajung fleasca de partea cealalta dar...
WOW! Incredibil , acest loc desi este mai mult o pestera poate fi asemanat cu o vila luxosa , inafara faptulu ca nu are televizor si alte faclitati oferite de electricitate. Un coridor imens se deschide in partea dreapta a pesterii merg spre el si vad mai multe usi , Itachi imi smulge rucsacii si ii arunca in una din camere zicandu-mi acru .
-Aata e camera ta , cat timp o sa stai aici trebuie sa respecti niste reguli...
-Dar de ce?... il intrerup eu nepasatoare dar el mi-o taie repede vorbind peste mine mult mai tare.
-Prim a regula .Fara intrebari! Aici numai eu pun intrebari .Regula doi. Nu parasesti acest loc , nu respiri si nu vorbesti decat cand iti spun eu . Si te asigur ca n-o sa spun asta prea curand .
Isi juca bine rolul de om periculos. Chiar foarte bine.
-Regula trei . Faci absolut tot ce iti spun eu , daca eu iti spun sa ma saruti , ma saruti .Daca iti spun sa te arunci de pe stanca , te arunci si daca....
-Si daca nu vreau?"Daca nu vrei ...."zambeste
-Ma bucur ca ai intrebat desi ai incalcat deja prima regula si nu vroiam sa ajungem asa repede la consecintele nerespectarii lor...Daca nu vrei te oblig! Si pentru ca deja ai incalcat prima regula in seara asta planuiam sa-ti ofer conditii decente dar m-am rasgandit . Intra in camera si scoate un pat pe care il arunca de perete rupandul in bucati .Apoi ma impinge in camera si tranteste usa dupa mine. Il aud "Sper ca asta sa o fi speriat suficient cat sa-si dea seama ca nu glumesc si suficient sa-mi respecte regulile.
Ma uit in camera , foate inspirat aranjata , se pare ca Itachi isi facuse temele . Camera era exact ca si camera mea din Konoha numai ca aici nu predomina rozul ci nuantele de albastru si gri iat pe unul dintre pereti era desenat un nor rosu cu contur alb . Ma uit in locul unde ar fi trebuit sa fie patul si imi zic mie Asa imi trebuie daca comentez....
Imi iau rucsaciisi ii arunc in acel loc apoi ma trantesc pe ei si incerc sa inchid ochii dar il aud din nou de dupa usa.
"Am uitat ca trebuie sa-i prezint locul" Tranteste usa si intra peste mine iar eu tip.
-Esti nebun ? daca eram dezbracata? El se uita atent la mine "Daca ai fi fost dezbracata...."rade .
-Asta a fost o intrebare sau mi s-a parut mie?
-Ti s-a parut...Daca spuneam da cine stie ce-mi facea eu stiu ca are nevoie de mine vie dar exista alte atatea posibilitati sa-mi faca rau mai ales ca mi-a spus ca daca vrea sa ma sarute ma saruta iar lucrurile pot avansa la mai mult...
-Ti-am spus eu sa vorbesti? Vine spre mine sa ma ingramadeste intr-un colt apropiandu-si gura la doar un centimetru de gura mea..."HOPA!tocmai am gasit punctul slab al rozaliei, nu-i prea plac apropierile "rade satisfacut in timp ce eu reusesc sa scap si ma indrept in partea opusa a camerei.
-O sa scot din tine cel mai frumos diamant si cel mai bun asasin asa ca pregateste-te maine la ora 4 dimineata incepem antrenamentele . Desi nu ma simt nevoit sa-ti spun o voi face .Singurul motiv pentru care imi dau interesul sa te antrenez este fratele meu Sasuke , vreau sa-l ajut sa scape de Orochimaru si sa se alieze cu mine dar el nu o sa faca asta de buna voie , aici intervi tu .
-Eu? si ce pot sa fac eu , la ultima noastra intalnire a vrut sa ma omoare...
0Iar ai facut-o !Eu inghit in sec , avea dreptate iar il intrerupsesem cu o intrebare dar nu m-am mai scuzat si m-am asezat jos pe unul din rucsaci in timp ce el continua.
-Nu o sa te omoare pentru ca Orochimaru are nevoie de tine , tu esti singura inafara de Tsunade care il poate ajuta sa-si recapete puterea mainilor si sti bine ca baba nu o sa-l ajute niciodata asa ca mai ramai tu . De maine cum am mai spus incepem antrenamentele, peste o perioada de timp cand voi considera ca esti pregatita te voi infiltra in tabara lui Orochimaru , scopul tau acolo? Sa-l seduce pe Sasuke si sa-l faci aliatul meu.
Se intoarce si imi ridica un rucsac de jos , a dracu coincidenta exact ala cu lenjerie intima , baga mana in el si scoate o pereche de chiloti tanga din dantele lila la care se uita multumit. Eu ma indrept spre el si ii smulg din mana lui si ii pun inapoi in rucsac uitandu-ma la locul unde trebuia sa fie patul , el deasemenea se uita acolo si pleaca spre usa gandindu-se la reactile mele"OF...ar fi fost mai bine sa nu-i fi distrus patul ,marg sa-i aduc altul "Apoi intra cu o saltea de o persoana pe care o arunca jos , eu ma uit la el recunascatoare si intimp ce el iese ma apuc sa-mi aranjez lucrurile.






IN SFARSIT PREGATITA!



Vara.
Este 6 dimineata , soarele a rasarit cam acum o ora...
Astazi este ziua mea implinesc 18 ani . Stau pe o piatra sau mai bine zis o stanca pe care am mutat-o aici acum vre-un an si ceva ,mi-as fi dorit sa stau dezbracata dar luand in vedere ca pe aici locuieste si Itachi am hotarat ca e mai bine sa nu-i ofer satisfactie asa ca port un halat din matase lila care nu prea ajuta deoarece odata udat se muleaza de corp si lasa la vedere formele corpului meu .Unde aici? ei bine sub cascada imi place foarte mult sa stau aici si sa simt apa rece si calmanta pe tot trupul meu dupa antrenamentele ingrozitoare cu Itachi .
Deschid ochii si ma uit la chipul meu in reflexia apei . Nu este deloc evident ca au trecut 2 ani desi acum am parul pana la sold si forme mult mai voluptoase chipul meu este la fel de tanar si fara urme lasate de timp.
Ma ridic de pe stanca imi dau halatul jos , ma infasor intr-un prosop rosu si ma indrept spre pestera. Arunc o privire parca cautand ceva si intru in camera mea trantind usa. Ma uit in dulap de unde aleg sa-mi iau o rochita roz foarte scurta cu spatele gol, imi iau o pereche de ciorapi plasa cu jartiere pe care le las la vedere , pantofi cu toc de 15 si imi prind parul intr-o coada .Ma plimb putin prin camera apoi fara stare ma duc din nou in fata oglinzii unde vad in colt singura mea poza cu mine ,Naruto si Kakashi.
De ce nu am spus si Sasuke ...ei bine dupa primul antrenament am avut o criza de furie si partea cu el am rupt-o si am ars-o, desi acum regret nu mai conteaza simt ca Itachi a incheiat antrenamentele cu mine si ma va trimite cat de curand in misiune si nu va mai fi nevoie sa jelesc poza arsa pentru ca voi dispune de original si sa speram ca n-o sa am nici o criza de nervi in jurul lui Sasuke , n-as vrea sa ard de viu originalul ,cel putin nu inainte sa profit la maxim de el. Iau poza si ma trantesc pe pat uitandu-ma la ea.
Ce mica si prostuta eram cand m-a adus Itachi aici prima oara. Credeam ca antrenamentele vor fi floare la ureche doar pentru ca ii auzeam gandurile , credeam ca voi avea un avantaj si nu vor fi cine stie ce ,dar m-am inselat. In prima zi de antrenament a fost foarte dur ,m-a trezit la 3 si nu la 4 cum imi spusese si a incercat toate metodele posibile sa bage spaima in mine .E adevarat ca nu a reusit cu metodele lui grotesti prin care practic a sters toate pietrele din pestera cu mine deoarece trebuie sa recunosc ca antrenamentele la inceput cand eu nu eram foarte experimentata au fost foarte dureroase iar eu mi-am luat foarte multa bataie de la el ,inca m-i se ridica parul pe maini cand imi amintesc cum stateam aici sub cascada si plangeam de durere. Trecand peste astea ,a vazut ca incercand sa bage spaima in mine cu bataie nu mergeau asa ca a inceput sa practice cealalta metoda in care imi facea avansuri pe fata si trebuie sa spun ca aceasta chiar a avut efect deoarece uram modul in care el se apropia de mine cand nu doream sa fac ce-mi cerea si nu gestul ma ingrozea cel mai mult ci gandurile lui care explicau in detaliu ce mi-ar face , cum mi-ar da jos tricoul sau bluza de pe mine , lent , cum cum ar ajunge la sutien si mi l-ar deschide.....offf....cat urasc acele ganduri dar niciodata nu i-am dat ocazia sa ajunga mai departe de sutien in gandurile lui cat timp era langa mine cand nu era langa mine nu pot garanta ca nu-si ducea fanteziile mai departe... .
Dar dupa circa un an dupa ce am inteles si eu intr-un final cum merg lucrurile am inceput sa ducem o lupta mai mult mentala decat fizica. Acum avem o relatie foarte frumoasa care se bazeaza pe o ura extraordinara care se manifeste prin tacere si sunt sigura ca daca ar gasi alta metoda de al face mai putenic pe Sasuke fara ajutorul meu , pe mine m-ar omora fara sa gandeasca.Pentru ca desi mie mi-a spus ca vrea sa-l faca aliatul lui a gandit total altceva.
V-am derutat de tot ... sunt sigura ca nu intelegeti de unde si pana unde am ajuns sa va povestesc deja dupa doi ani de antrenamente , ei bine am considerat ca-i prea plictisitor sa va povestesc cum in primele 6 luni intram in camera mea plina de vanatai si zgarieturi si incepeam sa plang .Cum in ultimul an am devenit pot spune o pustnica neparasind aceasta pestera si cum am inteles eu ca lumea este plina de indiferenta iar intr-o lume de indiferenti doar perversii supravietuiesc .Asa ca am hotarat doar sa va rezum pe scurt trecerea a doi ani durerosi pentru mine.
Il aud pe Itachi "Astazi este ziua ei , sper sa-i placa ce i-am luat" rade zgomotos de il aud cu proprile urechi "L-am vazut pe Sasuke prin imprejurimi , se pare ca Orochimaru nu mai are rabdare,asta este bine n-o sa mai fie nevoie sa o infiltrez in tabara lor , pur si simplu ei vor veni s-o ia acum trebuyie s-o instruiesc" si intinde mana sa deschida usa , eu anticipez asta si ma duc dupa usa iar cand pune mana sa o deschida i-o trantesc in fata.
-De ce ai facut asta ? se indreapta spre mine masandu-si nasul cu mana stanga si cu dreapta ma prinde de incheietura si se uita furios la mine in timp ce eu incep sa rad.
-Un singur lucru ti-am cerut de cand sunt aici si acela a fost intimitate pe care tu, vad ca inca te incapatanezi sa mi-o incalci!
Ma scaneaza ca un robotel din cap pana in picioare si aud cum in mintea lui se formeaza o imagine....auu... cat se poate de scarboasa cu mine facand striptis dar i-o tai repede vazand pachietul din mana lui si-l intreb plictisita.
-Asta este pentru mine? Il smulg din mana lui rapid si-l desfac. Scot din pachiet un set din trei articole desigur nu va ganditi la lucruri normale care ar putea fi oferite de un mentor ucenicului lui cum ar fi un set de carti , un set de arme sau mai stiu eu unul de bijuteri .Itachi prefera lucruri care sa-i produca lui satisfactie nu mie. Scot din pachiet o prerche de boxeri negri din dantela transparenta si un sutien le fel de transparent apoi ma uit la Itachi cu o privire din care si cel mai prost om ar intelege ca e timpul sa fuga pentru ca urmeaza sa se instaureze iadul pe pamant. Dar nu zic nimic scot si ultimul articol care n-o sa ghiciti ce era , niste cornite de dracusor , incercam sa ma abtin sa nu-l pocnesc dar nu a mers pe nesimtite i-am trantit un pumn de care sunt sigura ca o sa-si aminteasca mult timp.
-Ce sunt astea? Tu nu poti sa imi aducu un cadou mie si nu tie? pentru ca in pofida incercarilor tale de a-mi face avansuri cred ca ai observat ca ti-am dat cu flit mereu si in nici un caz n-o sa-ti implinesc fanteziile sa stau cu astea imbracata in fata ta! iar acum te rog sa ma lasi trebuie sa meditez!
Ii arunc cadoul in fata si ma indrept spre pat unde ma asez furioasa in timp ce el se uita lung la mine.
-Ha ha !Asculta pustoaico ai doar 18 ani si desi este adevarat ca esti foarte puternica ,nu esti mai puternica ca mine! Se indreapta spre mine si-mi pune mana pe pulpa piciorului meu drept si inainteaza incet cu mana pana ajunge la fusta, eu il privesc indiferenta.
-Vrei sa ma violezi? Nu o sa reusesti...
-Ce te face sa crezui tu asta , stii bine ca nu poti sa ma impiedici. Zambeste malitios spre mine si imi ridica incet fusta.
-Nu poti sa ma violezi daca si eu vreau. Ii zambesc triumfatoare si-l trag peste mine in pat in timp ce el este foarte derutat dar se lasa dus de val " ce ? wow da cand a devenit asa dezinvolta?" il sarut apasat si el imi raspunde , acum era momentul ! folosesc jutsul pentru clone creindu-mi o clona si ma ascund in sifonier rasufland usurata ca el era mult prea ocupat sa observe mica mea smecherie as putea spune. Privesc la scena devenita realitate din fanteziile lui Itachi "EU SUB EL" dar in momentul in care el vrea sa-i dea jos rochie ''Sacurei'' BUFF...surpriza se transforma in bustean! iar eu arunc doua franghii peste el si il imobilizez de pat. Am schitat un zambet ducandu-ma langa tocul usii si sprijinindu-ma de el in timp ce el rupea sforiile si se ridica jenat de pe pat si me priveste lung " Se pare ca chiar a invatat ceva in acest timp de la mine" iar eu auzind asta ma simt nevoita sa adaug.
-Exact cum m-ai invatat. Prinde-ti prada in plasa , ameteste-o si apoi cand nu se asteapta atac-o! El incepe sa rada zgomotos.
-Se pare ca esti pregatita , iar cadoul meu o sa-ti foloseasca . Eu ma uit calma la el dar in mintea mea am cele mai frumoas imagini cu el mort. Imi trag un scaun cu spatar de la birou si ma asez provocator pe el cu spatarul intre picioare in timp nce Itachi ma privea zambind.Credeti ca sunt prea perversa? Ei bine inca n-ati vazut nimic!
-Asa...Stii deja misiunea dar in caz ca ai uitat-o. Trebuie sa te infiltrezi in tabara lui Orochimaru si sa-l faci pe Sasuke aliatul meu ."sau mai bine spus sa-l faci mai puternic".
Desi i-am auzit de multe ori planul real al lui Itachi inca nu am auzit cum are de gand sa-l faca pe Sasuke sa ma omoare sau are de gand sa ma omoare chiar el dandu-i lui Sasuke un motiv in plus sa-l urasca ... El se uita la mine iar eu il intreb.
-Si la ce o sa-mi foloseasca "cadoul tau" neinspirat? El se uita la pozitia in care stateam pe scaun .
-Pai ...schiteaza un zambet strengar, este adevarat ca ai toate atuurile necesare sa faci orice barbat sa-ti cada la picioare dar un ajutor in plus nu strica lund in vedere ca eu consider ca cea mai buna metoda e sa-l faci sa se indragosteasca de tine.
-Vrei sa ma culc cu el? Daca ma intrebai acum doi ani cred ca spuneam da dar acum raspunsul meu este nu pentru ca nu cred ca mai am sentimente necesare pentru asa ceva.
El se ridica si iese pe usa , eu il urmes si ma pun in fata lui fixandu-l cu privirea, obligandu-l practic sa raspunda.
-Stiu ca vei face tot ce e necesar pentru ati atinge scopul.
-Scopul tau mai bine zis....
-Consider-o ca pe o rasplata fata de mine pentru ca am avut rabdare cu tine sa te antrenez...
-Si cum voi intra in tabara lor? Sunt chiar curioasa daca ma va minti...
-Orochimaru are nevoie de un medic dar ai grija sa nu-l vindeci inainte sa-ti termini misiunea, pentru ca nu-ti voi putea garanta si viata din moment ce el isi va atinge scopul, exploateaza asta . Maine vei pleca .
-Si unde il voi gasi pe Sasuke? Din cate imi amintesc este foarte greu de gasit....
El rade punandu-si mana pe fata apoi devine brusc serios .
-Te va gasi el pe tine...Apoi dispare intr-un nor de fum.
Ei bine e clar ca nu-l voi mai vedea o vreme, ma aplec si-mi scot pantofi. Ma indrept spre camera mea , arunc o privire intru si ma arunc pe pat , maine urmeaza sa plec de aici si sa nu ma mai intorc .
Astept sa-i vad mutra lui Sasuke cand ma va vedea cred ca voi face pe inabordabila la inceput.


























HAI SA NE JUCAM...

Of... este dimineata..
Ma trezesc si ies pe usa camerei , merg putin pe hol si vad cascada , urmeaza un moment de concentrare in care ascult cu atentie si.... NIMIC! se pere ca Itachi nu glumise de azi incep misiunea . Ma indrept spre cascada in timp ce-mi dau jos pe rand fiecare articol vestimentar iar cand intind mana spre cascada sa simt apa , sunt deja nud . Intru sub cascada si-mi las gandurile duse de val sub picaturile reci de apa . Incep sa-mi fac un plan cu ce voi face cand voi pleca din vagauna asta ...
A trecut mai mult de o ora decand stau aici , sub cascada, ar cam fi timpul sa plec si sa-mi fac bagajele dar nu inainte sa .... ies repede de sub cascada si alerg spre dormitor de unde iau cadoul lui Itachi si un chibrit si ma intorc la intrarea in pestera unde le dau foc boxerilor , sutienului si desigur cornitelor . Ma uit satisfacuta la spectacolul dat de flacarile ce prefaceau in scrum ultima incercare a lui Itachi de a se da la mine apoi merg la mine in camera cu gand sa-mi fac bagaje, este de precizat ca inca nu am nimic pe mine.
Ma uit in sifonier am foarte multe haine , pe parcursull primei luni de stat aici l-am convins pe Itachi sa-mi aduca un intreg magazin dar toate imi par demodate asa ca aleg sa-mi iau doar hainele cele mai provocatoare care dupa marimile lor imi incap toate intr-un rucsac, ma mai uit putin in camera si vad poza mea arsa pe care o arunc deasemeni in rucsac, acum imi mai ramanea sa ma imbrac eu. Imi iau pe mine o lenjerie intima provocatoare si o fusta cu doua palme mai sus de genunchi cu un maieu mulat si decoltat si vechia mea curea cu gentute pentru arme . Imi las parul inca ud liber si-mi iau o pelerina lunga si neagra pe care o las deschisaiar apoi imi iau rucsacul si ies pe usa.
In momentul in care vroiam sa trec prin cascada si sa parasesc pentru totdeauna pestera imi amintesc ca Itachi se poate intoarce orcand in pestera si sa-mi atinga restul de lucruri ramase , lucru care ma scarbeste. Nu pot sa le iau pe toate cu mine si nici sa stau acum sa le gasesc alt loc asa ca mai bine le distrug! . ma intorc la mine in camera aprind un chibrit si il arunc pe pat fara resentimente , mai stau un minut si privesc cum se raspandeste focul. Ce frumos!
Ies intr-un final din pestera trecand de cascada . Ce frumos este cerul , aproape ca uitasem culoarea lui ,vad un stol de pasari care il strabat gratioase , ma uit in jurul meu vad lacul format din acumularea apei din cascada si in jur copaci , se pare ca acest loc se afla in mijlocul unei padurii , hotarasc ca ar fi momentul sa ma misc din loc . Sar intr-un copac si ma urc in varful lui cercetand zona , vad fum iesind de dupa cascada , rad in sinea mea de surpriza pe care o va avea Itachi cand se va intoarce.
Zona imi este necunoscuta si nu stiu ce cale sa aleg , dar ce e viata fara putina adrenalina si fara neprevazut? Iau un bat si fac un cerc pe pamant pe care il impart in patru parti egale , apoi iau o piatra in care parte voi arunca in aia ma voi duce . Arunc piatra , se pare ca voi merge spredreapta . Imi iau rucsacul in spate si pornesc sarind din creanga-n creanga.
Trecand de padure ajung la o pasiune ,este deja noapte, nu recunosc zona si ma simt singura si privita dar merg mai departe cautandu-i un loc sa inoptez. Am ajuns langa un copac inalt din mijlocul campiei sau mijlocul pustietatii luati-o cum vreti .Imi este foarte somn asa ca decid sa-mi fac tabara aici si sa astept pentru ca daca Itachi are dreptate Orochimaru a trimis pe cineva dupa mine...
Ma urc in copac si ma asez pe o ramura mai joasa nu inainte sa ridic un camp de miscare in juril lui , va intrebati ce-i ala camp de miscare ? ei bine e o smechierie invatata cu Itachi , orice prsoana va trece prin camp eu voisti si voi fi in garda si are si o parte misto acest jutu in cplaborare cu puterea mea de a citi ganduri imi da posibilitatea sa aflu multe date cespre intrus si plus imi formez in cap imaginea lui inainte chiar de a deschide ochii . Ma uit inca odata spre cer , inchid ochii stind ca sunt in siguranta si adorm.
***
Devin constienta brusc , cineva a trecut prin camp , ma concentrez o secunda si-i ii vad chipul in mintea mea. Doamne da cat de rapid a fost Orochimaru am plecat dabia ieri si gata m-au gasit , nu am si eu nici macar o pauza , lasand frustrarile mele de constiinta acesta mai mult ca sigur este Sasuke . Dar nu ma simt deloc ciudat , nu simt nimic care sa ma faca sa sar in bratele lui sau asa ceva , se pare ca nu-l mai iubesc atat de mult daca l-am iubit vreodata ,si partea cea mai tare se pare ca el crede ca dorm . Un prilej perfect sa aflu ce a gandit javra asta tot timpul despre mine .
"Ea este , desi ufff... arata mult mai bine, are forme mult mai .... , uff . Are parul mai lung dar nu ma impresioneaza , este inca o fetita printre fetite , toate croite dupa acelas tipar , stupid si de neinteles".
Ce vrea sa spuna cu acelas tipar? Eu nu sunt doar o fetita si el o sa vada asta curand , rad in sinea mea si fac un gest insotit de niste sunete ca si cum visez ceva si ma satisface . El se uita intrigat la mine ."Ma intreb ce viseaza , parte foarte satisfacuta dupa sunetele pe care le scoate"
Par satisfacuta? Mmm... ia sa fac pe victima putin sa vedem ce o sa zici daca o sa-ti auzi numele...
-Sasuke...,Sasuke de ce? de ce m-ai parasit?.... de ce? ma intind si iau copacul in bratie si incep sa vars niste lacrimi asa pentru efectul dramatic.
"Ma viseaza pe mine , ce patetic ! ea chiar nu mai evolueaza deloc? Dar sa speram ca este un medic bun ca altfel ..." isi inchipuie o scena in care pur si simplu ma decapiteaza . Nu pot sa cred , el chiar nu are sentimente.
"Sa termin repede aici ,mai am si alta treaba inafara sa ma joc cu o papusica care plange dupa mine" Scoate dintr-un buzunar o seringa cu un ser si se uita la ea in timp se-i desface capacul de la ac. " Sa speram ca este suficient sa stea dormind pana ajungem la destinatie ."Apoi indreapta acul spre bratul meu.
Nu pot sa cred vrea sa ma adoarma , puternicul Sasuke Uciha vrea sa ma adoarma? nu-mi poate face fata cand sunt treaza? vezi sa nu a cam intrecut masura ar cam fi momentul sa se trezeasca frumoasa adormita!Si inca cum.
Inainte sa-mi atinga pielea cu acul siringii folosesc un jutsu de transport si ajung la baza copacului privindul pe Sasuke care se intoarce si el si se uita la mine ."Se pare ca s-a trezit"
Da baietel m-am trezit si sunt in cea mai buna forma dar acum sa dramatizam putin situatia.
-Sasuke? chiar tu esti ? O Sasuke de ai sti de cat timp te astept stiam ca ma vei cauta odata si odata! Fug spre el ca o mironosita care tocmai a scapat dintr-un lagar de tortura...
"Haaa... ce copilaroasa si proasta e , ea crede ca am venit dupa ea pentru ca o iubesc ce fericit sunt ca o sa-i distrug visul."
-Sakura.... Imi zice indiferent cu un zambet amuzat pe fata....Esti o proasta !
Continui in drama mea...
-Of Sasuke de ce sunt o proasta , pentru ca te-am iubit atata vreme? Ajung langa el si inainte ca el sa si gandeasca imi fac o clona si ma acund dupa copac privindu-l cum prinde clona de la spate si-i intoarce mana infingandu-i siringa in brat si Bumm! se transforma in bustean.
"Cum ? dar cand si-a facut o ... nu mai conteaza , unde este acum?" se uita in jur cercetand fiecare bucata de pamant fiind inca langa copac . Este timpul sa termin cu spectacolul si sa folosesc alta smecherie invatata . Imi transfer ceacra catre copac controland astfel cresterea acestuia il fac sa-si creasca foarte repede niste crengi in jurul trupului lui Sasuke care nici macar nu stie ce la lovit. Il imobilizez de copac.
"Un jutsu de transfer al ceacrei , foarte bine Sakura dar nu suficient pot scapa repede " Il aud si-mi dau seama ce are de gand sa faca , are de gand sa taie cu sabia copacul , slabe sanse nu o sa-l las.
Merg in fata lui si ma uit provocator la el apoi imi sau jos pelerina , ramanand imbracata doar cu hainele cu care am plecat ieri de la pestera si ma apropii de el . "Oare ce are de gand? crede ca ma impresioneaza cu carpele alea de pe ea ? sau prin faptul ca a reusit safaca un trensfer de ceacra? se inseala"
O pe asta s-o crezi tu , nu ma insel in legatura cu nimic mai nou . Acum mai itai trebuie sa il dezarmez pentru a fi sigura ca nu are cum sa scape si apoi poate o sa-i spun si ce are Itachi de gand cu el... dar asta doar poate .Ma uit in ochii lui dar nici unul nu spune nimic ,ii pun mana mea dreapta pe piept si privindu-l inca in ochi cobor cu ea la nivelul soldurilor apoi mai jos.."Oare are tupeu si vre sa ma violeze "porneste intr-un ras isteric " acaum e momentul sa-mi iau sabia o fac sa-si piarda controlul asupra copacului si scap"
-Sackura , mi-a fost dor de tine! Vezi sa nu ma gandesc eu dar daca tot ai inceput jocul asta hai sa-l continuam ... Imi indrept gura spre a lui in timp ce il sarut pasional ii sustrag sabia foarte usor apoi ma indepartez de el cu un zambet strengaresc pe fata.
"Cum ? mi-a luat sabia , s-a folosit de mine nu eu de ea, ma simt umilit dar trebuie sa recunosc sarutl a fost unul din cele mai bune pe care mi le-a dat o fata vreodata si am avut destule la picioare pana acum "
Eu ma uit la el dusmanos la auzul micii lui clasificari si incep sa invart sabia prin aer.
-Interesanta bucata de fier... Apoi o indrept spre el si incep s-o misc de-a lungul gatului sau. "Vrea sa ma omoare .. nu are atat tupeu"
Nu am ? mai vedem noi .
-Deci Sasuke? de ce ai nevoie de servicile mele ? Ma apropii din nou de el si ii iau fata in maini punand o mutra srioasa.
-Nu eu am nevoie de tine ci....
-Orochimaru , stiu inca ii atrna mainile nu? "De unde stie?" Nu te-ai plictisit sa asculti ordine de la el ? se foloseste de tine. Sasuke se uita mirat la mine ca-l intrerup dar continua in gandul lui " nu se foloseste el de mine ci din contra eu ma folosesc de el , dar tu o sa fi moarta inainte sa-mi cunosti planul "
-Hmm...O sa fi cam greu sa ma livrezi asa imobilizat de copac, cu asta ce aveai de gans sa faci? sa ma adormi? . Iau seringa de jos si ma uit atent le ea. M-am plictisat , hai sa mai scurtam povestea putin. Trebuie sa-i dau drumu e mult mai haios cand este liber decat imobilizat de un copac nefacand nimic. Incep sa slabesc ceacra din copac facand copacul usor de rupt.
"Asta e slabeste ceacra " Incearca sa rupa crengile si reuseste cu cateva dar eu sunt inca cu sabia la gatul lui.
-Intentionat am slabit ceacra dar asta nu inseamna ca te las sa scapi papusel , nu mai sunt o fetita si imi pun piciorul drept pe umarul lui in timp ce el ma priveste suspicios opresc sabia cu varful exact spre inima lui.








#2
hello, pai am ciit doar primul capitol din cauza unei lene crunte si a timpului mult pre limitat, am zis totusi sa-ti las un comentariu
in primul rand sa-ti zic sa-ti pui disclaimer, daca te-ai uitat macar la un fic de prin sectiunea asta ar trebui sa stii ce e... daca nu, apare la subiecte importante sau cum parca la Narto fics :P
oricum, e ceva important
app, ar trebui sa numerotezi capitolele, arata mai bine :D
ai grija cu actiune, ai grabit-o cam tare, cel putin in cat am citit eu
descrierea, nu-i prea multa, ar mai merge, mai ales sa ne arati ce simte fiecare personaj in anumite momente
nu voi comenta despre idee, sau originalitatea ei, pentru ca nu mi-am facut o idee clara din cat am citit
ai grija, daca pui " ? " si dupa inchizi ghilimelele fara space intre iasa ?"
cam atat am avut de spus, mai ai de lucrat, ii las si pe alti sa comenteze :P

a da, si bun venit pe zup >:D<
4

#3
PERVERSO ai ajuns si pe forumul asta......ai grija sa nu ii molkipsesti si pe astai cu perversittatea ta :x deci aici nu mai am ce sa zic .... shti prea bine ca team inebunit pe celalte forum dar dupaia fac spam asa ca : ESTE SUPER INCITANT PERVERS, FANTASTIC, ULTRA MEGA SUPER MINUNAT :)) Next :*
[Imagine: search%3Fq%3Dnaruto%26hl%3Dro%26gbv%3D2%...9,r:5,s:49]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)