Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru că iubesc să trăiesc.

#1
Din anumite motive, pe care prefer să nu le spun : - ", Luce, a decis să mă lase pe mine să scriu tot sezonul doi. Sper să va placă ^^'.



Capitolul unu - O scurtă amintire

Dacă m-ati uitat, nu va faceti griji va voi aminti eu cine sunt. Numele meu este Claire şi am mai îmbătrânit cu un an, adică am nouasprezece ani. Acum ceva timp am suferit un accident prin care mi-am dat seama că atunci când îţi este lumea mai dragă, totul se spulberă. Am crezut că totul va fi bine, că vom fi fericiţi până la adânci bătrâneţi, dar aşa ceva nu s-a întâmplat. Vă aburesc cam mult mai bine vă povestesc cum s-a întâmplat. Nu aş vrea să dau timpul înapoi pentru a deschide rana din nou, dar trebuie să mă descarc.

~ Flashback ~

Era o zi însorită, iar muzică dată la maxim în noua maşină a lui Key. Zâmbeam şi muream de nerăbdare să ajungem la plajă. Eram aşa de entuziasmată să cunosc plaja din acel loc nou, încât i-am spus să mărească viteza. El m-a ascultat, era şi normal. Ce nu ar fi făcut el pentru noua lui soţie?
Ne iubeam şi asta era foarte important pentru amândoi.
La un moment dat a zărit în faţa sa un sens giratoriu, care puteam să jur că nu se afla acolo. Sau cel puţin asta credeam. Încercând să-l ocolească, a eşuat şi ne-am izbit. Îmi era frică să nu păţim ceva. Din fericire când impactul s-a sfârşit şi maşina a stat locului, eu nu aveam nimic. În fine, câteva julituri care nu prea contau, însă când l-am văzut pe Key cu capul pe volan şi plin de sânge, am urlat. Nu ştiam ce să fac. Eram disperată. Am luat telefonul şi am marcat numărul salvării, chemadu-i la locul accidentului. Parcă trăiam un deja-vu, cam în aceleaşi circumstanţe a murit şi mama, doar că ea a fost călcată de o maşină. Plângeam, dar nu mi-am dat seama de asta, decât după ce am simţit cum lacrimile-mi curg pe obrajii mei roşii. Când salvarea a venit, medicii au încercat să-l readucă la viaţă, dar nimic nu se mai putea face. Nu puteam să cred asta, nu vroiam să cred. Începusem să-i lovesc cu toată puterea pe care o mai aveam în acel moment. Totuşi mi-au dat un calmant şi m-am liniştit. Când am ajuns acasă, Mihaela şi Shane au aflat vestea si au vrut să mă ajute, dar eu am strigat:
- Dacă nu mi-l aduceţi pe Key nu mă puteţi ajuta! şi am trântit uşa.

~ End Of Flashback ~

Şi aşa am stat închisă în camera mea ceva timp, însă acum mă simt mai bine. Mi-am găsit o slujbă, defapt Mihaela mi-a găsit-o. Ea este fotograf, iar eu asistenta impresarului sau ce o fi ăla. Nu le am cu termenii ăştia.
- Claire!

Asta sigur este Mihaela! Nu a trecut mult timp de când stau închisă în camera mea, scriind ce mi s-a întâmplat în acest document şi deja se îngrijorează. Ar trebui să mă duc sau mă va strânge de gât, nu la propriu totuşi, deci se poate spune că am puţin noroc.

Mi-am închis laptopul şi m-am grăbit jos. Coborând scările în grabă era să alunec, dar nu am făcut-o, pentru că m-am agăţat de bară.
- Da, Mihaela! Spune ce doreÅŸti, draga mea.
Am tachinat-o eu. Ştiam că nu-i plăcea să-i spun aşa, ba chiar detesta acest apelativ. S-a uitat urât la mine şi am înţeles că ar fi trebui să plecăm de acasă deja. Am şi uitat că azi este luni. Mi-am cerut scuze şi m-am grăbit spre maşină. Însă nu-i puteam spune de ce am întârziat, probabil m-ar fi crezut nebună.
- Eşti pregătită pentru o noua zi de muncă?
M-a întrebat ea, luându-mă pe nepregătite. Sinceră să fiu îmi era indiferent, dar nu-i puteam spune asta, aşa că m-am rezumat la un răspuns mai politicos.
- Sigur că sunt.
Pe drum nu am mai vorbit deloc. Încă eram somnoroasă şi nu prea avem chef de întrebările ei obişnuite: ,, Cum te mai simţi? ", ,, Îţi mai este dor de el?" şi aşa mai departe. După mine nu-şi aveau rostul şi nici nu-mi făceau plăcere.
Când am ajuns la studio, şeful ne-a zâmbit prietenos. Niciodată nu ne certa chiar dacă ajungeam târziu. Era destul de drăguţ. Îl chema Charles. Numele lui îmi plăcea destul de mult. Privindu-l mai bine am observat că părul îi stătea leneş peste ochii lui albaştrii. Acea culoare mă făcea să mă topesc, dar ar fi mai bine să nu mă îndrăgostesc de el. Ni s-a prezentat un nou model, pe nume Jake.
Nu ştiu de ce, dar Mihaela a început deodată să se holbeze la el. Fata asta mă sperie! Cred că ar trebui să-i aduc aminte că are un soţ.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#2
Prima. dau edit dupa ce termin de citit am zis editttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Edit:

So, ma bucur ca ai inceput si sezonul doi. Imi place acest capitol, dar moartea lui Key m-a lasat cu gura cascata. Nici acum nu-mi vine sa cred ca a murit, nu imi vine sa ma impac cu aceasta idee. Acum sa revenim. O, Mihaela chiar uita de Shane, dar de, o inteleg daca baiatul e dragut, o mica aventura nu ar strica :)). Naratiunea imi place, e buna, ca nu poate sa fie nebuna, ca mine :)), dialogul nu e sec, actiunea nu e la cura de slabire :)), iar descrierea e buna, dar poate ar fi trebuit sa descrii putin mai mult, oricum e bine si asa. Greseli de tastare, exprimare sau de ortografie nu am vazut, iar din nou ador ca folosesti diacritice si delimitezi paragrafele bine. So, eu iti spun succes si sa pui next repede. >:d<
[Imagine: j5atg3.png]


#3
Sezonul 2 :X

Si . . . nu pot sa cred cum mi l-ai putut rapi pe Key :o3 . Si eu care visam ca o sa aiba mai multi copilasi si acei copilasi o sa infrunte nu stiu ce obstacole . . dar tu nu , mi l-ai luat pe dragul de Key T_T . Revenind [-( , mi s-a parut cam scurt capitolul , ori am citit eu asa de rapid pentru ca m-ai introdus prea rapid in poveste femeie , inca sunt socata . . . Ma bucur macar ca Claire are o slujba si poate acolo intalneste pe altu` . . desi nimeni nu il poate inlocui pe Key T_T .

Astept nextu` . Bafta . >:D<
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#4
Ah, ce rau imi pare ca nu-s prima:((
Deci...sezonul 2:X Ai postat repede>:D< Sa incep... WTF?! Nu pot sa cred ca scumpul de Key a murit! De ce? Chiar iti place sa ne vezi tristi si suparati? indurerati? oh....:go:
TRebuie sa asimilez mai bn ceea ce s-a intamplat pana acum....:| Nu ma asteptam la asta.:((
Haide, fa ceva sa ne invelselesti.:cry:
Deja am o idee despre ce s-ar intampla...:-? Poate apare un alt "print"[de fapt, sunt sigura] in fic:X Si te rog frumos, pe asta nu-l mai ucideeeee:((
Hai cu capitolul urmator:go:

#5
Eu :-w Pastrez locul. Dau edit ^^

__________________________________________________________________________

Key mamă ! Ce- ai facut ? Deci pentru toţi : Traficul ucide ! :)) Saracuţu' Key. A dat ataţia bani pe masina aia şi a pierdut - o . Cred c- o fi nervos acolo sus . Ehe ... Las ca- i trece. E mort ^^.
Greşeli de tastare nu am văzut, iar descrierea a fost bună. Uhui... Şi Mihaela e căsătorită :> Să mă chemaţi la botez >:) Mă intreb ce o să se intâmple cu Clarie in continuare 8-> Va fi vreo legatură intre Jake şi Clarie ? Ce se va întampla cu căsnicia Mihaelei ? Nu rataţi capitolul 2 ! Vă va raspunde la fiecare intrebare ! Luaţi o sticlă de cola si o pungă de popcorn cu branză şi aşezaţi va în faţa televizoarelor!

Na că ţi- am făcut şi publicitate :))
[Imagine: Hm757.png]





#6
Whaaat ? Key a murit, aşa din prima, fără avertizare ?

Iar Mihaela se uită deja după alţi băieţi. Frumos, fetele astea nu ar trebui să stea împreună. Cred că este mult mia bine că acum Claire este din nou singură, poate face faţă problemelor şi băieţilor. Ar fi fost aiurea să se îndrăgostească de cineva şi să fie cu Key.
Poate veţi scrie împreună sezonul 3, cine ştie ? Oricum, părerea mea este că mai bine îţi scrii singură proiectul, idea este a ta şi ştii cum să o valorifici aşa încât să le placă cititorilor.
Nu ştiu ce să mai spun, astăzi vreau să pun şi eu continuarea.

Succes ca de obicei.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#7
Oh God.
Pe bune? A murit Key?! La asta chiar, chiar nu ma asteptam.
Lasand asta la o parte, de parca am putea, vreau sa te felicit pentru un nou capitol si un nou fic.
Anywho, primul capitol e cam scurt dar ne-a dat informatii cat pentru trei capitole. Si Mihaela...ce face? Se 'holbeaza' la altul? Ar trebui sa isi dea seama cat de important e sotul ei pana nu pateste ca si Claire.
Mdea, nu ar fi rau sa se indragosteasca, dar vad ca viata are pregatita pentru ea doar ce e mai rau.
Oricum, sunt sigura ca o sa fie ceva mai bine decat pana acum, ne? O sa ai tu grija de asta.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#8
Ma bag si eu ca musca in lapte pe aici. xD

Bun deci, imi place. Cum? Si pe Key il prinde moartea? De ce mai nou toate ficurile pe care le citesc includ moartea? In fine, trecem peste. Imi place absolut tot. Ador felul in care narezi. ^^ Insa am vazut eu acolo ceva.. : ,, Cum te mai simţi? " Umm :-?? Sincer, nu prea cred ca asa se pun ghilimelele. : D
In fine. Altceva nu am vazut pe acolo. ^^ Ce vreau sa-ti spun este ca imi place descrierea. Descri foarte frumos. ^^ Desi cred ca mai mergeam putin descriere pe acolo.. adica parca mai intra putina la sentimentele lui Claire cand isi amintea de accidentul de masina.
Deciiii dear, astept urmatorul capitol. Nu sti ce curioasa sunt.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare.
:bye:

#9
Buna!Yupyy..abea asteptam sa pui primul capitol.:xHm..cam scurt ..frumoasa descrierea ..greselii nu am vazut.As fi vrut sa fie mai mare si mai mult dialog..ce mai? Key ? vai de noi..dar cate accidente o sa mai aveti ?:((Yupy..Claire a mai crescut cu un an .Na , nu stiu ce sa iti spun ..legat de capitol ca nu prea am ce comenta .Oricum, astept urmatorul capitol.pa pa :*
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#10
Sezooooon two. :>

Ce ? Cum ai putut să mi-l omori pe Key ? Da, chiar am spus-o. KEY este al meu, nu-i aşa ? Eh, cum mă gândeam. Normal că da.
Ooow, îmi place titlul şi ţi-am mai spus. ;> Eh, asta e. Sunt foarte sigură că îl poţi face singură. La câtă imaginaţie ai tu, va veni next-urile ca pâinea caldă. Am dreptate ? AM DREPTATE ? ;; )
Revenind, Mihaela asta nu are nicio limită ? Vrea să-i aduc eu aminte că are un soţ super - ultra - mega frumos. ;> Să nu indrăznească să se indrajosteasca de Jake.
Uu, Charles, spui ? Ar fi ceva că Claire să se îndrăgostească de el. Dăăă, doar nu va rămâne singură. ;> Că de fiecare data un capitol superb. Oricât aş vrea să critic nu pot, de ce ? Pentru că m'a lover nu face greşeli, dar nici nu trebuie, ne ? ;>
Aştept capitolul următor amore.
Să nu ne faci să aşteptăm, da ? ;>
Spor la scris ^^

punct.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.977 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.368 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 33.767 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.387 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.002 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.696 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.709 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.020 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  ÃŽnvaţă-mă să trăiesc chocolate muffin 6 2.894 12-01-2011, 09:16 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.041 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)