Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca inca te mai iubesc

#22
Va multumesc tuturor de comentarii si v-am adus capitolul urmator! Sper ca o sa va placa.

Capitolul VII


Sakura :


Deschid ochii cand aud un ciocanit in usa. Imi invart privirea prin camera si observ ca nici una dintre fete nu are de gand sa deschida usa. Ma ridic din pat si merg la usa, deschizand-o putin. Il observ pe antrenor care ne spune ca peste jumatate de ora trebuie sa coboram la masa. Vad ca pleaca si inchid usa, trantindu-ma inapoi in pat. Ce n-as da sa mai pot dormi putin. Sa mai stau cateva ore bune cu capul asezat pe perna pufoasa si sa raman intr-o lume fara griji. Intr-o lume in care pentru mine este numai fericire. Niciodata n-am varsat lacrimi in visurile mele si sunt sigura ca nici de acum in colo nu voi varsa. Daca s-ar putea, as vrea sa traiesc pentru totdeauna in lumea mea de vis. Lumea mea spre pornesc imediat ce pun geana pe geana. Mi-as dori sa traiesc acolo pentru eternitate ca o printesa. Cat de mult mi-ar placea. O lume lipsita de griji si de lacrimi. O lume lipsita de durere si probleme. Ah.. astea sunt doar dorintele mele care nu se vor indeplini niciodata.


Ma ridic lenesa din pat si imi iau pe mine un trening negru cu roz de la Adidas. Ma incalt cu o pereche de slapi de la Nike si ma piaptan repede, prinzandu-mi parul intr-o coada sus. Ma indrept spre baie, spalandu-ma rapid pe dinti. Observ ca fetele sunt gata si ma asteapta sa mergem impreuna la masa. Iesim din camera si o incuiem. Coboram incet pe scarile din lemn, ajungand la parter. Ii vad acolo pe baieti care stau pe canapele si pe fotolii. Imi invart privirea prin incapere pentru a-l zari pe Sasuke. Il vad pe canapea, discutand ceva cu Gaara. Stiu ca a observat ca am aparut pentru ca privirea mea s-a izbit de a lui in timp ce coboram pe scari. Nici macar nu ma baga in seama. Vreau sa stiu ce am mai facut de data asta. Sa stiu care este motivul pentru care Sasuke se comporta asa cu mine. Merg la geam si imi imi sprijin coatele de pervaz, lasandu-mi capul in palme. Privesc la vremea de afara. E destul de frig si vad ca se apropie ploaia cu repeziciune.
Ahh Sakura! Pe cine vrei sa pacalesti? Incerc sa ma gandesc la altceva, numai la Sasuke nu, insa nu prea imi reuseste. Gandul meu nu zboara decat la el si la persoana lui.


Simt niste maini care imi acopera ochii. Tresar si instinctiv imi pun mainile peste ale faptasului.
- Ghici cine e? aud o voce blanda.
Zambesc gingas cand aud vocea brunetului. Ii soptesc incet numele, iar acesta isi ia mainile de pe ochii mei, permitandu-mi sa vad in jurul meu. Ma intorc spre el si il imbratisez. Baiatul imi raspunde imbratisarii, mangaindu-ma usor pe cap. Ma saruta pe frunte, coborand incet in jos, prinzandu-mi buzele intr-un sarut destul de.. rece? Imi pun mainile pe pieptul sau, impingandu-ma incet din bratele sale. Ma priveste confuz si ma intreaba ce am patit. Il intreb daca s-a intamplat ceva s-au daca este suparat. Da dezaprobator din cap si buzele imi sunt acaparate de un alt sarut de al sau, unul mai pasional ca cel de dinainte. Mainile sale cad usor pe soldurile mele, trecandu-sile peste fundul meu. Ma lipeste de pieptul sau bine lucrat, muscandu-ma incet de buza inferioara. Zambesc in sinea mea si ne desprindem incet din sarut. Brunetul se aseaza pe una dintre scari, iar eu ma pun langa el, sprijinindu-mi capul de umarul sau.


Dupa micul dejun, mergem in camerele noastre cu cate un zambet larg pe buze. Antrenorul ne-a anuntat ca nu vom face antrenament astazi pentru ca afara toarna cu galeata iar in sala a intrat apa. Ma trantesc pe patul meu si incep sa-mi butonez telefonul. De jos incep sa se auda zgomote si urlete. Antrenorii nu sunt pe acolo, ei sunt la etajul doi si nu prea au ei cum sa auda. Ma ridic din pat, lasandu-mi telefonul pe perna. Le vad pe celelalte fete pe la usi si fiecare se intreaba una pe alta ce se intampla.
- Invata-l minte Sasuke! aud o voce de baiat.
Stop cadru! Sasuke?! Cobor in fuga scarile si fac stanga, ajungand pe holul ce da spre camerele baietilor. Vad ca Sasuke si-a facut un partener de pumni, acela fiind Dony. Il loveste cu furie, baiatul avand grija sa il loveasca inapoi. Ah, daca nimeni nu l-a potolit pe Sasuke, trebuie sa incerc. Alerg spre el si ma pun in fata lui, acesta fiind cat pe ce sa ma loveasca.
- Sakura da-te la o parte! striga la mine si ma impinge la o parte, izbindu-ma de perete.
Dau cu capul de suprafata tare, lovindu-ma destul de puternic. Simt cum ceva lipicios mi se scurge printre firele de par. Imi duc mana la cap si observ ca este sange. Tresar si raman cu privirea atintita spre degetele mele.


- Sasuke, ce ai facut?! aud vocea lui Naruto.
Il observ cum vine langa mine si se uita atent printre firele de par. Sasuke se opreste, uitandu-se in directia mea. Atat i-a trebuit lui Dony ca il si loveste pe brunet. Un simplu moment de neatentie si brunetul a fost trantit la podea. Dony e pregatit sa-l loveasca din nou insa este oprit de Gaara si Neji. Ash vine si el langa mine, luandu-ma de mana. Ma intreaba daca sunt bine insa nu apuc sa raspund, pentru ca simt cum incep sa ametesc. Incep sa vad in ceata si ochii mi se inchid incet, incet. Brusc, totul in fata mea se face negru si imi dau seama ca am facut contact cu podeaua rece. Aud strigate in jurul meu si pe Hinata care spune ca se duce dupa antrenor, insa ceilalti nu o lasa. Treptat, incep sa nu mai aud ce se intampla in jurul meu. Totul se pare ca e asa de confuz in jurul meu. Nu mai disting nici o voce. Totul in jurul meu este ca un semn de intrebare pentru mine. Simt niste brate in jurul meu si stiu ca am fost ridicata de pe podea. Cineva fuge cu mine dar nu stiu cine.


Deschid ochii brusc. Observ parchetul de pe jos si il vad pe brunet alergand cu mine. Intram in baia baietilor, acesta asezandu-ma pe bordura pe care sunt puse chiuvetele. Umezeste o bucata de material si incepe sa imi dea cu ea prin par. Scancesc usor cand imi apasa incet pe locul ranit. Sangele incepe sa se mai opreasca, iar brunetul aduce o punga cu gheata. Mi-o pune pe cap, incercand sa mai diminueze durerea. Incepe sa-si ceara scuze pentru ca m-a izbit de perete.
- Nu e nimic Sasuke, spun incet, tinandu-mi punga cu gheata pe cap.
Incepe sa bolboroseasca ceva despre faptul ca ar trebuit sa se controleze si sa fie mai atent la ceea ce face. Imi pun mana pe umarul sau si il fac pe acesta sa se intoarca spre mine. Ii fac semn sa se apropie de mine. Brunetul face cum ii spun si vine in fata mea, lipindu-se de acea bordura pe care sunt asezata. Imi incolacesc picioarele in jurul bazinului sau si imi pun mainile dupa gatul sau, lasand punga cu gheata sa cada langa mine. Baiatul o ia, si imi cuprinde talia cu mainile sale. Ma priveste cu niste ochi de catelus, cerandu-mi un sarut. Imi apropii buzele de ale lui, lipindu-mile de ale sale. Nu face nici o miscare, permitandu-mi sa fac ce vreau.


Incepe sa mearga cu mine, iesind din baie. Nu se mai aude nimic pe hol, dandu-mi de inteles ca toti au plecat in camerele lor. Deschid ochii fara sa intrerup sarutul si observ ca brunetul se indreapta spre partea opusa a camerelor lor. Ne indreptam spre o usa. Brunetul ma lipeste de ea si impinge de clanta, intrand intr-o incapere decorata la fel ca toate celelalte, avand insa doar doua paturi neetajate. Ma aseaza incet pe un pat, ramanand deasupra mea. Il simt cum insfarsit incepe sa-mi raspunda sarutului, sarutandu-ma apasat si putin violent. Isi dezlipeste usor buzele de ale mele, sarutandu-ma scurt de cateva ori. Incepe sa-mi dezmierde pielea gatului, facandu-ma sa ma simt ca intotdeauna in al noualea cer. Simt ca incet, incet imi iau zborul si plutesc printre niste nori pufosi. Atingerile buzelor sale sunt ca si cum puful ar cadea pe mine. Imi ridica usor tricoul, pana sub sutien. Ia un cub de gheata si mi-l pune pe piept. Scancesc usor, cand simt acel cub rece. Il lasa sa alunece pe pieptul meu, permitandu-i sa-mi lasa o dara de apa in urma sa. Brunetul urmeaza cu limba acea urma de apa, pana ce prinde cubul de gheata in gura. Mana sa se strecoara in pantalonii mei, apasandu-ma o data pe zona mea intima. Il privesc cu niste ochi plin de frica.
- Stai calma, cherry blossom. Inca nu vei fi a mea, imi sopteste usor la ureche.


***

De atunci timpul a trecut. Au trecut treisprezece zile si maine este plecarea. De treisprezece zile incoace am primit saruturi reci ca gheata si atingeri parca in scarba. De atunci Sasuke a refuzat sa ma mai priveasca in ochi. De ce? Sincer nu am nici cea mai vaga idee. Nu stiu ce am mai facut de data asta. Nu stiu care este motivul pentru care se poarta asa de rece cu mine. As vrea sa-mi zica verde in fata tot ce se intampla nu sa ma faca sa sufar si sa ma puna pe ganduri. Imi dau ochii peste cap si privesc tavanul. Ce prostie. Este ora doisprezece noaptea iar eu nu pot sa dorm nici daca mi-ar da cineva bani. Ma ridic din pat, cu grija sa nu o trezesc pe Hinata care doarme sub mine. Imi iau slapii in picioare si ies din camera. Pantalonii scurti si stramti imi pun in evidenta fundul bombat. Tricoul putin mai lung, pana peste fund imi acopera formele. Parul desfacut, imi cade pe spate, incepand sa ma enerveze. Cobor jos si ma indrept spre camera in care am fost atunci cu Sasuke. Ma opresc la doi metri de ea, auzind niste gemete dinauntru. Ma apropii cu pasi marunti. O intredeschid usor si privesc inauntru. O vad pe batul de Inna, iar peste ea se afla.. Sasuke?!
Poftim..? Sasuke.. ce face el.. adica.. Nu pot sa cred! De aceea a fost el asa rece cu mine in ultimile zile. O are pe Inna. Dar.. de ce nu mi-a spus? Ah, ce rost mai are?! Simt cu lacrimile mi se scurg pe obraji. Fug repede in camera mea si inchid in liniste usa. Ma pun in patul meu si imi afund chipul in perna, incepand sa plang.


Toata noaptea trecuta am petrecut-o plangand. Nu am putut sa adorm nici de cum. Doar pe la ora cinci dimineata am adormit putin, insa m-am trezit la sapte jumate. Ochii imi sunt rosii si putin cam umflati, sa zic asa. Fetele au observat cu siguranta insa nu m-au intrebat nimic, stiind ca probabil nu ma aflu in cea mai buna stare. Privesc pe geam si observ ca afara este destul de frig. Imi iau o pereche de pantaloni de trening negri, o bluza ceva mai groasa, neagra cu gluga, avand in fata emblema de la Adidas. Ma piaptan si imi impletesc parul, lasandu-l sa cada pe spate. Imi iau o pereche de adidasi de la Nike si cobor cu fetele la masa. Ii vad jos pe baieti, destul de somnorosi, insa fericiti pentru ca vom pleca. Inna incepe sa dea din coada pe langa Sasuke, insa cu uimire constat ca acesta o refuza. Ma priveste, insa refuz sa ma uit la el, intorcandu-ma cu spatele. Fetele se uita ciudat la mine si ma intreaba ce s-a intamplat.
- Sakura, stim ca ai plans aseara. Te-am auzit, spune Vanessa.
Imi las privirea in jos. Niciodata nu ma voi putea ascunde de ele. Ele imi sunt si imi vor fi cele mai bune prietene. Totdeauna au stiut ce simt. M-au putut citi ca pe o carte deschisa cand nimeni nu stia ce mi s-a intamplat. Oftez si le povestesc ce s-a intamplat si ce am vazut aseara. Cu cat le povestesc mai mult, simt cum lacrimile imi inteapa ochii. Incerc sa le stapanesc, insa nu prea reusesc, lasand doua lacrimi sa-mi mangaie obrajii. Inchid ochii si simt o mana calda cum mi le sterge. Deschid brusc ochii si vad doi ochi rosiatici. Ash.. el impreuna cu fetele au fost langa mine zilele astea. S-au comportat frumos cu mine cand Sasuke a fost cel mai rece om.

Scuzati-ma pentru eventualele greseli. ^^



Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 13-04-2011, 08:29 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Shadow. - 13-04-2011, 08:30 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 13-04-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 21-04-2011, 09:06 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Vero - 22-04-2011, 06:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Sho-Yo - 23-04-2011, 10:48 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 29-04-2011, 08:47 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-05-2011, 06:52 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de *Black~~Heart* - 01-05-2011, 09:02 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Erion. - 01-05-2011, 11:24 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 02-05-2011, 09:26 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 02-05-2011, 10:58 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 14-05-2011, 09:15 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 15-05-2011, 02:58 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 23-05-2011, 03:39 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:23 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 29-05-2011, 03:09 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 04-06-2011, 11:53 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 05-06-2011, 08:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 07-06-2011, 09:13 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 19-06-2011, 07:21 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 20-06-2011, 03:56 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 03-07-2011, 12:09 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 03-07-2011, 03:43 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-07-2011, 07:33 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-07-2011, 10:19 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 19-07-2011, 11:59 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-08-2011, 10:27 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-08-2011, 10:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-08-2011, 07:07 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Pixxie.' - 08-08-2011, 04:31 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-08-2011, 09:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-08-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 18-08-2011, 10:50 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 05-09-2011, 04:34 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-09-2011, 09:08 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-09-2011, 10:42 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de mary97 - 08-09-2011, 04:32 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 22-09-2011, 09:00 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.010 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.498 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.421 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 28.742 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.099 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 10.226 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.725 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.774 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.223 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.166 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)