Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru ca inca te mai iubesc

#4
Am adus capitolul doi. Desi am strans doar doua comentarii si nu stiu cate vizualizari, va mai astept in continuare cu comentarii.

Enjoy!



Capitolul II


Sasuke :


Deschid ochii.
Habar n-am unde ma aflu. Ma ridic in picioare si privesc dezorientat in jur. Pare ca sunt pe o pajiste numai si numai cu trandafiri rosii si pomi infloriti. Un parfum ametitor imi invadeaza narile. Inchid ochii, savurand momentul de liniste.
Aud sursurul unei ape si un chicot de fata. Deschid ochii brusc, recunoscand acea voce. Incep sa-mi rotesc privirea in jur pana ce zaresc raul mititel. Observ o silueta de fata, cu o rochie alba si parul lung, roz cazandu-i pe umeri. Nu poate fi. Trebuie sa ma conving eu insumi de asta.
Incep sa pasesc printre flori. Pasii mei se fac auziti insa fata nu se misca de acolo. Sta asezata pe marginea raului cu picioarele in apa. Se joaca incet, plimbandu-si picioarele prin apa. Ajung in spatele ei. Ma opresc si privesc la reflectia ei in apa. Raman masca! Este chiar ea. Chipul acela frumos. Ochii aceia verzi pe care ii ador asa de mult. Zambetul ca de inger care imi incalzea mereu sufletul.
Ii rostesc usor numele, fata tresarind la auzul sau. Isi ridica privirea spre mine, privindu-ma adanc in ochi. Pe chipul ei se citeste mirarea si in acelasi timp bucuria. Nu s-a schimbat deloc! E aceeasi doar ca mult mai frumoasa. Ma asez langa ea, luandu-i mana in a mea. Fata inca ma priveste mirata si imi rosteste usor numele. Capul ei se lasa incet pe umarul meu, amintindu-mi de minunatele clipe petrecute impreuna.
Sunt sigur ca visez si imi doresc sa nu ma mai trezesc. Sa stau aici cu rozalia mea. Ahh.. astea sunt doar dorintele mele. Nu se va intampla niciodata. Din clipa in clipa ma voi trezi si toate acestea se vor spulbera. Voi reveni la realitate unde Sakura nu este langa mine. Unde nu pot sa-i simt mana fina si nu pot sa-i vad chipul angelic.
Ma intind pe spate, cu mainile sub cap. De indata simt capul fetei cum se pune pe pieptul meu. Inchid ochii si incep sa o mangai pe spate. Ce n-as da sa fie asta realitatea.
Dar totusi.. De ce visez asta chiar aici, in Konoha? In New York n-am visat cu ea niciodata. De ce?


Aud un bocanit in usa si ma trezesc. Tresar si ma ridic automat in sezut. Observ ca si ceilalti s-au trezit cu exceptia lui Naruto. Blondinul sta cu capul sub perna si sforaie in continuare. Imi dau ochii peste cap si ma ridic din pat. Ma indrept spre usa si o deschid. Observ ca in fata ei se afla Dony care ne spune sa ne grabim afara.
Ahh.. fix pe el a trebuit sa-l trimita la noi? Ii inchid usa in nas si le spun baietiilor sa se imbrace. Acestia casca si se ridica din pat, incepand sa se imbrace. Ne luam toti treninguri negre si foita. Ne incaltam fiecare cu adidasi si ne punem in cap niste caciulite negre. Afara e frig de ingheata pietrele iar antrenorul a spus sa ne luam totdeauna caciuli cand facem antrenament afara.
Ies din camera si pornesc spre iesire. Merg cu privirea atintita spre pamant, fara sa-mi pese daca o sa dau peste cineva.
Nu-mi pot lua gandul de la acel vis. De la Sakura. De cand sunt aici gandul nu-mi sta la altceva. Doar la ea. La persoana ei, la chipul ei! Ahh! Ce n-as da sa o vad acum. Vreau sa o vad. Sa-i vad chipul asa de frumos si atat de fin. Sa ma uit in ochii ei verzui si sa-mi plimb mana prin parul ei rozaliu. Doar vise Sasuke. Ea este undeva departe.. probabil in bratele unui baiat.
Simt cum ma ciocnesc de cineva. Observ ca acel cineva este o fata care merge la fel de ganditoare ca mine. Fata nu-si ridica privirea din pamant si continua sa mearga, rostind un simplu scuze. Pantalonii scurti si roz se muleaza foarte bine pe corpul ei. Tricoul tot roz si putin mai larg, sta foarte bine pe trupul ei, scotandu-i in evidenta sanii mari. Genuncherele albe, lasa-te pe glezne ii scot in evidenta picioarele lungi si frumoase. Observ parul lung si roz prins intr-o coada la spate Stop cadru! Parul roz?! Neahh! Asta e doar o coincidenta. Ai inceput sa ai vedenii Sasuke.


Ajung afara unde vad toata echipa si antrenorul. Ne spune ca trebuie sa alergam zece ture de teren si sa facem cincizeci de flotari dupa care avem liber. Stati asa! Doar atat? Deobicei ne omora in antrenamente. Naruto incepe sa topaie fericit, stiind ca dupa aceea va putea sa doarma.
Incepem sa alergam prin picaturile de apa ce cad din cer.
Totusi.. oare unde este Sakura acum? Imi doresc asa mult sa o vad. Sa o sarut cateva clipe si dupa aceea ma potolesc. Sa-i simt din nou buzele suave doar pentru cateva momente. Dupa aceea promit ca ii dau drumul. Ahh! La ce ma tot gandesc? Daca ar fi in momentul de fata in bratele mele, probabil ca nu i-as mai da drumul niciodata. As tine-o in brate o eternitate. M-as satura sa o stiu in bratele mele. Sa stiu ca nimeni altcineva nu poate sa o aibe inafara de mine. Sa fie numai si numai a mea. Ce n-as da sa o simt din nou vibrand sub atingerile mele. Sa o simt cum tresare sub trupul meu. Sa-i aud vocea blanda si melodioasa care imi soptea de fiecare data ca ma iubeste. Vreau sa o aud din nou rostind acele simple cuvinte. Vreau sa-i simt din nou respiratia pe gatul meu. Sa-i simt din nou buzele suave cum se lipesc de obrazul meu si sa-i simt bratele cum ma imbratiseaza. Ce n-as da sa mai simt o mica atingere din partea ei. O soapta, o litera, un cuvant sa se desprinda de pe buzele ei si sa ajunga la auzul meu.


Termin turele si flotarile in aproximativ jumatate de ora. Cam mult pentru mine. Ma ridic de pe iarba umeda si pornesc spre intrarea in cabana. Daca va intrebati, da, toata echipa sta intr-o cabana cu doua etaje. Am auzit ca ieri a ajuns aici si o echipa de handbal de fete. Oare poate fi si.. Neahh.. Sper deageaba. Ea nu poate sa fie aici. Ar fi prea.. frumos. Ar fi mult prea minunat sa dau peste ea aici. Sa o vad si sa stiu ca o sa o vad pana cand vom pleca inapoi in New York.
Intru in camera mea si imi arunc echipamentul pe undeva prin camera. Intru in baie si dau drumul dusului. Ma bag sub jetul de apa, lasand picaturile caldute sa-mi mangaie corpul rece. Inchid ochii si ma las prins intr-o melancolie. Simt picaturile cum se scurg pe corpul meu una dupa alta. Curg siroaie, facandu-ma sa ma simt din ce in ce mai bine. Iau gelul de dus si incep sa-mi ung corpul cu el.


Ies din baie si imi sterg corpul cu un prosop. Imi iau un trening negru, cu putin albastru de la Puma, si ma incalt cu niste adidasi. Ies din camera si dau peste ceilalti baieti. Mergem impreuna spre cantina pentru a lua masa. Ne luam fiecare cate o tava si aruncam ceva mancare pe ea. Ne punem la o masa si incepem sa mancam fiecare cu gandul in alta parte. E mare galagie in sala de mese. O gramada de baieti se fataie de colo colo si tipa intr-una. Imi sprijin capul intr-o mana si incep sa dau cu furculita prin mancare. As vrea daca se poate sa dau timpul inapoi. Sa pot trai adolescenta inca o data. Cu toate lucrurile care s-au intamplat.. Ei bine, toate lucrurile care s-au intamplat de cand Sakura a aparut in viata mea. De cand mi-a luminat intreaga viata cu acel zambet gingas. Cu primul sarut pe obraz si primul sarut pe buze. De cand m-a invatat ce este sa iubesti cu adevarat. De cand m-a innebunit nu doar cu corpul ei ci si cu comportamentul ei. Cu stilul ei de gandire si stilul de a fi ea insusi. Asa m-a innebunit. Mi-a aratat ca o fata merita sa fie iubita nu numai pentru corp ci si pentru felul de a fi. Ea a fost cea care m-a invatat sa iubesc cu adevarat.



Sakura :


- Haide Rozalio! Mai repede si prinde mingea cu doua maini! striga antrenorul la mine.
Prin mingea si alerg in dribling. O iau in mana, fac cei trei pasi si sar, aruncand mingea in poarta. Portarul nu a avut nici o sansa sa o apere. Ma opresc intr-un colt si imi trag sufletul. Imi ridic privirea si ma uit la colegele mele. Toate suntem obosite dupa aproape doua ore de antrenament continuu.
Aud vocea antrenorului care ne spune sa ne adunam. Antrenorul se pune pe banca iar noi ne asezam in fata lui. Incepe sa ne tina o predica lunga, cum face la sfarsitul fiecarui antrenament. Ce-i drept, eu una nu sunt deloc atenta. De fiecare data gandul imi zboara altundeva.. defapt, la altcineva. Ma gandesc doar la acei ochi negri. La chipul sau angelic care ma facea mereu sa ma simt in al noualea cer. Imi placea cand ma privea bland si cu dragoste. Cand imi atingea chipul si imi stergea orice lacrima mi se scurgea pe obraz. Cand imi indeparta suvitele ce imi alunecau pe fata si cand ma tinea strans la pieptul sau. Imi placea cand adormeam pe pieptul sau, stiindu-l langa mine. Cand ii auzeam bataile inimii si ii simteam respiratia. Adoram cand isi trecea mana prin parul meu si cand imi atingea corpul. Ma topeam cand printr-o simpla lipire a buzelor ma purta intr-o lume de basm si imi soptea la ureche un simplu te iubesc.


Intru in camera si imi las apa pe masa. Ma indrept spre geam si observ ca soarele si-a facut loc printre norisori. Razele sale slabe cad asupra pamantului, uscandu-l de stropii ce au cazut pe el. Pasarelele ies din cuibul lor si incep sa cante vesnicul lor imn. Deschid geamul si sunt intampinata de cateva floricele de cires. Danseaza lin in fata mea, invartindu-se de cateva ori.. adierea usoara a vantului le poarta mai departe, probabil la alta ferestra si la alta persoana.
Caldura incepe sa-si faca simtita prezenta. E ciudat cum dintr-o zi asa mohorata se transforma in una calda. Imi scot din dulap un trening negru, cu pantaloni trei sfert, care au trei nasturi aurii pe ei. Geaca de trening cu cateva linii si fluturasi aurii. Imi prind parul intr-o coada si le spun fetelor ca ar trebui sa mergem sa mancam. Acestea dau afirmativ din cap si iesim din camera. Ne indreptam spre sala de mese. E o debandada de nedescris. Din cate am inteles tocmai au mancat aici fotbalistii. Ahh, cata dezordine au putut face. Nu s-au gandit ca bietele femei de aici au ce curata dupa ei.
Mancam repede si ne hotaram sa le dam bucatareselor o mana de ajutor.


Intram din nou in camera si ne asezam fiecare pe patul nostru. Peste doua ore avem alt antrenament si am auzit ca acea echipa de fotbal va face cu noi pentru ca terenul trebuie sa fie curatat. Noi vom lua terenul, iar ei vor face pregatire fizica pe margine. Ohh, din nou se vor auzi fluieraturi prin sala. Am mai patit asa inainte de a pleca la lot cand eram in Konoha. Am facut antrenament in aceeasi sala cu echipa lui.. Dony, daca va mai amintiti de el. E cretinul ce a incercat sa ma violeze la acea petrecere. Ei bine, in acea zi cand am facut antrenament impreuna, nu a putut sa se stapaneasca. La sfarsitul antrenamentului, dupa ce ne-am schimbat toate, eu am ramas mai la urma iar fetele au plecat. Atunci am auzit cum usa vestiarului s-a deschis...


Flashback


Aud un scartait. Nu iau in seama si ma gandesc ca poate mai sunt sportivi ce se antreneaza. Aud din nou acelasi scartai insa mai aproape de mine parca. Tresar si ma intorc brusc. Incremenesc la imaginea ce se afla in fata mea. E.. Dony. Ce cauta el aici?! Parca plecase. O nu! Nu-mi spune. Obsedatul asta are de gand sa.. Nu! Nu-i voi permite sa-mi faca asta. Am trecut prin prea multe ca sa ajung violata de un obsedat sexual. Prind putin curaj si il intreb ce cauta aici si ce naiba vrea. Observa ca sunt nervoasa si incepe sa rada. Un ras nebun.. imi aminteste de rasul lui Sasuke dupa ce m-a facut a lui.. Ok Sakura. N-ai timp de amintiri. Esti in vestiar fata in fata cu un psihopat care are forta tripla cat tine. Ma uit cu tupeu la el, vrand sa-i arat ca nu imi este frica.. dar, pe cine as putea pacali? Dupa acea privire plina de curaj, se ascunde alta, plina de frica. Stiu de ce este in stare iar pentru al rani pe Sasuke mi-ar face orice.
- Haide printeso, nu mai afisa o privire asa dura. Stiu ca defapt iti este frica, il aud.
Are dreptate. Sunt moarta de frica. Habar n-am ce sa fac si unde sa fug. Nu pot sa trec de el nici de cum. Trebuie sa ma gandesc la ceva.. dar la ce?


Ma trezesc din visare cand il observ ca se apropie de mine. Incerc sa-l depasesc si sa fug insa nu reusesc. Acesta ma prinde de talie si ma izbeste de perete. Scot un mic icnet din cauza durerii. Simt cum isi impreuneaza mainile, facand parca un scaun si le aseaza sub.. fundul meu?! Pana aici ti-a fost! Incep sa ma zbat si sa-l imping. Pumnii mei il lovesc insa nu reusesc sa fac nimic. Forta mea nici macar nu se compara cu a lui. Oricat de puternica as vrea sa fiu, nu pot. Ultimul strop de forta a fost inlocuit cu multa frica.
Simt limba lui plimbandu-se pe gatul meu. Las lacrimile sa mi se scurga pe obraji. As vrea sa mor. Sa nu mai trec inca o data prin acelasi chin. Chinul de a fi a unui om pe care il urasti.
Mana lui se strecoara pe sub tricoul meu. Incep sa ma zbat din ce in ce mai tare. Baiatul se izbeste o data in mine, facandu-ma sa tip de durere. Ma prinde de obraji, spunandu-mi ca mai bine nu as incerca sa fug. Incep sa plang si mai tare. Vreau.. vreau sa mor. Sa plec undeva.


Hainele mele sunt imprastiate pe undeva pe jos. Mai port doar bustiera verde si chilotii. Parul imi este desfacut, cazandu-mi pe spate. Mana baiatului se joaca in parul meu rozaliu, tragandu-ma usor. Incepe sa-mi maseze sanii, apasandu-se usor cu pieptul peste ei. Mana s-a aluneca pe abdomenul meu si de acolo din ce in ce mai jos. Imi maseaza zona intima, apasandu-ma usor. Incep sa gem, implorandu-l pe baiat sa-mi dea drumul.
- Deageaba te rogi. Nu-ti voi da drumul. Am asteptat asa de mult sa te fac a mea! imi spune baiatul.
Imi intorc capul intr-o parte. Nu vreau sa-l mai vad. Il urasc! Istoria se repeta. Toti ma vor pentru corp.. doar Sasuke ma iubeste. El este singurul care a reusit sa ma inteleaga. Singurul care m-a ascultat si care mi-a spus in fata ca ma iubeste nu numai pentru corp.
Simt mana baiatului luand-o pe a mea. Deschid ochii si ma uit la el. Vad cum imi duce mana la.. amicul sau. O doamne! Tresar cand mana mea atinge tinta. Baiatul incepe sa isi muste buza si sa zambeasca pervers. Imi smulg mana din a lui si incerc sa fug. Acesta ma trage inapoi si ma tranteste pe banca. Se urca desupra mea si isi da pantalonii jos. Incep sa tip si sa ma agit, sperand ca cineva sa ma auda.


Aud usa vestiarului trantindu-se. Imi ridic capul si privesc la faptas. Sasuke... El e. A venit pana aici. Se pare ca cineva mi-a auzit tipetele pe care le-am scos. Isi indreapta privirea spre noi si vad ca se stramba cand isi da seama ce era sa faca acel nebun. Nu prea ii place ipostaza si il tranteste la pamant pe baiat de pe mine. Se urca peste el si incepe sa-l loveasca cu pumnii, avand grija sa-i spuna o gramada de chestii, legate de faptul ca nu mai are voie sa se atinga de mine. Dony, cum se vede scapat din mana lui Sasuke, isi strange hainele de pe jos si o ia la fuga.
Vad cum Sasuke se ridica de jos. Ma ghemuiesc la marginea bancii cu picioarele stranse la piept. Continui sa plang, chiar daca totul s-a terminat. Simt doua maini reci atingandu-mi corpul. Tresar si ma uit la brunet. Ii sar in brate, asa cu putinele haine pe care le mai am pe mine. Mainile sale imi strang corpul si ma lipeste de el.
Ma indeparteaza usor de el si imi spune sa ma imbrac. Cam jenata de privirea lui care ma urmareste incep sa-mi iau hainele din geanta. Simt cum ma priveste si imi zambeste pervers, insa imediat dupa aceea zambetul acela se transforma intr-unul bland. Ma imbrac repede, asteptand sa ajung acasa. O data imbracata, imi iau geaca pe mine si imi pun geanta pe o parte. Vreau sa ies din vestiar, stiind ca baiatul este in spatele meu. Mana lui ma trage inapoi, lipindu-ma de peretele incaperii. Buzele lui se lipesc de ale mele, desprinzandu-se rapid. Ma uit confuza la el si acesta zambeste smecher. Se apropie usor de mine si se retrage brusc. Il privesc nervoasa si il trag de gulerul hainei, sarutandu-l. Acesta imi raspunde, miscandu-si buzele in acelasi ritm cu ale mele. Mana lui se odihneste pe obrazul meu, mangaindu-ma incet. Ma lipesc de el, bagandu-mi mana in parul sau.


Dupa cateva minute, ne desprindem din sarut si pornim spre masina baiatului...



EndFlashback

Sasuke m-a salvat intotdeauna. De o multime de ori el a fost cel care m-a ajutat sa scap. El m-a salvat de la o gramada de grozavii. Daca nu era el, cine stie ce se mai alegea din mine acum. Poate ca daca nu era el, eu nu as mai fi ajuns cine sunt acum. Poate nu as mai fi ajuns unde sunt acum. Poate sfarseam pe cine stie unde. Intr-un loc in care toti pot sa-si bata joc de mine, de sentimentele mele, de corpul meu si de sufletul meu. Sasuke.. imi doresc asa de mult sa te revad. Macar pentru cateva secunde.


Sper ca va placut.. si va astept cu comentarii. ^^
App.: Va rog scuzati-ma pentru eventualele greseli.



Răspunsuri în acest subiect
Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 13-04-2011, 08:29 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Shadow. - 13-04-2011, 08:30 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 13-04-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 21-04-2011, 09:06 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Vero - 22-04-2011, 06:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Sho-Yo - 23-04-2011, 10:48 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 29-04-2011, 08:47 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-05-2011, 06:52 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de *Black~~Heart* - 01-05-2011, 09:02 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Erion. - 01-05-2011, 11:24 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 02-05-2011, 09:26 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Bonnie - 02-05-2011, 10:58 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 14-05-2011, 09:15 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 15-05-2011, 02:58 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 23-05-2011, 03:39 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:23 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 29-05-2011, 03:09 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 04-06-2011, 11:53 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 05-06-2011, 08:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 07-06-2011, 09:13 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 19-06-2011, 07:21 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 20-06-2011, 03:56 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 03-07-2011, 12:09 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 03-07-2011, 03:43 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-07-2011, 07:33 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-07-2011, 10:19 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 19-07-2011, 11:59 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 01-08-2011, 10:27 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-08-2011, 10:33 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-08-2011, 07:07 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Pixxie.' - 08-08-2011, 04:31 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 16-08-2011, 09:28 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 16-08-2011, 10:01 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 18-08-2011, 10:50 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Debb.' - 05-09-2011, 04:34 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Rose ^^ - 06-09-2011, 09:08 AM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de Piersicuta - 07-09-2011, 10:42 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de mary97 - 08-09-2011, 04:32 PM
RE: Pentru ca inca te mai iubesc - de DeMentă - 22-09-2011, 09:00 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.017 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.659 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.431 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 29.084 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.273 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Oarba, dar inca te pot simti! Ely1496 19 10.331 29-04-2011, 10:51 PM
Ultimul răspuns: .Dudiii
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.744 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.785 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Minuni inca exista DJ_Biscuite 3 3.240 07-02-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.218 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)