Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cea mai aiurea pereche

#51
Uite c-am sa fac un top 5:
5) SasuHina: What the hell?! Nici macar nu s-au privit in ochi! Doamne, pupati-as talpile!
4) NejiSaku: Mdeah... cand or zbura porcii!
3) ShikaIno: Asta-i tare! De unde le scot si astia pe net? Sa fim seriosi!
2) ItaKona: Hai c-am trait s-o vad si pe-asta! Itachi? Konan? Ce naiba?! Inteleg, amandoi arata bine, dar nu cred ca Konan s-ar uita la un copil ca Itachi (e cam tinerel, fata de ea si de Pein)

And the winner is... param-pam-pam.....
1) KisaSaku: WTF is wrong with you guys? stai un pic, Sakura cu Kisame?! De unde si pana unde? Astia sunt diferiti ca apa si focul! (cautati pe net si va minunati! Gasiti toate prostiile cu respectivii)
[Imagine: itachi-sig.gif]
"Sorry, Sasuke. It ends with this..."
...then, he closed his eyes...

My fic: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082

#52
Umm mi-e sincera sa fiu toate mi se par aiurea. Ziceti-mi unul normal. Dar Nomber 1 ar fi SasuSaku. Te rog! Imi vine sa vomit. Nu o suport pe Sakura absolut deloc. Nu e de vina boala mea pentru yaoi (desi imi plake Narugaa sau la crize Narusasu) dar sunt cupluri fara nici-o logica. Cum ar fi: Gaara cu orice fata (din nou nu.i de vina yaoiul) el are un caracter mai deosebit si nu se potriveste cu nici-una din alea. Umm Sakura si oricare din Akatsuki. Sper ca nu trebuie sa spun si de ce. Sasuke cu orice tipa. Toate sunt mult prea... enervante si etc.

Sa nu ma mai intind ca s-a inteles ideea. Nu am nimic cu nimeni care isi imagineaza cupluri de genul dar nu visati la vre-un sarut sau ceva. Sper ca nu am suparat pe nimeni. Ca o concluzie toate sunt super-aiurea.

:bye:

#53
Pai cel ma iaurea...
Parerea mea e ca este ItaSaku. Adica sa fim seriosi! Astia 2 nici nu se cunosc ,Itachi e mort!
Dar sant un cuplu nu?

Si mai e si NaruSaku. De cand? Sant doar colegi de echipa! La inceut Sakura nici macar nu stia ca Naruto exista.
E drept ca a inceput sa-l mai bage in seama in Shippuden dar asta doar pentru ca a plecat Sasuke si ea a observat cat incearca Naruto sa se tina de promisiune si a inceput sa-l respecte. Dar doar atat!
Scuze ca am scris prea mult sau daca unora va plac cuplurile astea ... Is just my think!

Ja ne!:bye:
[center][Imagine: Naruto.Wallpaper.213636.jpg][/center]
[center] I'll could reach up and hold you star for everytime[/center]
[center] You made me smile...[/center]

#54
Sunt de acord cu tine, Zakuro. NaruSaku... nee! Sakura și așa a încercat mai tot timpul să-l impresioneze pe Sasuke iar încercările zadarnice ale lui Naruto nu le-a băgat în seamă, deși ei se potrivesc numai bine: sunt amândoi mai nebunatici. Dar tot la NU rămân!
O altă pereche nepotrivită... ar fi SasuIno. I mean.. what the Hell? O altă ”obsedată” să zic așa de Sasuke care încearcă la fel să-l câștige, și așa el nu-i acordă o fărâmă de atenție. Eu una nu m-aș duela să zic așa, cu prietena mea pentru un băiat. Adică, spre exemplu Sakura nu-și dă seama că Naruto chiar o place și ar face totul pentru ea, dar deh o.o ... Oricum, nici nu v-a exista cuplu acesta! :]]
NejiHina, nici atât! Și așa Neji o ura pe Hinata pentru faptul că e moștenitorul familiei și nu merită toate astea pentru că nu este un ninja atât de bun. Oricum.. nu! Nici nu-l prea suport pe Neji :]].
Sau perechile ce-l includ cu Gaara. Adică spre exemplu Sakura sau Hinata, ei n-au nimic ce să-i lege.. deși opușii se atrag, dar oricum. În anime nici nu are cum sau în manga!
O, da! Nici ShikaIno -.-. Adică.. nu, o prefer pe Temari pentru Shikamaru. E altfel, blondina asta e enervantă cel puțin din punctul meu de vedere. Îmi cer scuze pentru fanii ei/lor dar.. asta este xD !
[center][Imagine: shut_u10.png][/center]
[center]I'll bite you to death.[/center]
[center][Imagine: 7b7c1b0eb67cb5678676ee99cd909d5a.gif][Imagine: The_Gazette__Ruki_by_Tokisama.png][Imagine: cookie_monster_stamp_by_umbrehla-d3fppvm.png][Imagine: Reita_Stamp_by_SyrynLauncher.gif][/center]

#55
Aterizez si eu din zbor pe aici 21. Deci cred ca e usor pentru unii sa ia din anime personajele preferate si sa lfaca un cuplu ca SasuSaku de exmplu, personajele preverate ale tuturor, nu stiu cum a ajuns cuplul acesta atat de popular, na Sasuke baiatu frumos, si Sakra fata frumoasa care cica il iubeste, in fine poate ca il iubeste dar SAsuke nu e pentru ea, parerea mea.
Sau daca puneorice fata din konoha cu un Akatsuki, vezi sa nu 21
Am mai vazut persone carora le place Neji si TenTen, alt cuplu inexistent, Neji esact ca si Gaara, are o personalitate diferita, inafara de faptul ca el este indrumat de destin, nu i se potriveste nicio fata lui.

Asa acuma yaoy-urile 21 pai cele care nu imi plac sunt:
GaraLee
NaruSasu
OroKabu (orochimaru si kabuto 24)

si cam atat 21




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)