09-02-2010, 11:27 PM
Dacă tot am citit am zis să dau şi un comentariu .
Titlul nu prea m-a ajutat să aflu ce se va întâmpla în continuare în poveste şi mai ales despre ce va fi vorba .
Îmi place cum scrii , totul este în armonia , mai ales modurile de expunere folosite . Ai evidenţiat foarte bine sentimentele personajului şi mi s-a părut interesant cum ai început să povesteşti .
Nu am nicio idee ce se întâmpla în continuare şi ce va face Carmen , un nume care îmi place mult . Un alt lucru pe care l-am apreciat a fost că ai folosit diacritice .
Ai mai avut câteva greşeli : ,,învânt'' - în vânt
,,teopreşte'' - te opresţe
,,zgruncine ''-zdruncine
,,urâ'' -urî.
Aştept următorul capitol să aflu ce se va mai întâmpla . Baftă la scris!
Titlul nu prea m-a ajutat să aflu ce se va întâmpla în continuare în poveste şi mai ales despre ce va fi vorba .
Îmi place cum scrii , totul este în armonia , mai ales modurile de expunere folosite . Ai evidenţiat foarte bine sentimentele personajului şi mi s-a părut interesant cum ai început să povesteşti .
Nu am nicio idee ce se întâmpla în continuare şi ce va face Carmen , un nume care îmi place mult . Un alt lucru pe care l-am apreciat a fost că ai folosit diacritice .
Citat:Suntem doar suflete închise într-o carcasă pe care ei o numesc trup.M-a impresionat foarte mult această propozitie , chiar superbă .
Citat:Îi voi aduce aminte că un jurământ nerespectat este ca rana din piciorul unui cal. Te roade, te împiedică să mergi şi în final teopreşte.Nu mai întâlnit o asemenea comparaţie , oricum foarte interesantă .
Ai mai avut câteva greşeli : ,,învânt'' - în vânt
,,teopreşte'' - te opresţe
,,zgruncine ''-zdruncine
,,urâ'' -urî.
Aştept următorul capitol să aflu ce se va mai întâmpla . Baftă la scris!