14-01-2010, 08:59 AM
Aolo, guraliva esti. Cine naiba nu a zis ca nu sunt sefa pe aici ? :-? Aaaa da, nimeni ? -.- Auzi, fato, despre regulile noastre, tu taci si le respecti de nu jet de pe forum.
Eu ador sa am spectatori, asa am si dovezi de puratarea ta al dracu` de idioata, intelegi ? Si fata, nu crezi ca esti cam increzuta ? Cu faza ' eu spun ce vreau, cand vreau si unde vreau' :-@.
Si in plus e datoria mea ca si moderatoare sa le arat userilor, ca una ca tine nu are dreptate cand scoate aberatii de neimaginat. ^^
Si in plus, tu ai facut spectacol, nu eu :3.
Data viitoare daca ai vreo nelamurire, i-a trimite-mi PM sau ia-mi id-ul de la profil, sa vad, ai curaj ? :-?
Ca de gura te tii bine. :| Sa nu iti zic cum era sa-ti zic -_-.
Te-am pupacit :*
Eu ador sa am spectatori, asa am si dovezi de puratarea ta al dracu` de idioata, intelegi ? Si fata, nu crezi ca esti cam increzuta ? Cu faza ' eu spun ce vreau, cand vreau si unde vreau' :-@.
Si in plus e datoria mea ca si moderatoare sa le arat userilor, ca una ca tine nu are dreptate cand scoate aberatii de neimaginat. ^^
Si in plus, tu ai facut spectacol, nu eu :3.
Data viitoare daca ai vreo nelamurire, i-a trimite-mi PM sau ia-mi id-ul de la profil, sa vad, ai curaj ? :-?
Ca de gura te tii bine. :| Sa nu iti zic cum era sa-ti zic -_-.
Te-am pupacit :*
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End