31-12-2009, 07:35 PM
Defapt Ayko, ai vazut asta la "Viata rozaliei"
Bun... deci nu am inteles de ce ai mai postat o data ficul. :|
1. Ficul ori e plagiat sau ai vrut sa faci capitolul mai lung.
2. Nu inteleg de ce nu ai dat un edit com si sa postezi capitolul mai lung8-|
3. De ce sunt doua autoare? E cumva aceasi autoare doar ca are doua user-name-uri?
OK, sa trerminam cu ritning tid adica tragerea de timp si sa trecem la lucruri serioase.
In prima parte a capitolului, descrierea e in plop si plopul in aer daca sti zicala. Ok. In a doua parte, sa zicem ca e ok. Nu am zis ca e buna, ai mai putea lucra la ea deci pune mana.
Dialogul lipseste de tot, deci e la revelion si el.
Mai am o obiectie, ai povestit la persoana I pana la faza cu:
Deci te hotarasti. Ori la persoana I ori la a III. Tu decizi.
Well, nu ai disclainer asa ca ficul ar putea fi inchis de moderatori asa ca mai bine pune.
Happy New Year and I wait the next in this year.;;)
Bun... deci nu am inteles de ce ai mai postat o data ficul. :|
1. Ficul ori e plagiat sau ai vrut sa faci capitolul mai lung.
2. Nu inteleg de ce nu ai dat un edit com si sa postezi capitolul mai lung8-|
3. De ce sunt doua autoare? E cumva aceasi autoare doar ca are doua user-name-uri?
OK, sa trerminam cu ritning tid adica tragerea de timp si sa trecem la lucruri serioase.
In prima parte a capitolului, descrierea e in plop si plopul in aer daca sti zicala. Ok. In a doua parte, sa zicem ca e ok. Nu am zis ca e buna, ai mai putea lucra la ea deci pune mana.
Dialogul lipseste de tot, deci e la revelion si el.
Mai am o obiectie, ai povestit la persoana I pana la faza cu:
Citat: In timp ce se juca rozalia era privita cu mult drag de 2 perechi de ochi. Prima pereche de ochi erau de culoare verde spre albastru iar ceilalti de culoare negri precum fundul celei mai adanci prapastii .
Deci te hotarasti. Ori la persoana I ori la a III. Tu decizi.
Well, nu ai disclainer asa ca ficul ar putea fi inchis de moderatori asa ca mai bine pune.
Happy New Year and I wait the next in this year.;;)