20-12-2009, 02:28 PM
Las' ca tin eu minte ca nu ati comentat !
Capitolul 2
Soarele aduce o noua dimineata. Orasul este linistit.Cerul este senin, iar o briza racoroasa misca frunzele copacilor.
Eu sunt treaza demult. Cuprinsa de o stare de melancolie, stau pe balcon si privesc in gol.Mintea nu-mi da pace,ce sa fac ? S-o intreb, sa n-o intreb ? Trebuie sa iau o hotarare.Intru in casa si dau cu pumnul in masa, in timp ce o lacrima mi se prelinge pe obraz.
Hotarata, ies din casa si ies pe strada. Ma indrept spre casa Sakurei.Bat la usa si Sakura deschide.
- Ce faci, Ino-chan ? ma intreaba ea.
- Sakura-chan, trebuie sa te intreb ceva.
- Sigur,intra.
Ma pofteste in casa, ma asez pe canapea si incep:
- Sakura... Eu ... Vreau sa te intreb ceva.
- Ce ? ma intreaba ea curioasa.
- Tu ai incredere in mine ?
- Normal, Ino-chan !
Zambesc si incep sa plang. Ea vine si ma imbratiseaza.
- Nu mai plange, ca plang si eu ! imi spune ea printre lacrimi.
Ma simteam foarte bine,nu vroiam sa-i dau drumul. Parca retraiam toate amintirile, iar sufletul radia caldura.
Ma trezesc din transa, uitandu-ma la ceas,uitandu-ma la ceas.
- Sakura! Trebuie sa plecam la lady Tsunade, nu-i asa ? o intreb eu.
- Da! Uitasem ! ii raspunde ea.
Am iesit repede din casa,alergand. In final, am anuns. Intram in biroul lui Tsunade.
- Ce bine ca ati ajuns, fetelor ! spune ea.
- Oricand doriti ! spun eu.
- Noi trei trebuie sa vindecam ninja veniti din misiune. Am nevoie de voi pentru ca noi trei suntem singurele ninja medicale. Daca nu reusim aceti ninja vor muri ...
Eu si Sakura am aprobat din cap.
- Haide-ti, veniti ! Mergem la spital, spune ea.
Conduse de Tsunade ne-am indreptat spre spital. Tsunade ne-a impartit pe grupe:
- Eu am sectorul unu, care are zece ninja raniti, Sakura, tu iei sectorul doi care are cinci ninja raniti, iar tu Ino sectorul trei care are tot cinci ninja raniti.
- Dar Tsunade, vindeci prea multi ninja ! Nu o sa rezisti ! spunem eu si Sakura in cor.
- Nu va faceti griji, ma descurc ! spune ea zambind.
Hotarate, ne-am pus pe treaba. Sa fi ninja medical este greu! Pierzi energie, iar daca nu reusesti sa-l salvezi al timp, nu are scapare.
Dupa o ora de munca, Sakura mai avea trei pacienti, eu tot trei , Tsunade-sama, sapte. Eram deja epuizate, dar dupa un timp eu si Sakura am terminat, iar Tsunade-sama mai avea doi pacineti. Era de-a dreptul epuizata. Nu mai rezista. Cu chiu cu vai , i-a vindecat, dar ea a lesinat.
- Tsunade-sama ! am strigat noi speriate.
- Tsunade-sama , trezeste-te ! strigam eu.
- Ino, trebuie sa facem ceva ! spune Sakura.
Am aprobat din cap. Am pus-o pe Tsunade pe pat, i-am dat apa, dar nu se trezea. Am hotarat sa ne folosim de puteri si s-o videcam. Ne-am prins de maini si am meditat. O aura verde ne-a inconjurat, iar Tsunade-sama s-a trezit. Eram foarte fericite.
- Tsunade-sama! am strigat eu si Sakura in cor.
- Va multumesc, fetelor!
- Pentru putin ! am spus noi doua in cor.
- Drept rasplata, va las timp liber restul dupa-amiezii.
- Multumim, Tsunade-sama !
Eu si Sakura am hotarat se mergem intr-un parc si sa vorbim despre impacarea noastra, despre prietenia recastigata.
Sper ca la acest capitol imi comentati ...
Capitolul 2
Soarele aduce o noua dimineata. Orasul este linistit.Cerul este senin, iar o briza racoroasa misca frunzele copacilor.
Eu sunt treaza demult. Cuprinsa de o stare de melancolie, stau pe balcon si privesc in gol.Mintea nu-mi da pace,ce sa fac ? S-o intreb, sa n-o intreb ? Trebuie sa iau o hotarare.Intru in casa si dau cu pumnul in masa, in timp ce o lacrima mi se prelinge pe obraz.
Hotarata, ies din casa si ies pe strada. Ma indrept spre casa Sakurei.Bat la usa si Sakura deschide.
- Ce faci, Ino-chan ? ma intreaba ea.
- Sakura-chan, trebuie sa te intreb ceva.
- Sigur,intra.
Ma pofteste in casa, ma asez pe canapea si incep:
- Sakura... Eu ... Vreau sa te intreb ceva.
- Ce ? ma intreaba ea curioasa.
- Tu ai incredere in mine ?
- Normal, Ino-chan !
Zambesc si incep sa plang. Ea vine si ma imbratiseaza.
- Nu mai plange, ca plang si eu ! imi spune ea printre lacrimi.
Ma simteam foarte bine,nu vroiam sa-i dau drumul. Parca retraiam toate amintirile, iar sufletul radia caldura.
Ma trezesc din transa, uitandu-ma la ceas,uitandu-ma la ceas.
- Sakura! Trebuie sa plecam la lady Tsunade, nu-i asa ? o intreb eu.
- Da! Uitasem ! ii raspunde ea.
Am iesit repede din casa,alergand. In final, am anuns. Intram in biroul lui Tsunade.
- Ce bine ca ati ajuns, fetelor ! spune ea.
- Oricand doriti ! spun eu.
- Noi trei trebuie sa vindecam ninja veniti din misiune. Am nevoie de voi pentru ca noi trei suntem singurele ninja medicale. Daca nu reusim aceti ninja vor muri ...
Eu si Sakura am aprobat din cap.
- Haide-ti, veniti ! Mergem la spital, spune ea.
Conduse de Tsunade ne-am indreptat spre spital. Tsunade ne-a impartit pe grupe:
- Eu am sectorul unu, care are zece ninja raniti, Sakura, tu iei sectorul doi care are cinci ninja raniti, iar tu Ino sectorul trei care are tot cinci ninja raniti.
- Dar Tsunade, vindeci prea multi ninja ! Nu o sa rezisti ! spunem eu si Sakura in cor.
- Nu va faceti griji, ma descurc ! spune ea zambind.
Hotarate, ne-am pus pe treaba. Sa fi ninja medical este greu! Pierzi energie, iar daca nu reusesti sa-l salvezi al timp, nu are scapare.
Dupa o ora de munca, Sakura mai avea trei pacienti, eu tot trei , Tsunade-sama, sapte. Eram deja epuizate, dar dupa un timp eu si Sakura am terminat, iar Tsunade-sama mai avea doi pacineti. Era de-a dreptul epuizata. Nu mai rezista. Cu chiu cu vai , i-a vindecat, dar ea a lesinat.
- Tsunade-sama ! am strigat noi speriate.
- Tsunade-sama , trezeste-te ! strigam eu.
- Ino, trebuie sa facem ceva ! spune Sakura.
Am aprobat din cap. Am pus-o pe Tsunade pe pat, i-am dat apa, dar nu se trezea. Am hotarat sa ne folosim de puteri si s-o videcam. Ne-am prins de maini si am meditat. O aura verde ne-a inconjurat, iar Tsunade-sama s-a trezit. Eram foarte fericite.
- Tsunade-sama! am strigat eu si Sakura in cor.
- Va multumesc, fetelor!
- Pentru putin ! am spus noi doua in cor.
- Drept rasplata, va las timp liber restul dupa-amiezii.
- Multumim, Tsunade-sama !
Eu si Sakura am hotarat se mergem intr-un parc si sa vorbim despre impacarea noastra, despre prietenia recastigata.
Sper ca la acest capitol imi comentati ...