Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tinerete pierduta,dragoste mai presus de tot

Yey,acum sunt prima....Ti'am promis eu ;)

Cateva greseli:
" Soarele arzator incepuse sa straluceasca cu si mai multa putere " - suna mai bine Soarele arzator incepuse sa straluceasca cu mai multa putere

" ...joaca-te cu noi !M-a ruga unul dintre ei ... " - cred ca dupa ! trebuia sa incepi cu litera mica ^^

" sarutandu-i pe frunte " - sarutandu-l pe frunte

" Cand am intrat uitandu-ma in jur ... " - nu stiu,trebuia formulata altfel propozitia,ceva de genul : Cand am intrat m-am uitat in jur...

" Ea este verisoara mea buna " - puteai spune " Ea este buna mea verisoara " ... ;)) se intelege altceva xD

" delcara " - declara

**Am observat ca in a doua parte din capitol ai folosit mai mult dialog si mai putina descriere. Incearca sa le folosesti pe amandoua in mod egal,sa nu para nici prea sec,dar nici prea bogat :)
Ma bucur sa vad cat de repede ai postat continuarea ^^ ... ah si m'am indragostit de Seth >__<
Sper sa nu te superi pentru ce am scris mai sus,sunt doar sfaturi...deci te rog,nu le lua in nume de rau,mersi ! ^^
[center][Imagine: chibi_2894.gif]
, chibi-ul lui Kayura

Toate povestile se termina cu Happy Ending , ai observat ? Afla`mi povestea si va fi cu totul diferit ... : (
[Imagine: hv895w.jpg]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Tinerete pierduta,dragoste mai presus de tot - de Kayura - 17-12-2009, 12:32 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 8.736 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Pierduta prin vise Miss Serenity 26 18.802 24-06-2011, 07:21 PM
Ultimul răspuns: Paty.Paty
  Pierduta in cuvinte... Obsession. 7 5.284 27-05-2011, 12:26 PM
Ultimul răspuns: Obsession.
  Pierdută printre amintiri Nya. 5 2.929 16-06-2010, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Dydo1234
  Tinerete fara batranete si viata fara de moarte! [parodie] bastard_in_love 1 3.787 03-10-2008, 08:05 PM
Ultimul răspuns: clauchan

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)