05-12-2009, 01:19 PM
Hey ^^ Am trecut si eu pe aici . Sunt o mare fana a melodiei Lady Gaga - Bad Romance xD Ma bucur ca te-a inspirat melodia xD Sper ca povestea dintre cei doi sa fie la fel :> Abia astept sa ne spui mai multe despre "demon" o//o . Imi place de Ramo si Mada xD Sa ne prezinti mai multe momente intre cei doi :> Sunt niste scumpi xD Mi-e mi-a placut inceputul ficului , nimic de criticat . Naratiune ai , dialogul se imbina perfect cu ea si nu e sec , deci e ok . Dar ai grija , inainte sa postezi , ar trebui sa mai verifici o data ce ai scris , deoarece ai multe greseli de ortografie si de tastare si nu e bine :) :
"creztu" - crezut
"viati" - vietii
"inimi" - inimii
"statea" - stateam
"spunandumi" - spunandu-mi
"maier" - maieu
"gheozdanul" - ghiozdanul
"mam" - mama
"ca nu ar face rau nimaniu niciodata cuiva" [ suna cam sec xD ] - ca nu ar face rau niciodata cuiva
"ignorato" - ignorat-o
"mia" - mi-a
"vaztu" - vazut
si tot asa ...
Nu am timp sa scriu toate greselile , dar daca citesti din nou ce-ai scris le vei gasi imediat . Nu fac bine ficului , ai grija la ortografie . In rest nimic de criticat .
Eh , succes in continuare , sper sa vina continuarea cat mai repede , deoarece vreau sa aflu ce se mai intampla xD Bye :3
"creztu" - crezut
"viati" - vietii
"inimi" - inimii
"statea" - stateam
"spunandumi" - spunandu-mi
"maier" - maieu
"gheozdanul" - ghiozdanul
"mam" - mama
"ca nu ar face rau nimaniu niciodata cuiva" [ suna cam sec xD ] - ca nu ar face rau niciodata cuiva
"ignorato" - ignorat-o
"mia" - mi-a
"vaztu" - vazut
si tot asa ...
Nu am timp sa scriu toate greselile , dar daca citesti din nou ce-ai scris le vei gasi imediat . Nu fac bine ficului , ai grija la ortografie . In rest nimic de criticat .
Eh , succes in continuare , sper sa vina continuarea cat mai repede , deoarece vreau sa aflu ce se mai intampla xD Bye :3
Don't try to be perfect . Just be yourself .