04-08-2009, 01:40 AM
[/align]
Ehem...un nou fic...sa vedem ce avem aici:
Repetitiile
Curtea liceului imprejmuita de tufe si pomi a liceului Konoha era pustie ,domina o liniste nemaipomenita.
Ai grija... inainte de a posta ficul mai citeste-l de cateva ori pentru a fi sigura ca totul este ok! Aici ai facut o repetitie!
[b]Greselile de tastare[/u]
blota=bolta
oriceurma=orice urma
Hyua-? de fapt si de drept se scrie Hyuuga, dar se pare ca tu nu sti asta:))
inaluta=inaltuta
rusinde=rusine.
Mai ai greseli, dar nu am mai avut rabdare sa ti lke scriu pe toate.
Ai mari, da' mari probleme cu exprimarea, asa de curioasa, cati ani ziceai ca ai? Sincera sa fiu, dupa capitolul asta eu nu iti dau mai mul de 11, fara suparare si soru'mea scrie mai bn ca tine si ea are 9 ani=))
Descrierea si naratiunea lasa mult de dorit. Nu vreau sa te jignesc, dar ficul tau e varza!
Dialogul e foarte, da' foarte sec!
Sper ca acum nu ne te vei lasa de fic! Eu ti-am dat aceasta critica pentru binele tau, pentru a-ti spune cu ce ai gresit ca tu sa incerci ca data viitoare sa nu mai faci aceleasi greseli. Daca nu iti convine commu' meu imi dai PM, dar eu nu il sterg...capish? Good!
Astept imbunatatiri din partea ta cu urmatorul capitol!
Pana atunci succes...ai nevoie de el...crede-ma!
Ehem...un nou fic...sa vedem ce avem aici:
Repetitiile
Curtea liceului imprejmuita de tufe si pomi a liceului Konoha era pustie ,domina o liniste nemaipomenita.
Ai grija... inainte de a posta ficul mai citeste-l de cateva ori pentru a fi sigura ca totul este ok! Aici ai facut o repetitie!
[b]Greselile de tastare[/u]
blota=bolta
oriceurma=orice urma
Hyua-? de fapt si de drept se scrie Hyuuga, dar se pare ca tu nu sti asta:))
inaluta=inaltuta
rusinde=rusine.
Mai ai greseli, dar nu am mai avut rabdare sa ti lke scriu pe toate.
Ai mari, da' mari probleme cu exprimarea, asa de curioasa, cati ani ziceai ca ai? Sincera sa fiu, dupa capitolul asta eu nu iti dau mai mul de 11, fara suparare si soru'mea scrie mai bn ca tine si ea are 9 ani=))
Descrierea si naratiunea lasa mult de dorit. Nu vreau sa te jignesc, dar ficul tau e varza!
Citat:Langa ea statea rozalia cu parul scurt ,o fata intelegatoare,cumsecade ,ganditoare ,dar care-si iese repede din fire-Sakura Haruno ,mostenitoarea clanului HarunoSerios? Nu stiam ca Saskua e dintr-un clan, defapt, nu cred ca am auzit pana akm de clanul "Haruno"=))
Dialogul e foarte, da' foarte sec!
Sper ca acum nu ne te vei lasa de fic! Eu ti-am dat aceasta critica pentru binele tau, pentru a-ti spune cu ce ai gresit ca tu sa incerci ca data viitoare sa nu mai faci aceleasi greseli. Daca nu iti convine commu' meu imi dai PM, dar eu nu il sterg...capish? Good!
Astept imbunatatiri din partea ta cu urmatorul capitol!
Pana atunci succes...ai nevoie de el...crede-ma!
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
, chibi-ul lui Tasha
Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?