23-06-2009, 09:09 PM
O parte cruciala a ficului si ai nevoie de parerile noastre? La mine cred ca este evident ce-mi doresc.Inca din primele capitole imi exprim aceasta dorinta, asa ca presupun ca e deja logic ca il vreau pe Rui cu Sora.
Desi nici Maki nu este prea rau, totusi nu merge :D.O fi el frumusel si pervers, insa din partea mea, poate sa isi caute pe altcineva.
Iar Sora sa se hotarasca mai repede.Sper ca in urmatorul cap o sa fie si o scena de sex intre cei doi verisori :X
Mi-a placut modul in care i-a vorbit Maki lui Sora :)).Macar asa l-a facut si pe ametitul ala sa-si dea seama ce simte.
Abia astept sa vi cu nextul:X
pa pa :bye:
Desi nici Maki nu este prea rau, totusi nu merge :D.O fi el frumusel si pervers, insa din partea mea, poate sa isi caute pe altcineva.
Iar Sora sa se hotarasca mai repede.Sper ca in urmatorul cap o sa fie si o scena de sex intre cei doi verisori :X
Mi-a placut modul in care i-a vorbit Maki lui Sora :)).Macar asa l-a facut si pe ametitul ala sa-si dea seama ce simte.
Abia astept sa vi cu nextul:X
pa pa :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*