Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De la prietenie la dragoste(sasusaku fic)

Deoarece am uitat parola la celalalt cont o sa postez pe asta...

Capitolul II:Sakura, multumesc pentru ajutor!

S-a sunat de pauza asa ca Neji s-a dus la Sasuke si i-a spus:
-Desteptule din cauza ta profu a tipat la mine.Asa ca vei plati.Atunci Neji a ridicat pumnul la Sasuke vrand sa-l loveasca, dar pentru ca Sakura s-a bagat in fata lui Sasuke, ea a fost cea lovita.Sakura cazuse jos la pamant incostienta.
-Sakura, SAKURA!Te rog ridica-te.Boule uite ce ai facut.Acum cine stie ce a patit.
Sasuke a luat-o in brate si a dus-o la cabinet.Acolo a fost examinata de o asistenta.
-Fata se simte bine, dar o s-o doara putin capul. i-a spus asistenta lui Sasuke.
Sasuke a intrebat daca o poate vedea.Asistenta i-a spus ca da, poate intra.
El a intrat cu pasi mici .A vazut-o pe Sakura utandu-se pe fereastra.Parul ei ca si ciocolata, ochii ei ca algele, pielea ei alba ca si zapada, o facea sa aiba un aer aparte.
-Sakura...a soptit usor Sasuke.
-Da, Sasuke!S-a intamplat ceva? intreaba fata cu un glas stins.
-Da s-a intamplat ca mi-ai luat apararea.Nu trebuia sa faci asta.Ma urasc!Acum din cauza mea tu esti lovita.a spus Sasuke nervos.
-Hei, nu-ti face griji ca nu am nimic.Doar o mica zgarietura.spune Sakura putin speriata.
In clasa Neji radea de fericire.El o ura pe Sakura din copilarie deoarece n-a vrut sa fie pretena lui.
-Ino, hei haide sa mergem la Sakura sa vedem ce face, si poate ne si batem putin joc de ea.
-Bine, Neji, dar daca cineva ne aude si ii spune profului.
-O sa am eu grija de asta.spune Neji hotarat. Au mers la cabinet.Acolo au vorbit cu asistenta daca o pot vedea pe bruneta.Asistenta le-a dat voie.Au intrat inauntru increzatori.Acolo l-au vazut pe Sasuke.
-Asa Uchiha, stai cu iubita ta.spune Neji provocand-l.
-Iesi mai repede afara. De ce ai venit? Sa-ti bati joc de ea?Ei bine nu acum.La revedere!spune Sasuke calm.
Clopotelul sunase de inceperea orelor.Neji, Ino si Sasuke mergeau agale spre clasa lor.
Acolo profesoara lor de matematica Suzuki Airi, i-au intrebat de ce Sakura nu este la ore, iar Sasuke i-a spus ca este bolnava.
Doamna Airi era o femeie care avea 38 de ani, parul negru si ochii verzi.In copilarie i-a placut mult matematica de aceea si-a dorit aceasta meserie.
Ora incepuse.Pe fiecare il asculta.Era randul lui Naruto.
-Naruto cum se numeste rezultatul inmultirii?
-De ce mi-ati dat o intrebare de clasa a IV-a? intreaba Naruto.
-Pentru ca nici la asta nu cred ca stii sa raspunzi, spune ironica profesoara.
-Sigur ca stiu.Se numeste...PREDICAT.tipa Naruto in gura mare.
-Naruto, rezultatul inmultirii se numeste produs.Ai nota doi mare cat tine.
-Nu putem negocia.2+2=4 si 3x3=9.Acum puneti-mi 10.
-Bravo Naruto, te pot duce la clasa a II-a .Doi si am incheiat.
Clopotelul sunase.Sasuke voia sa se duca la Sakura, dar Kiba l-a oprit spunandu-i ca vrea si el sa mearga.Cei doi alergau pe scari pana la etajul al II-lea al scolii.Cand au intrat in salon, au vazut-o uitandu-se pe fereastra.
-Buna, Sakura!Cum te mai simti?intreaba Kiba.
-Buna, Kiba!Ma simt mai bine, cred ca ma pot duce acasa, dar voi avea nevoie de ajutor.Deci, ma ajutati baieti?
-Sigur!raspunsera cei doi simultan.
O luasera fiecare de o mana si mersera usor cu ea.
-Sakura, maine vi la scoala? intreaba Sasuke.
-Sigur!De ce?intreaba si Sakura.
-Pentru ca imi place sa stau cu tine in banca.Am spus eu asta? spise Sasuke amuzat.
-Pai bine, daca vreti maine puteti veni pe la mine sa ne mai distram un pic.Apropo aici e casa mea.
-Minunat...au spus Sasuke si Kiba cand au vazut casa.
Cei doi au dus-o in casa ca sa fie siguri ca va fi bine.
-Tata,... mama..., am venit acasa.spune Sakura, dar nimeni nu-i raspunse.
Fata s-a dus in camera ei si s-a dus sa faca un dus. A intrat in baia de culoare roz si a intrat sub dus.Apa o relaxa foarte mult.
A iesit de sub dus s-a schimbat in pijamale rosii dupa care a sunat la Sasuke sa-si ia temele.
-Alo!Sasuke Uchiha la telefon.
-Buna, Sasuke!Sunt Sakura, te-am sunat sa-mi dai temele daca vrei.
-Cum sa nu!Chiar vin la tine.
-Nu, nu, Sasuke.Te rog dami-le.
-Bine.Temele sunt...............
-Multumesc, o zi buna, Sasuke.
Dupa ce Sakura si-a facut temele s-a bagat in pat si s-a culcat cu gandurile curate.

Urmatorul capitol vine pe 28.06.2009

Răspunsuri în acest subiect
De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de buono_miyabi_momoko_airi - 16-06-2009, 05:05 PM
RE: De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de sakura_haruno98 - 16-06-2009, 05:35 PM
RE: De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de LoveNight - 16-06-2009, 09:14 PM
RE: De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de buono_airi_momoko_miyabi - 22-06-2009, 01:18 PM
RE: De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de Sakura_night_girl - 23-06-2009, 09:53 AM
RE: De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de Botan`chan - 23-06-2009, 10:37 AM
RE: De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) - de Aira-chan - 12-07-2009, 08:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] Miranda. 0 1.884 26-08-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] RouXiss Đx 0 1.627 08-08-2011, 04:28 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Prietenie sau ura... Zuzy Is Angell 19 10.105 05-08-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Dragoste complicata [sasusaku] × Ëŧŧå × 0 2.549 05-08-2011, 12:53 AM
Ultimul răspuns: × Ëŧŧå ×
  De la prietenie la dragoste LoveSasuke 3 3.435 16-04-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  De la prietenie la dragoste LoveSasuke 1 2.564 15-04-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Kiduutsa'
  Dragoste descoperita pe internet(sasusaku) Alexandra-Chan 12 10.657 11-03-2010, 02:15 PM
Ultimul răspuns: Alexandra-Chan
  Prietenie superficiala Kinder 12 8.886 10-04-2009, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  Dragoste fara limite (SasuSaku :X) sasusaku_1998 6 8.655 07-04-2009, 07:14 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Granita intre prietenie si iubire ileana 0 4.437 29-07-2008, 07:05 PM
Ultimul răspuns: ileana

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)