Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce fel de poveste ati vrea sa cititi in continuare?
drama, romance, comedy
37.50%
6 37.50%
tragedy, drama, romance ( with a bit of incestious thing and violence)
62.50%
10 62.50%
drama, tragedy, romance
0%
0 0%
something SF but romance
0%
0 0%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+]

guys..am observat ca am scris digereze in loc sa digeste.....o my god...
deci...numele Sora l-am ales dintr-un singur motiv, din cauza culorii ochilor lui care il deosebesc de ceilalti . O sa intelegeti mai tarziu semnificatia culorii diferie....Sora e si nume de baiat...asa ca sper sa nu va mai ganditi la Sora Naegino...sincera sa fiu....nu prea mi-a placut de ea...era ok..dar nu era Yuki:X:X
uneori am senzatia ca am prea multa descriere .....
cine stie cu cine ramane Sora...asa ca... mwahahaha

capitolul asta e mai mult despre Maki, dar in curand va avea loc si prima intalnire dintre Sora si Shoichi ..
enjoy

Capitolul 4
Adevaratele intentii mereu raman ascunse

Valurile oceanului se loveau cu putere de mal, dar se disipau inainte de a ajunge aproape de
picioarele satenului. Chiar daca era imbracat de plaja, impropriu zis, imbracat din moment ce purta doar o pereche de pantaloni scurti, oricine l-ar fi considerat un singuratic.
Avea nevoie sa isi limpezeasca gandurile, sa analizeze putin noua situatie. Verisorul sau a plecat de langa el cand avea doar opt ani, s-a intors noua ani mai tarziu, dar a ramas distant. Nu stia nimic despre Sora, roscatul nu spunea multe despre el, putea fi normal pentru el sa inceeapa o relatie cu un alt baiat, dar putea fi si ceva nou, iesit din comun.
Rui a inspirat adanc si apoi a oftat. Se parea ca Sora nu avea o relatie cu Maki, desi era posibil sa fi avut una in trecut, accepta sa iasa cu Shoichi, desi cei doi nu se cunosteau prea mult, deci era de datoria sa, a verisorului roscatului, sa ii ajute pe cei doi in relatia lor. Atunci, Rui nu ar fi avut cum sa stie cat de multe se insela, in mai multe privinte.
- Rui, este bine? s-a auzit vocea lui Sora, venind din spatele baiatului.
- Sora! Da...sunt bine, a aprobat satenul, de indata ce celalalt s-a asezat langa el.
- Sper ca te distrezi cat de cat. Stiu ca am spus ca vom petrece ceva timp impreuna, dar i-am adus si pe ei. Totusi, e mai bine asa.
- De ce? a intrebat baiatul cu o franchete greu de mimat.
- Pai....noi nu ne-am mai vazut 9 ani la rand. Presupun ca amandoi ne-am schimbat. Chiar daca ne leaga familia, suntem aproape straini. Cred ca mama ta s-ar fi simtit mai bine daca cu noi veneau si persoane care te cunosc mai bine. Ca Shoichi.
Vocea satenului era linistita, dar plina de caldura, oferind satenului o siguranta aparte, dar enervandu-l in acelasi timp. Rui nu putea sa inteleaga de ce doua persoane unite de sange pot fi straini. Oricat de justificat ar fi fost motivul verisorului sau, prezenta lui Maki nu era potrivita pentru un astfel de rationament.
Chipul satenului s-a intristat putin, dar nu si-a dat pe fata adevaratele sentimente. Sora era verisorul lui, nimic nu l-ar fi putut priva de calitatea asta, aveau sa fie mereu verisori si asta il linistea pe baiat, dar asta nu insemna ca nu poate simti prezenta brunetului ca o amenintare. Cumva, numai felul in care Maki ii privea pe cei trei, il facea pe saten sa simta un frig ciudat coborand pe coloana vertebrala si imprastiindu-se in intregul sau trup. Chiar daca pentru Sora, brunetul putea fi un bun prieten sau un fost iubit, Rui ar fi preferat sa nu se afle prea mult in preajma acestuia.
- Si Maki de ce a venit? a intrebat in cele din urma, uitandu-se direct in ochii roscatului.
- Pai, nu e tocmai corect ca doi adolescenti sa umble cu un singur major. Doi fiind, putem avea mai bine grija de voi.
Rapiditatea si tonul folosit pentru a rosti acele cuvinte il dadeau de gol pe Sora, era evident acum, pentru saten, ca Sora avea alte motive sa il tina pe brunet aproape de el.
- Sora, nu uita! a strigat satenul dupa el de indata ce acesta a inceput sa se indeparteze. Acum esti cu Shoichi!
Roscatul a zambit, dar a continuat sa taca din gura. Sora era constient de minciuna sa desi era partial adevarata. Cu Maki langa el, roscatul se simtea mai relaxat. Daca Rui patea ceva, Maki il putea ajuta mai bine avand mai multi ani de studiu al medicinei, ba mai mult, cu Maki acolo, Rui nu avea de ce sa pateasca ceva.
Din urma roscatului, satenul mergea usor ganditor, intrebandu-se cum ar putea afecta prezenta lui Maki, relatia celor doi. Trebuia sa isi protejeze prietenul de ceea ce parea a fi un lup in straie omenesti, inainte ca brunetul sa le distruga celor doi relatia. De indata ce amandoi au ajuns la masa, verisorii i-au vazut pe Maki si shoichi zambind, relaxati, si asta l-a facut pe Rui sa se uite suspicios la barbat.
- Sora, inteleg ca niste felicitari sunt binevenite! a vorbit brunetul, ridicandu-se de pe scaun. Maki s-a apropiat de roscat, l-a batut usor pe umar, dar l-a si strans putin, zambind cald si calm.
Roscatul s-a uimit putin, l-a urmat cu privirea pe cel ce s-a indreptat spre masina, continuand sa priveasca confuz, dar si usor jenat. Nu se astepta ca Maki sa il felicite, dar nici sa se simta atat de ciudat din cauza asta.
- Ce-ar fi sa mergem la un onsen? a intrebat mai apoi, brunetul, intorcandu-se cu telefonul in mana.
- Sigur, cand? a raspuns roscatul printr-o alta intrebare.
Pe Rui l-a uimit putin familiaritatea dintre cei doi, chiar daca Sora plecase cu noua ani in urma, parea ca roscatul pastrase legatura cu brunetul si nu incetase a isi vorbi. Asta era clar din moment ce cei doi s-au reintalnit de indata ce Sora s-a intors in oras si l-a contactat pe Maki. Sora si Maki pareau sa impartaseasca ceva special, diferit de ce avea Rui si roscatul.
- Pai, ce-ar fi sa mergem chiar azi? Familiile voastre pot fi anuntate imediat. Fiti gata, plecam in cateva minute, a zambit brunetul, fara a mai astepta raspunsul.
A facut cu mana la niste oameni care au strans masuta si umbrela, apoi au bagat totul in portbagajul masinii ce parea sa ii apartina brunetului. Era o decizie de ultim moment, dar le-a placut idea asa ca toti au acceptat si au urcat in masina. In mod curios, Sora si Rui au stat in spate in timp ce Shoichi s-a asezat langa brunet, cel care conducea, de parca nu era prima oara cand facea asta.
- De ce nu stai cu el? a intrebat satenul, aproape soptind, fara a dori sa atraga atentia prietenului sau sau al brunetului.
- Asa am stat si cand am venit aici, a raspuns la fel de incet, roscatul. Rui a ridicat o sprinceana si si-a urcat picioarele pe scaun.
Satenul nu se asteptase ca roscatul sa fi stat alaturi de el, a presupus ca Shoichi a fost cel ce l-a lasat sa se intinda si sa se manifeste in timp ce dormea si ca Sora sa stea alaturi de Maki. Rui stia bine ca era genul de persoana ce se agata complet de persoana de langa el, cautand caldura, atunci cand dormea, si nu cunostea pe nimeni capabil sa ii suporte toanele, nimeni inafara de Shoichi.
Drumul a decurs lin, fara acidente sau interventii, ore bune in care brunetul a condus fara a spune nimic. Cand au ajuns in fata unei cladiri din lemn imense, inconjurate numai de copaci si avand in spate munti, Maki a coborat din masina si i-a rugat pe ceilalti trei sa o urmeze pe doamna ce venea sa ii intampine. Purta un kimono de culoarea piersicii si avea parul prins in coc, se putea vedea ca era o doamna destul de tinerica ci nu una dintre batranile specifice unui astfel de loc care stiau sa se faca placute. Femeia s-a oprit in fata lui Maki, i-a evitat privirea, dar a ascultat vorbele acestuia, apoi a inceput sa ii indemne pe baieti spre camerele lor.
Locurile libere erau destul de putine, asa ca Shoichi si Rui au trebuit sa imparta o camera pe cand Sora si Maki au primit o camera numai a lor. Cei patru s-au asezat, dupa ce si-au despachetat lucrurile, la aceeasi masa si au inceput sa manance in liniste din ceea ce le era oferit. Maki se oferise sa plateasca tot, asa ca baietii nu aveau de ce sa se ingrijoreze.
- Doriti niste sake? a intrebat femeia, apropiindu-se de roscat. Sora a refuzat policitos si a rugat-o sa nu ii serveasca nici pe adolescenti. Femeia s-a inrosit putin, apoi s-a scuzat si i-a lasat singuri. Maki observat atitudinea femeii si a privit-o urat, dar s-a concentrat asupa celor pe care i-a adus cu el.
- Cat putem sta? a intrebat Shoichi, aratandu-se foarte vesel.
- Cat vrei. Locul asta e parte din patrimoniul familiei, a rostit acesta ridicandu-si tava pentru a o duce la bucatarie.
- Serios. Ce tare! a tipat, fara sa vrea, rozaliul.
Maki a zambit foarte calduros si a luat cu sine celelalte tavi pentru a le putea duce la spalat. Shoichi a anuntat ca trebuie sa sune acasa, asa ca Sora si Rui au ramas singuri.
Roscatul s-a asezat pe veranda si a admirat luna ce si-a facut aparitia pe cer. Satenul s-a asezat langa el, usor timid, nestiind exact despre ce sa vorbeasca cu verisorul sau.
- Sora, tu si Maki, voi ati pastrat legatura ,nu?
- Bineinteles, a chicotit roscatul, ciudat de vesel. De ce?
- Pai, cu noi vorbeai doar ocazional, cu el pari sa fii mult mai apropiat, ca si cum ati vorbit mereu.
- Hm...nu m-am gandit la asta. Maki si eu am inceput sa vorbim mai mult...cam acum trei ani de cand profesorul responsabil cu clasa noastra, mi-a recomandat un spital si un doctor ce mi-ar putea fi de folos. Mi-am dat seama ca e vorba de tatal lui Maki, asa ca am inceput sa vorbim. Asta e tot.
- Asta e tot? a intrebat usor neincrezator, dornic sa afle mai multe.
- Sa spunem ca...Maki ma cunoaste foarte bine. Cel putin, ma intelege, a rostit roscatul pe un ton melancolic, ridicandu-se in picioare.
Rui nu a mai intrebat nimic, s-a retras in camera lui, anuntand ca Sora s-a dus la culcare. Chipul lui Shoichi s-a imbujorat din nou, baiatul devenind, imediat, mult mai timid.
- Hei, Rui..., a inceput acesta, asezandu-se pe marginea patului sau, framantandu-si degetele si privind neincrezator.
- Ce e? a intrebat satenul, asezandu-se la randul sau pe marginea celuilalt pat.
- Rui, verisorul tau e oarecum ciudat, dar e si foarte fermecator, a marturisit rozaliul, irosindu-se complet la fata. Degetele sale se loveau pe rand, de lemnul patului, era evident, dupa frecventa lor, ca nu a fost deloc usor pentru baiat sa spuna asta.
- Ti-am spus deja ca te voi ajuta! a chicotit satenul.
Era prima oara cand isi vedea prietenul fastacindu-se si comportandu-se atat de rusinat din pricina altora. Shoichi nu a fost niciodata indragostit, sentimentul trebuia sa fie complet nou si in plina dezvoltare, asa ca era de datoria satenului sa ii ofere un impuls. Rui stia ca Shoichi mai avuse o prietena, in al doilea an de generala, dar era vorba atat de o fata cat si de o relatie mai mult de prietenie decat de pasiune arzatoare. Rozaliul se sarutase de cateva ori cu acea fata, dar nu trecuse de a doua baza. Shoichi se comprometea acum, unei relatii cu totul diferite in care partenerul era o persoana de acelasi sex, mai in varsta, cu care trebuia sa mearga mai departe de niste simple saruturi.
- Rui, ma intreb....cum ma pot apropia mai mult de Sora?
Satenul s-a gandit destul de mult la asta, apoi a venit cu o solutie ce i se parea nemaipomenita. Totul indica ca Sora si Maki erau foarte apropiati si ca isi impartaseau multe secrete, deci cea mai buna metoda prin care cineva se putea apropia de roscat era prin apropierea de Maki.
- Shoichi, cred ca va trebui sa te imprietenesti cu Maki. Sora si brunetul par a se intelege foarte bine.
Rozaliul a gasit propunerea prietenului sau ca fiind una destul de buna. Brunetul nu era o persoana dezagreabila, era chiar amuzant si cu el se putea purta oricand o conversatie pe aproape orice subiect. Maki putea deveni usor prietenul oricui, avea o abilitate inascuta de a se baga sub pielea oricui.
- In regula, e de treaba si Maki. Ma pot intelege cu el, a zambit rozaliul inainte de a casca fara pic de rusine.
- Trebuia sa iti fac o poza. Sora ar fi vrut sa vada asta, a glumit satenul, invelindu-se cu patura de pe patul sau, declarandu-se gata de culcare.
- Sa nu indraznesti! a amenintat rozaliul, amintindu-si ca satenul avea niste poze din tabere, nu tocmai cele mai bune poze ce puteau lasa o impresie buna roscatului.
- O ba da, a zambit satenul, stiind ca asta il enerva pe Shoichi.
Mana rozaliului a ridicat perna de pe pat, apoi a aruncat-o direct in fata satenului, facandu-l pe acesta sa reactioneze in acelasi mod.
Perna a inceput sa zboare dintr-o parte in alta a camerei, apoi un zgomot scurt s-a auzit venind din apropierea patului satenului. Rui s-a aplecat peste pat si a privit dedesubt, observand cioburile a ceea ce parea a fi o fosta vaza, apoi s-a ridicat in picioare si a aruncat cu tot ce avea pe pat, lovindu-l usor pe rozaliu. Shoichi i le-a inapoi tot prin aruncare, apoi amandoi au cazut in fund si au inceput sa rada zgomotos.
- Acum chiar am sa ii arat pozele lui Sora.
Shoichi s-a strambat la prietenul sau, apoi s-a bagat in pat pentru a se putea odihni. Singurul care nu intentiona sa adoarma era Maki. Brunetul statea rezemat de fereastra, privind spre aceeasi luna pe care a contemplat-o si roscatul, cu numai cateva minute in urma.
Usa incaperii s-a deschis usor, inauntru a pasit o femeie inalta si tanara, aceeasi femeie de dinainte, de data asta imbracata intr-un kimono rosu. Aceasta a pasit usor, a lasat tava pe care se afla o ceasca de ceai, pe masa si a dorit sa plece, dar s-a oprit.
- Fujiwara-sama, ceaiul, a anuntat aceasta, facand o plecaciune. Femeia a incercat din nou sa plece, dar s-a oprit de indata ce a auzit sunetul produs de bataile unghiilor brunetului, in lemn. Ea s-a intors cu privirea spre brunet si a asteptat ordinul.
- Spune-mi, ce parere ai despre prietenii mei?
- Par a fi persoane de treaba si de incredere. Mai ales...
- Mai ales roscatul, nu? a intrerupt-o brunetul.
Pe chipul brunetului se putea observa o tenta de neincredere si de rautate, dar nu acea rautate specifica oricarui personaj negativ ce isi cauta o noua victima. Rautatea brunetului era starnita de reactiile celor ce il cunosteau pe roscat si il declarau a fi un iubit perfect.
Femeia nu a raspuns, doar si-a plecat capul, umila si a ramas nemiscata. Maki i-a facut semn sa vina langa el si, de indata ce s-a apropiat suficient de mult, i-a atins chipul si a zambit destul de ciudat.
- Satisfa-mi curiozitatea. Ce e asa de atragator la el? a intrebat brunetul, pe un ton scazut, aproape soptind, parca initiind o ambianta romantica pentru cei doi.
- Fujiwara-sama? a intrebat femeia, confuza, nestiind daca ar trebui sa isi ridice privirea spre brunet sau sa isi plece capul.
- Spune-mi. Ce anume il face atat de special? a intrebat din nou, miscandu-si degetele pana aproape de gatul femeii, incepand sa ii traseze liniile corpului.
Femeia s-a gandit cateva momente, putea fi o capcana de a brunetului prin care cauta motive de a o tortura intocmai cum facea de fiecare data cand acesta trecea pe la onsen.
- Baiatul e sincer. E amabil, dragut si atent cu cei din jur si nu se preface deloc. E sincer in ceea ce face, a raspuns aceasta, timida, nestiind daca a facut bine sau nu.
- Inteleg, deci e atragator pentru ca nu-si tradeaza caracterul, a susotit brunetul in timp ce si-a apropiat buzele de gatul ei.
In lumina lunii, kimono-ul rosiatic cu floricele de cires, radia de frumusete. Mainile barbatului au continuat sa coboare, au desfacut obi-ul femeii si au lasat kimono-ul sa cada la pamant, reveland trupul gol al celei din fata lui.
Femeia s-a inrosit imediat desi nu era prima oara cand brunetul ii facea asta.
- Fujiwara-sama...
- Vrei sa imi spui ca nu sunt atragator sau ca nu sunt sincer? a intrebat acesta, pentru ultima oara inainte de a o impinge pe femeie la pamant, aceasta cazand in genunchi.
- Fujiwara-sama...poate daca ati fi ceva mai gentil..., a susotit necunoscuta, fara a dori sa il supere pe brunet. Maki a schitat un zambet, a atins usor parul femeii, apoi, folosind doua degete, i-a intredeschis gura si si le-a impins inauntru pentru ca aceasta sa le linga.
- Gentil...credeam ca actionez cu destul de mult tact. Sau poate vrei sa spui....cu mai mult sentiment si mai putine planificari? a rostit acesta inainte de a isi scoate degetele si de a ii impinge capul aproape de bustul sau. Femeia s-a resemnat, a deschis larg kimono-ul albastru pe care il burta brunetul, asezandu-si buzele pe barbatia lui.
In timp ce femeia incerca din rasputeri sa nu il dezamageasca pe fiul stapanului sau, era constienta ca nu va deveni acea persoana importanta pentru el. In adancul inimii, ea stia ca Maki astepta o persoana speciala, care ii putea starni blandetea si il putea determina sa isi deschida sufletului. Trebuia, undeva in lume, sa fie cineva, barbat sau femeie, care sa il faca pe brunet sa zambeasca sincer sau sa isi simta inima strangandu-se in piept.
In tot acest timp, brunetul continua sa priveasca luna, ca si cum aceasta il fermecase si nu mai dorea sa ii dea drumul. Mintea lui era intr-o cu totul alta parte, nici macar nu era atent la ceea ce se intampla, desi corpul sau reactiona. Mainile sale au strans-o cu putere pe femeie de brate, au trantit-o pe pat, apoi barbatul a patruns-o cu forta. Cele cateva clipe de dinainte, le folosise pentru a se putea proteja, dar asta era doar reactia automata a trupul sau si nicidecum dorinta inimii sale. In mintea sa se intreba ce anume ar putea face, cum ar putea sa ii desparta pe cei doi pentru a pune mana pe cel care-l dorea. Nu intentiona sa ii raneasca profund pe niciunul dintre ei.
Adevarul era ca se intreba daca se merita cu adevarat. Avand atatea relatii sexuale, ii era greu sa inteleaga care e deosebirea intre a fi cu cineva si a fi cu acel cineva. Se culcase cu atat de multi, incat brunetul isi construise o metoda proprie de a se comporta in timpul sexului. Putea fi cu mintea la afaceri, la noua victima sau la orice altceva, asta nu il impiedica din a se culca cu acea persoana si de a isi lasa trupul sa se simta bine.
Desi se culca cu acea femeie, se intreba cum putea alege intre atatea persoane si spune cu siguranta ca una dintre ele este aceea ce ii va sta alaturi o viata intreaga sau ii va aduca fericire?
Pe ce criteriu se putea alege o singura persoana cu care sa stea alaturi pentru restul vietii? Ce naiba era iubirea daca nu oferirea de plecere tuturor celorlalti? Nu era sexul o manifestare a iubirii? Iubire...oare iubise candva, atunci? In urma cu cinci ani, cand de abia devenise adolescent si l-a intalnit pe el? Sau poate el l-a condus la iubire, sau.... Atatea intrebari la care nu stia raspunsul, dar in ciuda acestui fapt, un lucru ii era foarte clar.
Shoichi si Sora nu puteau ramane impreuna. Acum mai trebuia si sa realizeze asta.

va rog sa nu uitati sa comentati ;)
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
RE: In familie (yaoi, shounen-ai) - de MaDyY - 26-05-2009, 10:14 AM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Dark~Melody - 08-06-2009, 07:21 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Lithium-Angel - 09-06-2009, 05:28 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Dark~Melody - 09-06-2009, 09:36 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Psychedelic N - 12-06-2009, 06:12 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de Psychedelic N - 13-06-2009, 05:23 PM
RE: Sa ramana intre noi "In familie "(yaoi, shounen-ai) - de iluzie optica - 19-06-2009, 10:08 PM
Update (16+) Continuarea - de Lithium-Angel - 03-07-2009, 08:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.769 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 9.264 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.631 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 12.740 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 48.759 13-06-2011, 11:35 AM