Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura)

Hey, am aterizat si eo p'aici!!!
incep sa-mi pierd rabdarea! am ajuns la cap 3, si numa rozalia in sus rozalia in jos, blondu in sus si blondu in jos, satenu in sus, satenu-n jos ...etc. !!!
Incearca sa mai bagi si alte substantive (sau poate ai bagat in capitolele la care nam ajuns inca) dar totusi, nush cat am sa mai suport!!! bless the one who told u sa nu mai bagi atatea rozalii prin fic, ca numa roz am in fatza ochiilor.....

aaa, si poate ai sa crezi ca sunt nebuna, dar maine plec in excursie doua zile, si miam scos cateva capitole/ toate aproape, doar ca am cam ramas fara tus/ si pana ma intorc iti spun parerea mea full despre fic... deocamdata nu comm, ca nam citit tot
Cum spuneam, mi-am propus sa citesc tot ficul. Am realizat ca nimeni nu tia spus sa nu mai folosesti asa de des aceleasi substantive. De asemenea, in unele capitole am vazut greseli de tastare. In rest a fost in regula.
Si inca o chestie! Stiu ca e fic Naruto, dar asta trebuie sa fie imaginatia ta, iar daca tu faci capitolele sa semene cu episoadele, sa stii ca nu iese nimic. Nu spun ca actiunea din capitolele tale seamana cu episoadele, dar locul unde se petrece, e acelasi. Schimba locatia! Eu m-am plictitsit de moarte citind capitolul cu clopoteii. Era aproape identic cu episodul, doar ca aici Sakura era un genui, si nu o tacanita.
Crede-ma, ca daca continui asa, nush unde ai sa ajungi. Poate ai sa te superi ca-ti spun asta, dar si mie mia zis cineva acelasii lucru cand am facut un fic despre amurg.
Tot liceul Forks era locatia, tot cu biologia incepea idila, totul semana, exceptand replicile si unele caractere ale personajelor (cei care au citit amurg, stiu despre ce vorbesc)
Infine, dupa ce am deletat totul am luato de la capat, dar de data asta cu alta tema.
Gata cu liceu, gata cu vampiri, gata cu aproape tot ce putea sa semene cu originalul, pentru ca atunci nu ar mai fi fost ideea mea.
Nu spun ca acum sa stergi totul, si s-o iei de la capat. Spun doar ca pe urmatoarele capitole sa reusesti sa-mi schimb parerea, iar propozitile de mai sus sa nu mai pot fi folosite.
Astept next-ul cu drag.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de sakura_alexutza - 18-02-2009, 06:41 PM
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 10-04-2009, 01:44 PM
RE: Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) - de ProudlyObsessed - 22-05-2009, 11:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 9.771 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.486 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  [Yaoi] Inger cazut.. Rissu. 2 2.491 19-08-2012, 12:39 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 15.328 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 9.269 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.634 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Inger fara aripi Kyandi. 2 2.439 31-03-2012, 10:32 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Demonul devine inger ohaio_angel 5 3.442 08-03-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 2.117 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 12.740 12-09-2011, 09:57 PM