Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio)

Deci...
RockPrincessforever ->da da stiu sys, stiu ca-ti place insa nu toata lumea are aceleasi pareri si pretentii^^
Sasu_love_Saku ->si tu si tu da, pi ce sa zik, este un record pentru tine si mz de com:P
Robin ->nu ma exprim.Dah stiu, am avut multe greseli si poate asta este principalul motiv pentru care ai tuh impresia ca nu prea e fic.Si in plus, sunt la inceput (cu acest fic).

Comportamentul schimbat...

Kikyo doar ii intoarse o privire blanda luI Inuyasha.Baiatul se apropie de ea, insa ea disparu intr-o lumina rozalie care se risipi rapid in lumina rosiatica data de apusul soarelui.
-Fir-ar!Inca mai am vedenii.Ca de fiecare data... spuse iritat Inuyasha lovind cu pumnul intr-un copac.Cred ca ar fi mai bine sa-i ajung pe ceilalti.
Insa, nu erau vedenii de aceasta data.Kikyo plecase deoarece nu mai avea ce sa spuna.Ramasese fara replici la afirmatia baiatului.Parca simtea ca vrea sa planga, sa se descarce de toata suferinta.Stia tot ce se intamplase cu el atata timp cat nu era in viata.Poate, fizic, murise insa sufletul ei ramasese in viata si veghease totul.Tocmai de aceea a putu reinvia.Si tousi, cum a reusit acest lucru?

Intre timp, Inuyasha aproape ca ii ajunsese pe prietenii lui.Bine inteles ca a primit o mustrare de la Kagome, care se straduia din rasputeri sa-i atraga atentia baiatului.Insa el parea ca este absent.Privea tot timpul in gol si nu parea ca mai are viata.Vrand sa-l readuca la starea normala, Kagome spuse singurul lucru care-l enerva la culme pe el:
-Inuyasha, sezi!
Se prabusi la pamant, tras de medalionul in care se afla vraja.Insa si dupa ce se ridica, acesta nu tipa sau comenta alte lucruri ci pleca, vrand sa fie singur.Kagome era foarte confuza, neintelegand ce se intampla cu el.Era chiar de speriat.Era atat de calm si plin de ganduri incat nu stia daca este acel Inuyasha pe care-l cunostea si il... si il iubea.
Bruneta merse la Kaede si discuta cu ea pe diferite teme, ajungand si la Kikyo.In acel moment, Kaede tacu, total contrariul a ceea ce se intampla la celelalte discutii.
-Ce se intampla cu toti?spuse Kagome vrand sa se elibereze de stresul care o apasa.
Insa nimic.Pleca in cautarea lui Inuyasha, considerand ca daca isi cere scuze poate ca va vorbi cu ea.Insa in zadar.Baiatul era de negasit.Nu stia unde sa mai mearga deoarece ii era frica sa plece departe de ceilalti.Se intoarse suparata, oftand.
Spre deosebire de Kagome, Kikyo voia sa plece cat mai departe de ceilalti.Se avanta din ce in ce mai mult in padure, aproape scapandu-si lacrimile.Se simtea atat de singura, in ciuda faptului ca erau aproape de ea mai multi oameni.Se simtea singura si fugea doar ca sa poate gasi un loc unde sa se simta iubita si protejata.
In ciuda faptului ca alerga, aparent, fara nicio tinta, stia exact unde sa mearga.Pare cam ciudat deoarece mergea in adancul padurii, asa cum se intampla de fiecare data cand cineva vrea sa fuga si sa-si gaseasca un loc.Insa ea avea deja locul, insa mai avea nevoie de ceva, mai bine zis de cineva.
In final ajunse in fata unui copac de care se rezema.Statu putin pe ganduri dupa care auzi un fosnet in apropierea ei.Isi arunca privirea in jur.Era atat de calma incat oricine ar fi vrut s-o atace ar fi crezut ca este o luptatoare de elita.Insa cel care se afla in spatele copacilor nu doare sa lupte.
Intre timp, Kagome hotarase sa mearga dupa Inuyasha.Nu le spusese prietenilor sai deoarece era sigura ca vor insista sa o insoteasca.Voia sa fie singura cu el si sa inteleaga de ce se purta atat de misterios.Avusese grija sa fie discreta si sa nu fie urmarita.
Intre timp, misteriosul personaj inca se ascundea.Kikyo incepuse sa creada ca este doar imaginatia ei, asa ca se indrepta din nou spre copac.Se rezema de el, insa nu apuca sa se aseze deoarece auzi alti pasi, indreptandu-se spre ea.Se intoarse, insa intalni privirea... lui Inuyasha.
Bruneta nu stia ce sa faca.Ar fi vrut sa evite acel moment sau macacar sa il faca sa se petreaca putin altfel.Dara cum nu mai avea ce sa faca.Voia sa isi reia comportamentul pe care il impusese mai devreme insa nu reusea.Insa, demonul nu rezista presiunii si o imbratisa brusc.
-Kikyo, spune-mi ca esti tu.spuse Inuyasha care o tinea strans in brate pe fata.
Ea incerca din rasputeri sa-l respinga.Insa, la un moment dat se lasa stransa in brate de baiat.Il imbratisa la randul ei si inchise ochii.Intr-un fel, se bucura ca se afla acolo si totusi, ce va spune?Vazand ca nu dispare, Inuyasha rupse imbratisarea pentru a o privi in ochi.Insa ea nu voia, asa ca pleca privirea.Insa baiatul voia neaparat sa o repriveasca in ochi, simtind ca ar putea face acest lucru la nesfarsit.Ii ridica (,) capul cu mana dreapta si ii spuse:
-Chiar tu esti?
Insa ea din nou pleca privirea.Inuyasha nu intelegea de ce se comporta asa.Bine, era adevarat ca moartea nu este o experienta foarte placuta, insa acum nu mai conta, cel putin pentru el.Insa ea suferea.Fara el se simtea singura, indiferent de numerul persoanelor care o inconjurau.
Intre timp, Kagome se avantase destul de mult prin padure si parea ca nu mai stia unde se afla.Era putin speriata, insa norocul ei era ca (,) Kaede o urmarise.
-Kagome!spuse batrana serioasa.
-K-kaede.M-ai speriat.raspunse bruneta rasufland usurata.
-Kagome, de ce ai plecat singura?intreba Kaede.
-Am fost sa-l caut pe Inuyasha.spuse fata cu jumatate de glas.Nu inteleg ce se intampla cu el si vreau sa aflu.
-O sa fiu sincera cu tine, bine?incepu batrana.Inuyasha se poarta asa deoarece... pai Kikyo e in viata.
La auzul acestor cuvinte, Kagome inmarmuri.
-D-dar ai zis ca a murit!Ai zis ca a murit in fata ochilor vostri!suse bruneta stupefiata.Este imposibil sa traiasca un, un mort!
-Kagome, trebuie sa intelegi deoarece va trebui sa te intalnesti cu ea.Ea nu a fost moarta... cum mor toti.spuse Kaede incercand sa explice cat mai pe intelesul fetei.Adica, deoarece a murit prea devreme si multi i-au dus lipsa, ea a putut sa reinvie.Acum insa, nu stiu cum dar cert este ca a inviat.
-Deci, de aceea se comporta asa Inuyahsa?concluziona Kagome trista.Insa, chiar asa de ciudat sa se poarte?Adica da, recunosc ca este un fenomen care nu prea se intampla des, insa chiar atat de mare schimbarea?
-Kagome, cred ca tu nu stii decat o foarte mica parte din tot trecutul.spuse Kaede oftand.Nu cred ca Inuyasha ar fi incantat sa afle ca tu ii stii trecutul.
-Te rog, spune-mi!Nu va afla, iti promit.o ruga fata.
-Bine, insa iti spun doar pe scurt deoarece s-ar putea sa soseasca din clipa in clipa.Ei bine, Inuyasha a iubit-o si inca eu cred ca o iubeste pe Kikio.Ea avea acelas sentiment pentru el, insa i s-a dat misiunea de a pastra Giuvaierul Sacru.Ea a facut orice pentru a-si indeplini misiunea, deci a ajuns sa il impiedice si pe Inuyasha sa-l obtina.explica batrana.
Kagome se aseza in genunchi.Acum erau explicate toate ezitarile si comportamentul lui ciudat.Dar ar fi dat orice sa afle un alt motiv inafara de acesta.Voia sa dea timpul inapoi.Sa nu stie, sau mai mult, sa nu-l fi descoperit pe Inuyasha niciodata.

Sper sa fie bun si sa nu fi scapat vreo greseala.Acum.... depinde sa vedem parerile si pretentiile.Pana atunci, Gambatte pana data viitoare ^^
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio) - de Annya - 24-04-2009, 07:25 PM
RE: Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio) - de Sasuke Uchiha is the best - 01-05-2009, 07:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.470 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Inima Diavolului Yami 8 6.121 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 4.364 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.845 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  A dream become's real(InuYasha) Matt 3 3.489 23-01-2012, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Matt
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 2.109 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.829 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 9.862 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.491 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.631 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)