Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One life...One love(a sasusaku love story)

Hey am venit cu un nou fic pentru voi...enjoy!

Ii pasa

Fug....dar nu stiu de ce....ma uit inapoi si vad doar intuneric si amintiri.Ma doare sa ma simt abandonata de doua ori.Prima data s-a intamplat de mult.Dar atunci nu m-au abandonat ambii parinti ca acum...atunci m-a abandonat doar tata.Aveam trei ani si nu ma mai suporta,nu-mi aduc aminte prea bine...el ma lasa in grija doicii,iar seara cand venea de la munca vroiam sa stau cu el.Ii simteam lipsa, dar de fiecare data el tipa la mine si ma dadea la o parte ca pe o carpa veche...pe mama o stiu doar din poze.Din pacate ea a murit la nasterea mea.Doica mi-a povestit ca tata a fost cu moralul la pamant un an intreg dupa inmormantare...Pe la trei ani, inainte sa ma duca la orfelinat, tata mi-a spus ca a fost vina mea ca mama a murit...de atunci ma tot simt vinovata...Imi intorc capul, numia privesc in spate.Acum ma uit inainte, dar nu vad decat pe mama...moarta si plina de sange.
-Aaaa...am tipat...a fost doar un vis.M-am uitat la singura poza care o aveam ca mama,iar apoi m-am uitat la ceas.
E ora 6...dar nu pot sa mai dorm.Pe cer soarele rasare...o unda sangerie se afla la baza dintre cer si pamant,dintre realitate si visare.Ziua este domeniul suferintelor pe care incerc sa-l depasesc pentru a veni noaptea si a ma ascunde in micul meu sanctuar unde nmic nu-mi poate face rau, decat....propiile mele vise si ganduri,Dar gata cu visarea...este timpul sa cobor cu picioarele pe pamant.M-am ridicat din pat si m-am dus sa-mi fac siesta de dimineata.Dupa ce am iesit m-am uitat prin dulap ca sa vad cu ce sa ma imbrac, cand mi-am adus aminte ca trebuie sa iau uniforma.Desi ceasul era sapte si cateva minute, m-am decis sa merg la scoala.Pe drum m-am tot gandit la sarutul de la Sasuke...ma intreb daca acum se ve purta mai diferit cu mine sau va ramane rece si indiferent ca inainte.
Cand am ajuns la scoala am vazut ca nu eram singura care venise devreme...erau multi copii prin curtea scolii.Le-am vezut pe Ino si restul fetelor din clasa.Am mers la ele si le-am spus:
-Fetelor, cred ca m-am indragostit!
-E minunat Sakura!De cine?a spus Hinata entuziasmata
-De Sasuke!am spus eu entuziasmata.
Atunci toate fetele au ramas surprinse, mai putin Ino...
-Nici sa nu te prind ca te atingi de el frunte lata!a spus Ino dupa care a plecat.O stiam pe Ino de la patru ani si nicioadata nu a reactinat asa nervos decat atunci cand am plecat...
~~Flashback~~
-Ino...eu ma mut de aici...
-Sakura..tu ai auzit ce-ai spus?Cum ramane cu mine?Credeam ca suntem prietene!Nu credeam ca o sa ma abandonezi vreodata...
-Ino..eu nu vreau dar...dar asa vor parintii mei.Atunci Ino mi-a tras o palma si mi-a spus:
-Nu o sa mai vorbesc nicioadata cu tine!
~~End flashback~~
Se pare ca uitase de partea aceea...
-Am spus ceva gresit?am spus eu mirata.
Ten Ten mi-a explicat ca Ino simtea ceva pentru Sasuke inca din clasa I.Dar ele nu erau sigure ca era iubire...Temari a spus ca era de fapt o obsesie pentru Sasuke.Ea mi-a spus ca el o respinsese pe Ino si de aceea,ea a devenit obsedata de el.In timp ce fetele povesteau incercarile patetice ale lui Ino, am mai aruncat o privire prin curtea scolii sa-l vad pe Sasuke.Tocmai intra in curtea scolii.M-am indreptat spre el sa-l salut, cand Ino a sarit pe el si l-a sarutat.Am ramas socata...
Atunci am fugit spre Ino si am luat-o de pe Sasuke.Am inceput sa o trag dupa mine pana la baie.
-Ce crezi ca faci?A spus Ino revoltata.
-Nu vezi ca te umilesti?Ino, Sasuke nu te vrea!
-Asta crezi tu!Sasuke tocmai m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui!Multumita cap patrat?A spus Ino foarte plina de ea.
Atunci am simtit ca numai am pamantul sub picioare.Totul se invartea ci mine...se pare ca Sasuke doar se jucase cu mine seara trecuta. Am lesinat,iar Ino s-a uitat la mine ca la felul 14.A iesit din baie fara sa-i pese de mine.Noroc, ca tocmai atunci a trecut pe acolo Hinata.Ea l-a chemat pe Neji, care m-a dus la cabinet.Orele au inceput,iar eu inca nu m-am trezit.Doctorita i-a dat lui Neji o scutire medicala pentru tot restul zilei.In timp ce eu eram la cabinet, in timpul orelor toti au inceput sa se ingrijoreze, chiar si Sasuke...dar el nu o arata ca ceilalti.Era atat de calm pe dinafara si totusi atat de ingrijorat pe dinauntru.
In penultima pauza Gaara i-a spus lui Gaara i-a spus lui Sasuke:
-Te ingrijoreaza absenta ei nu?
-Abesenta cui?a spus acesta indifferent.
-Nu are rost sa faci pe indiferentul cu mine.Stiu ca o placi si e evident ca si ea te place...in fine partea a doua nu stiu cat de evidenta e, dar stiu fiindca i-a spus lui Temari si restul fetelor...
-Bine..admit ca nu stiu ce e cu mine, dar sa stii ca nu-mi place Sakura...doar ma intreb ce a patit de nu vin la ore...
-Poate ar trebui sa intrebi pe cineva.A spus Gaara.
Sasuke s-a ridicat din banca si a mers la Hinata, fiindca stia ca noi doua ne intelegem foarte bine.Acesta a intrebat-o de ce nu e Sakura la ore, iar Hinata i-a spus ca este la cabinet deoarece a lesinat.Sasuke s-a dus la Kakashi, dirigintele nostru, si l-a rugat sa-l invoiasca la ora de sport, deoarece are ceva de facut.Desi stia ca lui Anko nu ii va placea. Kakashi l-a invoit pe Sasuke.Acesta s-a indreptat spre cabinet, cand Ino l-a oprit.
-Unde te duci iepuras?Sala de sport e in directia opusa.Vrei sa mergem impreuna?A spus Ino mandra de faptul ca a facut-o pe roazalie sa sufere.
-Nu sunt iepurasul tau...si stiu si eu unde e sala de sport.
Sasuke a dat-o la o parte pe Ino si a mers in continuare spre cabinet.Cand a intrat a observat ca paturile sunt goale cu exceptia unuia...patul meu.S-a dus la doctorita si a intrebat-o daca sunt bine.Puteam sa-l aud pentru ca ma trezisem,dar vroiam sa vad ce are de gand sa faca.Gandindu-ma la cea spus Ino, lacrimile au inceput sa curga ca roua pe petalele florilor.Sasuke a vent la mine si a inceput sa ma priveasca.Stateam cu fata la geam si cu spatele la el, deci nu putea sa vada ca plang.Fara sa vreau am scos un suspin.Din nefericire a auzit asta.
-Sakura...te simti bine?De ce plangi?a spus el parand ca il intereseaza persoana mea.
-De ce plang?Plang fiindca sunt proasta!Plang pentru ca m-am indragostit de tine, iar tie nici nu-ti pasa!am spus incepand sa ma enervez.
-Cine ti-a spus asta?a intrebat el mirat.
-Pai mi-a spus Ino ca ai intrebat-o daca vrei sa fie cu tine, si v-ati mai si sarutat in public...nu e de...
Dar nu am putu continua pentru ca Sasuke mi-a cuprins buzele intr-un sarut.Dar a fost scurt deoarece a zis:
-Ino te-a mintit.Si nu eu am sarutat-o ci a sarit ea pe mine...Sakura... imi pasa de tine,chiar foarte mult si dar ma doare ca tu crezi prima minciuna care ti se spune...
-Sasuke... .Atunci larimile au inceput sa curga siroaie pe fata mea.Sasuke mi le-a sters si m-a sarutat din nou.Acest sarut nu a fost unul scurt ca celalat...a fost lung si plin de pasiune.In acel moment am simtit ca nimic nu ma mai poate face sa sufar.

Mama adevarata a Sakurei:
[Imagine: The_World_Outside_Here_by_Kaze_Hime.jpg]
Tatal adevarat al Sakurei:
[Imagine: kyond.jpg]
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de SoUl EaTeR - 20-04-2009, 04:31 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 10-05-2009, 10:26 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 26-05-2009, 07:33 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 26-05-2009, 11:56 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de Ang3l_Darkn3s - 30-05-2009, 06:26 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 30-05-2009, 07:35 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 12:18 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 11:20 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Dark~Melody - 17-06-2009, 08:14 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 17-06-2009, 10:36 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Dark~Melody - 19-06-2009, 08:15 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Sakura96 - 22-06-2009, 10:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 8.524 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Just...love me PandaKun 10 6.966 17-09-2013, 07:59 PM
Ultimul răspuns: PandaKun
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.704 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.670 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [Naruto] Love ? No, just atraction. Andreea Corina 6 4.161 13-04-2013, 08:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Do you love me? Alexi 67 49.226 21-02-2013, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Alexi
  I hate that I love you! RosetteFoxy 17 9.142 14-02-2013, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Naruto] The history of love Diamond D.C 1 2.288 28-11-2012, 07:58 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.673 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  [Naruto] Prostitution and Love+16 Capsunica 3 3.436 17-06-2012, 11:46 AM
Ultimul răspuns: Diz

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)