Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love Or Blood

#1
Ok, deci am mai scris un fic. Tot ce pot sa spun este: ca sper sa placa, iar cateva capitole mai incolo o sa fie si cu vampiri, dar pana atunci
Enjoy^_^


Oamenii... ce specie insipida...

Toate lucrurile au un inceput: prieteniile, despartirile, certurile... deciziile. M-am hotarat sa fac un lucru datorita unei certe stupide, dar care m- a marcat foarte mult. Totul s-a petrecut rapid, doar un simplu schimb aprins de cuvinte care si-au pus amprenta peste trecutul meu. Aceasta “discutie” in contradictoriu a avut loc acum trei ani intre mine si mama mea.

Era o zi de vara fierbinte si abea ma trezisem, desi era ora pranzului. Am mancat repede niste cereale cu lapte, dupa care m-am asezat la birou si am inceput sa lucrez la matematica. Aveam 14 ani, iar asta era singura materie la care nu ma descurcam prea bine, in rest nu aveam probleme. Biroul meu era in sufragerie, care era de altfel si camera parintilor. Mama tocmai punea niste rufe prospat spalate pe culmea de la balcon. Intrarea sa era perpendiculara cu biroul meu, deci puteam vedea ce facea mama. Pentru un moment mi-am ridicat capul si m-am uitat la ea. Mama nu era foarte batrana, avea doar 37 de ani impliniti recent. Avea parul roscat si ochii verzi. Cu un an in urma s-a imbolnavit psihic si si-a petrecut tot anul prin spitale, iar cand s-a intors a devenit cam impulsiva, usor de suparat. In timp ce intindea hainele se tot plangea despre faptul ca trebuie sa invat, pentru ca ea mi-a dat viata ca sa devin cineva si ca macar atat pot sa o rasplatesc si eu si tot alte baliverne de genul asta.. Incepuse sa-mi programeze deja si unde sa ma duc la facultate, incepea sa-mi controleze viata si spunea sa-i multumesc ca m-a nascut. Incepusem sa cred ca regreta ca mi-a dat viata, asa ca i-am spus ce gandesc, i-am zis ce daca tot se plange atat sa ma duca la orfelinat si sa cape odata de mine. Deodata incepe sa tipe la mine si nu am mai putut suporta si ca sa ma lasa in pace mi-am cerut scuze si am plecat in camera mea. M-am asezat in pat si mi-am luat genunchii in brate. Nu mai suportam. Certurile de genul asta se repetau din doua in doua saptamani. Aceste “ discutii” m-au facut brusc sa ma gandesc la cat de falsi pot fi oamenii. Prietenele mele imi impartaseau ura una fata de cealalta de ascuns, iar cand ne intalneam toate iti venea sa zici ca sunt surori.


Cu o luna dupa aceasta cearta, s-a mai intamplat ceva care m-a convins sa fac mai tarziu ceva neinduplecat si iresponsabil.

Aveam 15 ani. Trecuse un an de la ultima cearta de genul acela cu mama. Era miezul noptii si m-am trezit ca sa beau niste apa. M-am ridicat incet si am iesit din camera, fara sa fac zgomot. Camera parintilor mei avea intrarea prin bucatarie, deci existau mari sanse sa fiu prinsa. Deodata s-a auzit un zgomot si m-am oprit. Ai mei vorbeaudespre ceva, iar eu m-am asezat joss a ascult. Incet mi-am incetinit repiratia ca sa pot auzi mai bine.
-Dragule numai pot sa stau cu ea. Imi reaspunde si e obraznica. Nu seamana cu niciunul dintre noi la character. Poate cu tine seaman putin fizica, dar caracterul este suta la suta al curvei de maicasa. Off... daca masa nu era asa amarata, n-ar fi trebuit s-o iei tu...
Dupa ce am auzit aceste cuvinte din gura asa-zisei mele “mama” am fugit in liniste la mine in camera. M- am asezat in pat si mi-am luat genunchii in brate, lacrimile inundadu-mi fata. Acea femeie nu era mama mea adevarata si nici macar nu mi-a spus. As fi putut accepta asta daca mi-ar fi spus, dar sa aflu in felul asta nu. Am continuat sa-I spun acelei femei mama si tot ce gandeam eu ramanea inauntrul meu si nimeni nu avea habar.

O lume in care totul este o minciuna nu mai pot trai, desi... in copilarie mintisem mult, dar erau lucruri nevinovate. Acum s-a schimbat povestea, minciunile sunt mai grave si nu cred ca mai am alta alternative decat sa plec. Stiu ca fuga nu rezolva problemele, dar aici situatia e diferita. Nu pot sa le impun oamenilor din jurul meu un comportament demn si corect.
Aceasta hotarare m-a determinat sa invat cat mai mult ca macar primii ani de liceu sa am note mari. Ma numesc Rika Hygurashi si am saptesprezece ani, locuiesc in orasul Kyoto. Am parul saten, dar mi-am vopsit recent partea din fata blonda, iar ochii mei sunt un albastru-violet. Parintii mei sunt oameni simpli, nicidecum bogati sau famosi. Am dus o viata obisnuita, fara aproape nici un regret. La paisprezece ani am luat decizia sa fug de acasa si sa las in urma tot. De atunci n-am mai ramas singura acasa niciodata, deoarece parintii mei ma obligau sa merg cu ei sau sa raman cu sora me mai mica, ca si cum presimteau ceva, dar am ignorat acest gand stiind ca este imposibil.Intre orele petrecute l liceu, temele si iesirile in oras cu prietenele, mai bine zis falsele prietene stateam si citeam carti. Imi placea sa citesc, iar aceasta pasiune nu s-a stins cu trecerea anilor... din fericirea. Cartile reprezentau pentru mine un refugiu ascuns intr-un colt al mintii in care nimeni nu ma poate gasi sau minti, insela sau trada. Aceste file de poveste copertate m-au ajutat sa privesc lumea cu alti ochii, dar din pacate din cate carti am citit si cautat nu a existat niciuna care sa explice de ce firea oamenilor este mereu ascunsa inauntru lor si niciodata nu iese la suprafata. Ma gandesc ca nimeni nu poate explica acest lucru. Dintre toate fiintele care traiesc pe pamant: oameni, animale si plante tind sa cred ca specia ea e pe ultimul loc. Un animal, chiar daca nu poate vorbi, este sincer prin actiunile care le face, prin snetele care le scoate. Desi si ele ucid, o fac pentru a supravietui. Noi tot ce facem este sa mintim sis a luam mereu de la natura si niciodata sa nu dam inapoi. Poluam, distrugand astfel toata frumusetea ce ne inconjoara si ucigand animale ca san e hranim. Noi am putea supravitui fara sa le ucidem, dar specia umana e prea incapatanata ca sa faca asta. Si desi spun toate astea, sunt si eu om si fac lucrurile astea lipsite de scrupule. Se para ca noi supravietuim doar mintind si inseland, ucicigand si poluand. Doar de un lucru sunt mandra de rasa mea si anume de faptul ca stiinta a evoluat facandu-ne viata mai usoara. Deodata telefonul meu mobil incepe sa vibreze in buzunarul de la pantalonii mei scurti. Descid clapeta si vad ca am primit un mesaj de la Mikki, una din prietenele mele false, cea mai apropiata de mine.
“Rika, ne vedem jos, in fata blocului in zece minute. Nu le spune celorlalte ca iesim doar noi doua.

Pupici, Mikka.”
Noi doua stam in acelasi bloc dar pe scari diferite. E stau in scara A-1, iar ea sta in scara A-4. Acum suntem la sfarsitul lunii mai, inceputul lui iunie. Soarele straluceste puternic, termometrul din dreptul geamului ajungand la 30 de grade Celsius la umbra. Nu este exagerat de cald pentru ca incepe sa se inserteze, racoarea amurgului intinzandu-se peste oras. Ma imbrac cu o rocie neagra cu fluturi albi pana la genunchi, iar in picioare imi iau o perece de sandale albe. Ma dau repede cu niste rimel si dupa ma duc si ii spun mamei ca ies pe afara. Nainte sa ies din apartament ma uit repede in oglinda de langa usa ca sa vad daca mi-a curs rimelul. Aveam un corp bine definit desi niciodata nu am dat importanta, deoarece eram prea ocupata cu cartile si antrenamentele la Karate care am inceput sa le fac cum trei ani, desi saptamana trecuta am renuntat deoarece se apropia timpul plecarii. Nimeni nu va stii de asta pana cand vor vedea ca am plecat, pana atunci trebuie sa imi joc bine rolul: Rika- falsa prietena si fiica, persoana careia ii poti spune orice si nu te va trada, dar nici nu-ti va incerdinta vreun secret.


Rika: http://media.photobucket.com/image/anime...02.jpg?o=7
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

#2
Deci ficul e bun,imi place foarte mult.Cel mai mult imi place ca e realist.Greselile le-ai vazut,fii atenta cu greselile de tastare,in rest totul e bine la tine.
Naratiunea-e buna
Descrierea-nu prea pot sa comentez eu despre ea pentru ca eu nu sunt buna la ea
-Dialog-nu prea ai avut,dar ce a fost nu a fost sec
Bye and kissu :*:*:*.Astept nextu cat mai repede!
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#3
imi place
da am observat si eu greselile de tastare
Naratiunea e buna la fel si descrierea
si este realista ,saraca Rika la ce mama vitrega are mai bine ca fuge de acasa
astept nextu
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]

#4
joss a- jos sa
vorbeaudespre- vorbeau despre
character- caracter
sa-I- sa-i
l -la
specia ea e pe ultimul loc- ce cauta "ea" aia acolo?.
snetele-sunetele
sis a- si sa
san e- sa ne
rocie-rochie

Dupa cum vezi ai cateva greseli de tastare..si mai erau cateva...sfatul meu e sa iti corectezi capitolul de mai multe ori inainte sa il postezi...:*
Descrierea ai avut din plin...Ai descris frumos actiunea si nu te-ai grabit...bv
Si sentimentele sunt foarte bn descrise...
Mai multa grija la tastare... eu te las...abia ajtept sa apara faze cu vampiri :*:*:*...ador ficurile astea...
cel putin tu nu scrii o varianta a lui "Amurg"(Twilight)
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#5
Dragut fic...iar faza de la sfarsit a fost foarte foarte tare.
Ai incheiat cu descrierea fetei ...cu gandurile ei atunci cand se priveste in oglinda...cu propriile ei impresii....
Abia astept sa vad continuarea ficului. Si pls sa semene cat mai putin cu twilight ca deja m-au plictisit copiile ieftine ale lui Stephenie Meyer.

P.S. sa nu uiti sa continui si celelalte ficuri. :*:*:* :-H

#6
Ok m-am intors cu nextul. Va promit ca tot ceea ce o sa semene cu Twilight va fi doar faptul ca vampirii unt palizi, rapizi, puternici si ca au ochii negri cand le e foame. A da, si faptul ca printr-o muscatura devii vampir. Stiu ca am zis multe, dar de obicei vampirii au caracteristicile astea.Oricum chestiile supranaturale vor aparea abea de la al cincile capitol, cred. Am uitat sa mentionez ceva la primul capitol si anume ca vreau critici dure:)) Sper ca veti citi in continure.


Minciuna are picioare scurte


Am iesit in graba pe usa, uitand sa-i spun mamei ca a plecat. Stiam ca mai tarziu va urma o morala lunga de trei kilometri, dar nu-mi pasa. Tot ce voi face va fi sa dau absenta din cap si sa spun ca-mi pare rau, desi nu e asa. Stiu ca urasc inselaciunea, dar sunt om si o folosesc in fiecare zi, ora, minut si secunda. Mai bine mint, decat sa isc un scaldal mare intre mine si ea.
Am coborat repede scarile, iar la penultima trepta nu stiu cum am calcat, dar piciorul mi-a alunecat si am inceput sa cad. Inainte sa fac contact cu betonul rece, o pereche de maini calde m-au prins. In timp ce mi-am ridicat privirea sa vad cine este salvatorul meu, acesta m-a intrebat daca sunt bine. Privirea mea a fost prinsa in inchisoarea unor ochi negri de onix si a unui chip de inger. Acesta m-a pus jos, dar cand sa-i raspund, misteriosul baiat a disparut. Dupa forma bratelor sale, intensitatea ochilor, vocea nu foarte groasa si chipul tineresc nu parea sa aiba mai mult de optsprezece ani. Acele cateva secunde in care am stat la el in brate, m-au facut sa ma simt protejata de orice. M-am uitat repede la telefon si am vazut ca am intarziat cinci minute. Dupa ce am iesit din scara, am vazut-o pe Mikka in fata mea batand nervoasa dintr-un picior. Ea este o persoana care uraste sa astepte, desi ea e cea care intarzie de obicei.
-Deci pot sa spun ca iau parte la o premiera. Tu n-ai intarziat niciodata. Spune aceasta, prefacandu-se uimita.
-Pai am cazut pe scari si m-a prins un vecin. Am spus eu repede.
-Vecinul ala e cumva bunaciunea de la etajul patru? A intrebat curioasa.
Am dat dezaprobator din cap, dupa care am intrebat-o pe unde mergem, ea spunandu-mi ca vrea la mall ca sa-si cumpere niste haine. Pe drum a tot vorbit despre faptul ca este nemultumita de comportamentul iubitului ei. La intarea in magazine, i-am spus ca o astept afara. Urasc cumparaturile, in special cele la mall. Singurul lucru care imi place la acest complex commercial este libraria, in rest totul mi se pare degeaba. O vad cum se plimba prin magzin si se uita la fiecare articol de imbracaminte. Mikka este o fata de saptesprezece ani, cu parul blond si ochii albastri. Ii trateaza pe toti din jur ca pe niste nimicuri, in special pe mine care sunt prietena ei din clasa intai. Pentru ea totul e ori alb ori negru, niciodata gri. Ori esti cu ea ori impotriva ei. O sa scap in curand de toate aceste minciuni si falsitati in curand, dar nu garantez ca eu ma voi schimba. Voi ramane poate aceeasi sau poate voi deveni mai sincera... inca nu stiu, dar nu o sa ma gandesc la asta acum. Cand ea se intoarce la mine cu cateva plase in mana, telefonul incepe brusc sa sune, vibrandu-mi in mana. Nici nu am raspuns bine la telefon, caci Mikka m-a si intrebat cine e. La telefon era Rose care ma intreba daca iesim pe afara. Blonda mi-a spus sa-i zic ca am treaba si ca nu pooate nici ea. Am mintit-o dupa care am inchis telefonul si am mers amandoua sa bem un suc sis a mancam o inghetata.
In timp ce blondina vorbeste depre Dumnezeu stie ce, eu ma joc cu lingurita in paharul de sticla umplut cu inghetata de ciocolata. Incetul cu incetul substanta rece, dar cu un gust de vis se topeste treptat transforandu-se intr-un lichid caldut, ceea ce insemna ca timpul trece. Deodata in gelaterie intra Rose cu un baiat. Ma rog in gand ca aceasta sa nu ne vada, dar spre ghinionul meu o vad ca se indreapata fix spre noi. Ajunge in dreptul scaunul lui si ma ridica in picioare.
-Rose, eu..., dar numai apuc sa zic nimic deoarece imi trage o palma peste fata.
-Esti o tarfa. Nu poti iesi nu? Atunci ce dracu cauti aici cu Mikka, care cica si ea are treaba?
-Asa ai zis despre mine. Rose, ea nici nu mi-a spus ca ai sunat imi pare rau. Sa plecam de langa mincinoasa asta. A spus repede blonda.
Am ramas profound socata de ceea ce se intamplase. Mi-am pus mana pe obraz si simteam cum ardea, in timp ce blonda se indeparta cu Rose si baiatul care presupun ca este prietenul ei. A iesit in graba din gelaterie si m-am indreptat spre parcul de langa scoala. M-am asezat incet pe un leagan de acolo si am inceput sa ma dau usor astfel incat sa nu mi se ridice rochia. Inca de cand eram copil, datul in leagan ma linistea si ma bucur ca obiceiul asta nu trecuse odata cu trecerea anilor. Cand liceul incepuse, nu mai m-am dat deoarece prietenele mele considerau acest lucru copilaros si deci, nu m-am mai dat. Am fost tradata de “ cea mai buna prietena”, dar daca stau sa ma gandesc poate as fi facut acelasi lucru daca as fi fost in locul ei. Ridic capul si ma uit la apus. Astrul cerului coboara usor printer munti lasand in urma o dara rosiatica ca sangele proaspat varsat. Ma mai legan putin dupa care ma uit in jur si vad ca nu este nimeni desi am senzatia ca cineva ma urmareste. Afara deja se intunecase, deci nu pot sa vad prea mare lucru. La intrarea in parc se distinge o silueta intunecata, nu foarte inalta fata de mine. Ma ridic din leagan si fug spre misterioasa persoana, iar aceasta trece dincolo de zid, astfel incat sa n-o mai vad. Cand ies din parc, ma uit in stanga si in dreapta si nu vad pe nimeni. O fi fost doar o halucinatie? M-am mai uitat odata in jur, dupa care am pornit spre casa. Cand ajung in fata blocului, observ ca pe usa scarii mele a fost pus un afis. Aprind lanterna de la telefon si ma uit atenta. Se pre ca saptamana viitoare va fi un concurs de karate... pacat ca nu voi mai fi aici sa-l dau. Urc incet scarile catre apartament si aud niste zgomote venite dinauntru. Imi apropii incet urechea si o aud pe “mama” cum tipa la sora mea. Riki e sora mea mai mica cu sase ani si este fiica lor adevatata, intotdeauna au preferat-o pe ea. Deschid usa si intru inauntru. Imediat mama sare cu gura la mine, ma cearta si m intreaba ca ce caut acasa la ora aia. Ma uit la ceas si obsrv ca se facuse ora zece deja. Timpul a trecut foarte repede, avand in vedere cum am crezut eu ca a trecut. M-am dus direct in baie ignorand-o pe mama si am dat drumul la apa din cada. Rochia a alunecat incet pe corpul meu, dezgolindu-mi trupul. Imi dau jos sutienul si chiloteii, dupa care intru in apa fierbinte. In acel moment fiecare celula a corpului incepe sa se relaxeze, doar mintea ramanandu-mi tensionata ca de obicei. Lasandu-mi corpul in grija apei si a spumantului de baie cu trandafiri, spiritual pantrund in lumea ascunsa intr-un coltisor al capului meu si incep sa ma gandesc. Data viitoare, cum o sa prind cazia am sa fug. Bagajul este deja pregatit de o luna si tot asteapta momentul, ascuns la mine in dulap sub un morman de haine. Lucrurile din el nu au fost niciodata purtate sau vazute de cineva. Le-am cumparat special pentru asta...pentru libertate. Nu pot lua rolele cu mine pentru ca le am pe hol si ar vedea daca lipsesc. Hmmm... dar daca o sa iau bicicleta absenta ei nici nu va fi observata, deoarece o avem in boxa, iar acolo ai mei nu intra niciodata.In curand imi voi abandona rolul de fasla prietena si fiica pentru unu mai bun: Rika Hygurashi- viiitoare fugara si hoata, pentru ca o sa fur de la ai mei bani.

P.S. : Nu o sa uit de celalat fic.
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

#7
Yeee, ce bine ca ai pus continuarea!!!
Biata Rika! Halal prietene mai are si ea. Si ce mincinoasa este Mikka![posturi unite]
[quote='D@n@' pid='64815' dateline='1247408861']
Yeee, ce bine ca ai pus continuarea!!!
Biata Rika! Halal prietene mai are si ea. Si ce mincinoasa este Mikka!
De fapt toate sunt mincinoase ,pana si Rika.
Greseli:nu ai doar la unele semne de punctuatie.
Naratiunea: :bv:
Descrierea: =D>
Dialogul: e bun.
Abia astept nextu' si sa aflu mai multe despre bunaciunea care a prins-o in brate.:bye:

#8
Hi!Greselile nu ti le mai mentionez au fost mai putine ca in capitolul trecut.
Dialogul nu este, deci nu am ce comenta
Descrierea este ok
Naratiunea este buna, mie imi place :X:X
Nu imi vine sa cred ce a patit si ce prietene are doamne.Deci vreau nextu acesta este commul mult dorit.Gambatte and Chu :*:X!
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#9
Phew, I finally arrived xD [ dude, cat timp a trecut de cand n-am mai comentat un fic? -.- ]

Ce pot spune... Ai multe greseli de tastare, de exprimare si de ortografie si repetitii. N-am vazut niciun epitet si nicio comparatie care sa ma uimeasca, iar ideea, de asemenea, nu e cine stie ce [ cel putin deocamdata ].

Nu cred ca esti prea atenta cand scrii si nici nu verifici.

Citat:Cu o luna dupa aceasta cearta, s-a mai intamplat ceva care m-a convins sa fac mai tarziu ceva neinduplecat si iresponsabil.

Aveam 15 ani. Trecuse un an de la ultima cearta de genul acela cu mama.

Sincer, nu am inteles cat timp trecuse xD

Ai un cocktail interesant de timpuri, cu o aroma din care nu intelegi mai nimic.

[ Si cam asta a fost... daca vrei ceva mai mult PM me si editez xD Gomen, dar nu ma atrage, deci nu am multe de spus. Just ganbatte! ^^ ]
[Imagine: thekillers.png]

#10
bine nici eu nu am inteles cati ani are exact
greselile au fost mentionate
imi place ideea, dar astept sa se intample ceva mai interesant
deci astept continuarea si sper sa fii mai atenta, sa verifici textul inainte sa il postezi
a da si am spus cat de mult imi place cum descrii
si imi place si povestea
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Blood Love (SasuSaku +18) श्रद्धांजलि 22 20.198 06-09-2011, 07:13 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)