Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Psihologia dragostei

#1
Deci pot sa spun ca ma cam chinuie talentul si am decis sa mai fac un fic:))
Acesta este tot sasusaku:X( scuze ca primul capitol e asa scurt)

Disclaimer:Nu detin nici un personaj. Toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Sper sa va placa.

O zi normala...


Soarele rasare printre norii cenusii de pe cerul sangeriu. O noua zo a aparut in calendarul vietii mele. Era luni dimineata, ceea ce inseamna ca va fi o zi usoara. M-am ridicat lenes din pat, si am mers catre baie. Am dat drumul la un dus rece in timp ce-mi dadeam tricoul si boxerii jos. M-am uitat in oglinda si am observt ca aveam cercane. Nu trebuia sa ma las tarat de Naruto in clubul ala. Naruto ma tara prin tot felul de cluburi ca sa-mi gasesc o prietena, dar nu ma atragea nicio femeie in mod special, dar nici gay nu era, Am intrat sub dus si am simtit cum fiecare celula a corpului meu a fost trezita de apa rece. Dupa ce am iesit din dus mi-am dat cu niste gel in parul ciufulit si m-am imbracat cu o camasa neagra, niste pantaloni de stofa negri si o cravata alba.Mi-am luat servieta in care tineam un blocnotes, un pix, majoritatea insemnarilor mele si evident mult prea utilizatul telefon mobil . Am incuiat apartamentul, si am coborat in graba scarile deoarece intarziasem la lucru un sfert de ora.
Cand am iesit pe usa blocului, am observat ca portarul lipsea de la postul sau. Am sa-mi amintesc sa-i atrag atentia cand ma voi intoareca acasa. Am mers in garaj si m-am urcat la volanul BMW-ului meu negru. Cu o viteza cam mare pentru centrul orasului New York, am condus printre masinile incete de pe strada. Am ajuns in final la biroul meu.
-Hinata, a venit domnul Sarutobi de la ora 11?am intrebat ingrijorat deoarece niciodata nu intarziasem.
-Stati calm domnule Uchiha. Domnul Sarutobi si-a anulat sedinta din aceasta saptamana din motive familiale. A zis ca se duce sa-si vada nepoata din Georgia.
-Ce bine... Si Hinata! Suntem prieteni de o jumatate de an. Spune-mi Sasuke pentru Dumnezeu.
Bruneta a afirmat si apoi si-a continuat treaba. Hinata era secretara mea de un an, dar am inceput sa ne apropiem mai mult de cand e cu Naruto. Naruto este un blond nebun si hiperactiv, cu ochii albastri care se intampla sa fie prietenul meu cel mai bun, iar Hinata este prietena lui. Ea este o fata timida si draguta, dar cateodata chiar prea timida. Este putin mai scunda ca mine, bruneta cu nuante de mov in par, iar ochii sai sunt lila. S-a angajat la mine acum un an, dupa ce am dat un anunt in ziar cum ca as cauta o secretara. Naruto, era agent imobiliar si a intalnit-o pe Hinata acum sase luni, cand acesta ii prezenta niste apartamente. Nu prea mi-a povestit cum au inceput sa iasa impreuna.
Azi aveam trei sedinte de doua ore fiecare. Prima fusese anulata, deci mai ramaneam cu doua. Domnul Sarutobi era un batran de 80 de ani care credea ca sotia il insala. Toata aceasta neincredera a pornit din momentul in care sotia sa facea calatorii din ce in ce mai des. Am pus neincrederea asta pe seama adolescentei sale in care a avut o relatie fara final fericit. A doua programare era cu femeie temperamentala, Temari care numai suporta comportamentul sotului sau, dar nu poate divorta pentru ca-l iubeste, iar cea de-a treia programare era cu un barbat pe nume Gaara, care a fost neglijat de parinti in copilarie si simte nevoia sa discute despre asta. Cele doua ore care ar fi trebuit sa fie petrecute ascultand problemele unui mos, au trecut greu pentru ca nu aveam ce sa fac. I-am spus Hinatei sa-mi comande paranzul pana vine clinetul de la a doua programare. Dupa ce am mancat, in birou a aparut Temari. S-a asezat pe canapeaua din fata biroulu si sedinta saptamanala inceput. Temari a inceput sa-mi povesteasca ce lucruri a facut Shikamaru saptamana trecuta, sau mai bine spus nu a facut. La sfarsitul sedintei i-am propus sa faca un compromis cu baiatul. Timpul trecu, iar sedinta lui Gaara, cum a trecut, s-a si sfarsit. Dupa ce mi-a dat cecul cu plata, roscatul mi-a spus ca renunta sa mai vina la mine deoarece crede ca a trecut peste acea problema, iar apoi a plecat. Era un baiat de treaba si trebuie sa recunosc ca-I voi duce lipsa deoarece ne intelegeam bine. M-am dus la biroul Hinatei si i-am spus ca luni la ora trei numai aveam nicio programare. Aceasta mi-a arata un email care sosise acum o ora de la o tanara care vroia proramare la mine. I-am spus Hinatei sa o puna in locul sedintei care tocmai se eliberase. In drum spre casa m-am intrebat ce probleme poate avea aceasta femeie car nu si-a prezentat numele. Majoritatea problemelor pacientilor mei au fost legate de infidelitatea partenerului, comportamentul acestuia sau legate de copilarie...

Later edit: vreau critici dure, ca doar asa pot sa ma perfectionez.
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

#2
well... am citit ficul tau si mi se pare interesant si promite multe
ideea este originala , nu am mai intalnit-o in nici un fic naruto citit pana acum , sasuke psiholog asta da imaginatie presupun ca femeia care si-a facut programare dar nu a dat nume este sakura
dialogul este bun , la descriere mai ai mult de lucrat
ai cateva greseli dar sunt prea somnoroasa sa le precizez
spor la scris si multa inspiratie si imaginatie
astept nextu'
''Girls are like apples, the best ones are at the top of the trees. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think there is something wrong with them, when, in reality, they are amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..."


#3
(19-06-2009, 02:04 AM)JustLove A scris: Deci pot sa spun ca ma cam chinuie talentul si am decis sa mai fac un fic:))
Acesta este tot sasusaku:X( scuze ca primul capitol e asa scurt)

Disclaimer:Nu detin nici un personaj. Toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Sper sa va placa.

O zi normala...


Soarele rasare printre norii cenusii de pe cerul sangeriu. O noua zi a aparut in calendarul vietii mele. Era luni dimineata, ceea ce inseamna ca va fi o zi usoara. de unde stii ca luni e o zi usoara? poate ca o sa ai cea mai grea zi M-am ridicat lenes din pat, si am mers catre baie. Am dat drumul la un dus rece in timp ce-mi dadeam tricoul si boxerii jos. M-am uitat in oglinda si am observt ca aveam cearcane. Nu trebuia sa ma las tarat de Naruto in clubul ala. Naruto ma tara tara, tara..repetitie, repetitie...incearca sa ma schimbi cuvinte prin tot felul de cluburi ca sa-mi gasesc o prietena, dar nu ma atragea nicio femeie in mod special, dar nici gay nu eram. Am intrat sub dus si am simtit cum fiecare celula a corpului meu a fost trezita de apa rece. Dupa ce am iesit din dus mi-am dat cu niste gel in parul ciufulit si m-am imbracat cu o camasa neagra, niste pantaloni de stofa negri si o cravata alba.Mi-am luat servieta in care tineam un blocnotes, un pix, majoritatea insemnarilor mele si evident mult prea utilizatul telefon mobil . Am incuiat apartamentul, si am coborat in graba scarile deoarece intarziasem la lucru un sfert de ora.
Cand am iesit pe usa blocului, am observat ca portarul lipsea de la postul sau. Am sa-mi amintesc sa-i atrag atentia cand ma voi intoareca acasa. Am mers in garaj si m-am urcat la volanul BMW-ului meu negru. Cu o viteza cam mare pentru centrul orasului New York, am condus printre masinile incete de pe strada. Am ajuns in final la biroul meu.
-Hinata, a venit domnul Sarutobi de la ora 11?am intrebat ingrijorat deoarece niciodata nu intarziasem.
-Stati calm domnule Uchiha. Domnul Sarutobi si-a anulat sedinta din aceasta saptamana din motive familiale. A zis ca se duce sa-si vada nepoata din Georgia.
-Ce bine... Si Hinata! Suntem prieteni de o jumatate de an. Spune-mi Sasuke pentru Dumnezeu.
Bruneta a afirmat si apoi si-a continuat treaba. Hinata era secretara mea de un an, dar am inceput sa ne apropiem mai mult de cand e cu Naruto. Naruto este un blond nebun si hiperactiv, cu ochii albastri care se intampla sa fie prietenul meu cel mai bun, iar Hinata este prietena lui. Ea este o fata timida si draguta, dar cateodata chiar prea timida timida, prea timida...incearca sa scoti in evidenta si alte trasaturi. Este putin mai scunda ca mine, bruneta cu nuante de mov in par, iar ochii sai sunt lila. S-a angajat la mine acum un an, dupa ce am dat un anunt in ziar cum ca as cauta o secretara. Naruto, era agent imobiliar si a intalnit-o pe Hinata acum sase luni, cand acesta ii prezenta niste apartamente. Nu prea mi-a povestit cum au inceput sa iasa impreuna.
Azi aveam trei sedinte de doua ore fiecare. Prima fusese anulata, deci mai ramaneam cu doua. Domnul Sarutobi era un batran de 80 de ani care credea ca sotia il insala. Toata aceasta neincredera a pornit din momentul in care sotia sa facea calatorii din ce in ce mai des. Am pus neincrederea asta pe seama adolescentei sale in care a avut o relatie fara final fericit. A doua programare era cu femeie temperamentala, Temari care numai suporta comportamentul sotului sau, dar nu poate divorta pentru ca-l iubeste, iar cea de-a treia programare era cu un barbat pe nume Gaara, care a fost neglijat de parinti in copilarie si simte nevoia sa discute despre asta. Cele doua ore care ar fi trebuit sa fie petrecute ascultand problemele unui mos, au trecut greu pentru ca nu aveam ce sa fac. I-am spus Hinatei sa-mi comande pranzul pana vine clientul de la a doua programare. Dupa ce am mancat, in birou a aparut Temari. S-a asezat pe canapeaua din fata biroului si sedinta saptamanala a inceput. Temari a inceput sa-mi povesteasca ce lucruri a facut Shikamaru saptamana trecuta, sau mai bine spus nu a facut. La sfarsitul sedintei i-am propus sa faca un compromis cu baiatul. Timpul trecu, iar sedinta lui Gaara, cum a trecut, s-a si sfarsit. Dupa ce mi-a dat cecul cu plata, roscatul mi-a spus ca renunta sa mai vina la mine deoarece crede ca a trecut peste acea problema, iar apoi a plecat. Era un baiat de treaba si trebuie sa recunosc ca-I voi duce lipsa deoarece ne intelegeam bine. M-am dus la biroul Hinatei si i-am spus ca luni la ora trei numai aveam nicio programare. Aceasta mi-a arata un email care sosise acum o ora de la o tanara care vroia proramare la mine. I-am spus Hinatei sa o puna in locul sedintei care tocmai se eliberase. In drum spre casa m-am intrebat ce probleme poate avea aceasta femeie care nu si-a prezentat numele. Majoritatea problemelor pacientilor mei au fost legate de infidelitatea partenerului, comportamentul acestuia sau legate de copilarie...

Later edit: vreau critici dure, ca doar asa pot sa ma perfectionez.


bun..ficul einteresant...ideea nu am mai intalnit-o pana acum...presupun ca misterioasa femeie era Sakura nu?...imi place cum ai organizat actiunea si personajele...tot ce pot sa spun este gambate. Astept nextu'
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#4
Hy sys! Sa vedem cat de tura pot fi:
Greseli nu am vazut.
Ai putea sa mai nu mai faci atatea repetitii ca sunt chiar enervante cateodata.
Ai naratiune cam 90%.
Doar trei linii de dialog... O____O ai putea sa mai adaugi cateceva.
Descriere...:-?... ai.
Si cum partile bune:
Ideea nu am mai intalnit-o deci e originala.
Acea femeie e Sakura, nu? Ei bine cel putin asa sper.
Astept nextu si nu uita: nu mai face repetitii.
Astept nextu.

#5
well vreau mai intai de toate sa precizez ca ador titlul si este primul titlu care exprima ceva si este chiar foarte frumos , din intreaga sectiune . I mean ai un titlu foarte intrigant .
In al doilea rand , mi-ar fi placut sa incepi cu o anumita descriere , apoi sa 'ne introduci' in actiune . Partea aia nu este bine descrisa , de aceia ne-ai fortat sa intram in actiune . Puteai sa inceoi cumva si apoi sa fie o cheie , o anumita fraza ca sa se potriveasca cu o alta chestie si tot asa pana ajungeai in actiune si ne povesteai despre personaj . Ideea este buna , insa mai trebuia descris esentialul . I mean trebuia sa descrii sentimentele mai bine ale personajelor . In afara de asta , ai mai avut cateva greselute de tastare , dar se rezolva , nu sunt multe . Imi place cum descrii . Descrii lejer , fara sa te incurci si fara sa detaliezi anumite chestii care pe noi nu ne intereseaza . Descrii lejer si placut , nu te incurci cu cuvinte 'grele' , 'mari' etc etc *ai inteles tu* .
O sa mai trec pe aici , fi sigura .
btw ai suspans . Suspansul il introduci de la titlu . De aia imi place titlul tau . Frumos , continua . Si ai grija la repetiti ( aproape ca uitasem sa spun ;)) )
-

#6
e superb:X:X:X:X

Dabia ajtept continuarea:X
descrierea e mrfa:D
dialogu e ok:)
si ador si ideea este chiar originala:X
majoritatea fic-uilor despre sasusaku incepe cand unul dintre ei se transfera l scoala sau cu inceputul liceului(sincer si eoh am kam fkt l fel:-":-" )
scces in continuare :*:*:*
tino tot aja:D

#7
si eu de abea astept continuarea
dialogu recunosc ca as dori umpic mai mult dar e bun , mai bine umpic si bun dacat mult si prost
descriere ai si e buna chiar imi place
naratiunea e buna si ea , iar actiunea e buna poate umpic grabita 3%
imi pare rau dar mai dur nu pot
aici am deaface cu un fic foarte bun care are un viitor
nu te lasa ca se poate
P.S: te felicit nu am vazut greseli

#8
Uite un fic...cat de cat original..as putea spune..
Greselile ti-au fost spuse inaintea mea...
Sper ca misterioasa femeie e Sakura.Sa nu-l vad pe Sasuke cu altcineva ca te toc bucatele, clar?! *glumeam*
Astept urmatorul capitol.Spor la scris in continuare.Kisses!!Bye!;)

#9
Ok...am revenit cu nextul si ma bucur sa vad ca fcul meu este citit. La chestia cu : era o zi usoara ma refeream ca nu avea mult de lucru.Scuze ca v-am bagat fortat in actiune:P. Sper sa va placa si capitolul asta:X

Prima privire.


Imediat cum am iesit din biroul meu, o melodie teribil de enervanta a inceput sa se auda din interiorul buzunarului meu. Era melodia pusa special pentru Naruto... Cand am raspuns, un zgomot infernal mi-a intrat in ureche, dupa care incepu sa se auda vocea lui Naruto din ce in ce mai tare.
-Sasuke, fii atent ca diseara la 8 sunt la tine. Am auzit ca s-a deschis un club nou la periferia orasului si trebuie neaparat sa mergem sa-l vedem. In regula?
-Naruto, de ce mai intrebi? Stii ca si daca as refuza, tu tot mai tara pana acolo..., am spus plictisit si usor iritat deoarece gasise un nou loc de mers.
-Deci sa inteleg ca asta e un da? Oricum, ne vedem diseara. a spus blondu-l dupa care imediat a inchis telefonul fara sa-mi dea ocazia de a mai spune ceva. Am oftat dupa care m-am urcat in masina.
Drumul spre casa a fost unul lung si plictisitor, deoarece majoritatea oamenilor se intorceau acasa dupa lucru. Nu cred ca am viteza mai mare de 3 kilometri pe ora. Pe drum am pornit radioul, in speranta de a gasi un post interesant, dar majoritatea aveau acum dedicatii musicale sau emisiuni difuzate despre cantareti. Neavand ce sa aleg am ramas pe KissFM, singurul post pe care dedicatiile se terminasera. Cand in sfarsit am trecut de centrul orasului am apasat pedala de acceleratie spre apartamentul meu de la periferie. Dupa ce am parcat masina, m-am dus a cabina portarului si l-am mustrat deoarece de dimineata nu era acolo. Acesta s-a scuzat si a spus ca nu se va mai repeta, desi acest lucru era inevitabil. Am urcat lenes scarile si am intrat in apartament. Cum am intrat mi-am desfacut cravata si am aruncat-o in cuier. M-am indreptat spre dormitor si mi-am dat hainele jos pentru a face un dus. Am intrat sub jetul de apa rece, picaturile de apa lovindu-se de corpul meu, ca pietrele de nisip. Mi-am dat cu mana prin parul plin de gel pentru a-l mai imuia. Peste zece minute am iesit de sub perdeaua de apa si m-am infasurat cu in prosop in partea inferioara a corpul. Am mers in sufragerie, lasand dare umede in urma mea. Am luat telecomanda si am pornit teleizorul pe un canal ales la intamplare. M-am dus la mine in camera si m-am imbracat intr-un tricou alb si niste pantaloni scurti negri, iar apoi m-am intors in sufragerie si am luat o carte pentru a trece timpul mai repede. Peste un timp se aude o bataie in usa. Pana sa ajung eu sa deschid, un taifun intra pe usa, acesta avand numele de Naruto. Ma studie din cap pana in picioare, dupa care a intrebat:
-Hai ma omule, inca nu esti gata?
-Scuzeee, dar sti cum e cand ma apuc sa citesc..., am spus ironic simtind cum ma apuca rasul.
-Off tu si cartile tale. La cat de tocilar esti, nici nu red ca o sa ai vreodata vreo iubita. spune acesta razand.
-Hai taci ca am mai mult succes la femei intr-o zi decat vei avea tu in toata viata ta. am spus in timp ce m-am indreptat spre camera mea si m-am imbracat cu un hanorac albastru si o pereche de blugi.
Am coborat amandoi scarile, Naruto incepand sa se enerveze deoarece eu nu ma grabeam deloc. A spus sa mergem cu masina lui deoarec el o luase si pe Hianata. Drumul catre noul club a fost scurt deoarece acesta nu se afla departe de apartamentul meu. Cand am intrat inauntru muzica era cat de tare se poate da, iar toti dansau. Exitau cateva exceptii si anume cateva cupluri care stateau la mese si vorbeau sau se sarutau. Mereu mi s-a parut stupid impartasirea a astfel de momente in public. Acestea sunt chesti intime. Dar poate ca nu pot sa judec asta din moment ce nu am fost niciodata indragostit. Nici in liceu nu am fost interesant de nici o fata, iar ele se indragosteau doar de imaginea mea. Ne-am asezat la o masa si am comandat niste sucuri. Le-am spus Hinatei si lui Naruto sa meraga sa danseze, deoarece il vedeam pe blond mancand ringul de dans din priviri. Cei doi s-au ridicat si au inceput sa danseze, facand furori pe ringul de dans. Deoarece Naruto fusese la dans in generala, poti spune ca ringul este ca acasa pentru el. Am aruncat o privire la toti care erau in club, in speranta de a gasi pe cineva interesant sau cunoscut. Cercul meu de prieteni nu era foarte dezvoltat deoarece nu prea imi place sa socializez. In afara de Naruto si Hinata, pot sune ca mai cunosc doua persoane si anume Kiba, un baiat saten si ochii caprui, in varsta de 26 ani. A devenit veterinar deoarece iubeste mult animalele si in special cainii. Si mai stiu o blonda numita Ino. Are ochiii albastri si in liceu era inabunita dupa mine, iar chestia asta o facea sa devina enervanta. Dar cum s-a terminat liceul a intalnit un brunet pe nume Sai care semana izbitor de mult cu mine. In timp ca priveam pe acolo, ochii mi-au cazut pe o femeie in jur de un metru saptezeci cu parul roz si lung pana la solduri. Avea un chip angelic care ar fi fermecat pe orcine. Ochii ei verzi ca smaraldul ii privea pe Naruto Si Hinata. Era foarte bine dezvoltata, gandurile ducandu-mise intr-un colt al mermoriei care era tinut sub lacat. Era imbracat intr-o rochie scurta si roz cu un decolteu destul de generos. Avea in mana un pahar de vin rosu. Am stat si am privit-o timp de un sfert de ora , pana cand privirile ni s-au intersectat. Am intors repede capul spre cuplul dansator ca sa nu-si de-a seama ca o priveam. Cand ochii ei s-au dus in alta directie, am observat ca un barbat se apropia de ea. A luat-o de mana si a inceput sa o traga catre un colt intunecat al clubului, desi ea incerca sa se elibereze. M-am ridicat in graba de la masa si m-am dus spre cei doi.
-Cred ca domnisoara nu vrea sa mearga cu dumneavoastra. am spus calm, dupa care i-am dat un pumn care l-a facut sa cada pe jos. Fata s-a dus speriata in spatele meu.
M-am uitat o clipa la tip si am vazut clar ca era beat. Acesta se ridica in doua picioare sa-mi ca sa-mi dea un pumn, dar fiind cam dezechilibrat i-am pus o piedica si a cazut lat. Gardienii au venit si l-au dus afara. M-am intors cu privirea spre rozalie. In ochii ei se putea citi teama. Aceasta mi-a murmurat un multumesc dupa care a plecat. Nu stiu de ce, dar aveam sentimentul ca o s-o mai vad candva.
M-am dus spre cei doi dansator si le-am spus sa mergem acasa deoarece maine aveam mult de lucru. Naruto s-a conformat si m-a dus acasa. Cum am ajuns mi-am dat jos hainele, ramanand doar in boxeri si m-am dus la culcare.

Nu uitati ce v-am spus in primul capitol. Criticati dur!
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

#10
dur dur nu cred ca pot prea dur avand in vedere ca e un capitol genial
nu m-am uitat dupa greseli scuze
descrierea e buna ce spun buna foarte buna
dialogul la fel precum descrierea si naratiunea foarte buna :X si actiunea nu mi s-a parut grabita deloc
gambate & chu
kiss you :* bye




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)