Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One life...One love(a sasusaku love story)

Ohayo si paste fericit la toti...am venit cu nextu..acum ma grabesc si n-am avut timp sa-l corectez asa ca las asta in seama voastra

Zvonul

O noua zi a venit in viata rozaliei.Razele soarelui se strecoara printre perdelele fetei si ii mangaie fata gingasa.Pasarile numai canta dearece s-au adapostit de frigul care trebuie sa vina.Copacii dezbracati de corola lor de frunze tremura la cea mai mica adiere a vantului.Ma ridic lenesa din pat si dau perdelele la o parte…o ploie de lumina imi inunda camera, care pana acum cinci minute ziceai ca e un barlog de intuneric ce era…M-am dus in baie sa-mi fac siesta de dimineata.Cand am iesit am rascolit in dulap dupa niste haine pentru ca e prima zi de scoala si inca nu am primit uniforma.Mi-am ales un plover cu maneci trei sferturi roz. O fusta scurta maro deschis si o pereche de cizme gri.Am scos putin capul pe fereastra si am observat ca adia putin vantul…am decis sa iau si un fular verde.
-Sakuraaa a venit Sasuke dupa tine.Coboara odata…a spus Sora cam prea entuziasmata.
M-am uitat prin camera si mi-am dat seama ca azi nu trebuia sa iau nici o carte asa ca am bagat cateva caiete in ghiozdan si 2-3 pixuri.Apoi am cobort scarile jos.Acolo era Sasuke imbracat in uniforma.Purta o camasa alba desfacuta la cativa nasturi, iar peste o jacheta neagra cu pantaloni negri…arata bine.
-Buna dimineata….meregem?
-Mdea…a raspuns acesta fara sa-si intoarca privirea spre mine.
Am mers amandoi in drum spre scoala.Sasuke n-a scos nici un cuvant…dar nici eu n-am putut…era ceva ce ma oprea. Liceul nu era foarte departe de bloc, era la doar 3 strazi distanta.Cand am ajuns in curtea scolii toti se uitau la mine..sau la Sasuke.Baietii se uitau uimiti. Iar fetele pline de ura…
-Sasuke,…de ce uita toti la tine?am intrebat reusind sa-mi inving teama de a vorbi cu el.Un sentiment de regret mi-a venit imediat ce am terminat intrebarea…
-Nu se uita la mine…ci la NOI…in fine, nu-mi pasa de prostii deastea, biroul directoarei se afla la parter, langa intrarea profesorilor…te descurci singura sau trebuie sa te duc eu? A spus acesta cu o urma de sarcasm in voce.
-Nu..multumesc, cred ca ma descurc si singura…
Am spus asta si imediat am plecat de langa el…stiam eu ca am sa regret sa-i spun ceva.Se crede superior si asta ma enerveaza.Ma crede o povara pentru el, egoul meu a gresit, nu o sa ma indragostesc de “Domunul Atitudine”.Directoarea mi-a dat niste hartii care trebuiau completate de diriginte, uniforma si manualele. Cand am iesit din biroul ei am dat peste un baiat cu parul lung, saten si prins intr-o coada la varfuri.Avea ochii de un mov deschis, aproape transparenti.
-Imi pare rau..nu m-am uitat pe unde merg.Eu sunt Sakura Haruno si sunt noua aici..am spus asta in timp ce el ma ajuta sa ma ridic.
-Buna.Eu sunt Neji Hyuga.Mi se pare ca esti in clasa cu mine.Vrei sa-ti arat colegii?a spus acesta entuziasmat
-Sigur…am spus incepand sa merg cu el spre clasa.
-Sa incepem cu baieii:baiatul acela blond care nu poate sta locului este Naruto..tantalaul clasei, acela care doarme este Shikamaru.El este lenes, dar il compenseaza faptul ca este foarte destept.Cel care manaca incontinuu este Chouji, cel care se joaca cu catelusul este Kiba.Ii plac foarte mult animalele.Cel care se bate cu aerul este Rock Lee.Ii place sa ne arate ca stie foarte bine karate, dar nu se pune cu mine…a spus asta zambind.Asa sa continuam, cel cu tatuaje pe fata este Kankuro, cel langa care sta Kankuro este fratele lui Gaara.Este foarte ciudat, nu vorbeste aproape cu nimeni,decat cu baiatul acela brunet.El este…dar nu a pucat sa termine pentru ca l-am intreupt eu
-Este Sasuke Uchiha alias “domnul atitudine”.Este unul dintre cei mai populari baieti din scola..am dreptate?
-Da..de unde ai stiut?a intrebat acesta surprins.
-Este fratele iubitului surorii mele…..In fine, acum arata-mi fetele.
-Mmm..bine.Cea cu parul mov inchis este verisoara mea Hinata este foarte timida si ii place de Naruto.Cea cu parul saten si prins in doua cocuri este Ten Ten..spune asta rosind.Cea cu parul blond prins in patru cozi este Temari, sora lui Kankuro si Gaara.Cea care tot sare pe Sasuke este…
Dar nu a apucat sa termine deoarece am fugit spre Ino.Am sarit la gatul ei si am spus:
-Surpriza.Ghici cine?
-Sakura…esti chiar tu?Nu-mi vine sa cred..Te-ai mutat aici?
-Da eu in carne si oase.Se pare ca sunt banci de doua personae…Pot sa stau cu tine?
-Imi pare rau Sakura, dar eu stau cu Temari.
-Atunci o sa astept profesorul ca sa ma puna intr-o banca…am spus asta cu regret fiindca stiam ca ma va pune cu Sasuke, doarece era singura banca libera…
Cand a venit dirigintele, i-am dat foile de la Tsunade ca sa le semneze.Cum ma asteptam m-a pus in banca cu Sasuke.Nu stiu de ce dar Ino s-a uitat c-am nervoasa la mine.Orele au trecut repede.Se pare ce drumul meu spre casa era in aceeasi directie cu al lui Ino, Sasuke,Naruto si Kiba.Naruto se tot dadea in spectacol ca sa imi atraga atentia,..cred..
-Sakura…pot vorbi un pic cu tine?mi-a spus Ino
-Sgur, ce e Ino?
-Care e relatia ta cu Sasuke?
-Relatia mea cu Sasuke?Eu nu am nici o legatura cu Sasuke.Este doar fratele iubitului surorii mele.
-Hei Sakura , vii cu mine la plimbare pe la 3 ?M-a intrebat Naruto cu o voce rugatoare.
-Sigur Naruto..Vi la mine sa ma iei sau ne intalnim la liceu?
-Lasa ca vin eu sat te iau.Pa ca eu acum trebuie sa o iau in alta directie.
-Si eu tot pe aici o iau…Hai Ino sa mergem.A spus Kiba.
Cei trei au plecat lasandu-ma singura cu Sasuke.Fara niciun chef m-a intrebat daca am degang sa merg cu Naruto in oras.I-am rasuns ca da deoarece n-am nici un motiv sa refuz.Atunci telefonul lui Sasuke a sunat.
-Ce e Itachi?.....Bine, vin dar nu stam mult bine, totusi am si eu viata mea…A inchis dupa care a spus…Se pare ca sunt invitatul tau la cina diseara…Ditractie placuta cu Naruto.
Apoi a plecat.E ceva ciudat cu baiatul asta, ma intreb ce.Cand am ajuns acasa m-am dus in camera mea sa-mi fac temele.avand in vedere ca era prima zi de scoala, nu ne-au dat multe teme.Mi s-au parut draguti colegii si e foarte tare ca m-am intalnit cu Ino, dar totusi trist in acelasi timp…imi aduce aminte de trecut…Dar sa uitam asta.Mi s-a parut ciudat ce a zis Sasuke…Oare ce vroia sa spuna cu asta…Aoleu!Cat e ceasul!Trebuie sa ma imbrac, dar cred ca ma imbrac ca la scoala..
Cand am iesit din casa Naruto era deja jos.Purta un trening portocaliu cu mici portiuni negre si o bandana pe cap neagra.
-Buna Naruto…pe unde mergem?
-Sakura, vreau sa te intreb ceva….Ce relatie ai tu cu Sasuke?Cand te-a intrebat Ino nu eram atent..
-Aoleu, de ce intreaba toata lumea acelasi lucru?poti sa-mi spui si mie?
-Pai toti suntem surprinsi sa-l vedem pa Sasuke cu o fata deoarece se zvoneste ca el e ….gay.Dar doar Gaara stie adevarul pentru ca doar cu el vorbeste si deaia….
-Sasuke e gay?.....

Sasuke
[Imagine: News2.jpg]
Sakura
[Imagine: untitled.jpg]
Si Neji, va rog s-o ignorati pe Ten Ten
[Imagine: thgraduatenej.jpg]
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de SoUl EaTeR - 19-04-2009, 01:56 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 10-05-2009, 10:26 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 26-05-2009, 07:33 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 26-05-2009, 11:56 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de Ang3l_Darkn3s - 30-05-2009, 06:26 PM
RE: One life...One love(a sasusaku fan fic) - de ***candy bar*** - 30-05-2009, 07:35 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 12:18 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 14-06-2009, 11:20 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Dark~Melody - 17-06-2009, 08:14 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de ***candy bar*** - 17-06-2009, 10:36 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Dark~Melody - 19-06-2009, 08:15 PM
RE: One life...One love(a sasusaku love story) - de Sakura96 - 22-06-2009, 10:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A rose for love, and a book for ever Kira's Scarlet 12 8.524 03-10-2013, 09:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Just...love me PandaKun 10 6.966 17-09-2013, 07:59 PM
Ultimul răspuns: PandaKun
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.704 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.670 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [Naruto] Love ? No, just atraction. Andreea Corina 6 4.161 13-04-2013, 08:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Do you love me? Alexi 67 49.224 21-02-2013, 07:07 PM
Ultimul răspuns: Alexi
  I hate that I love you! RosetteFoxy 17 9.142 14-02-2013, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Lain
  [Naruto] The history of love Diamond D.C 1 2.288 28-11-2012, 07:58 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.673 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  [Naruto] Prostitution and Love+16 Capsunica 3 3.436 17-06-2012, 11:46 AM
Ultimul răspuns: Diz

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)