Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un nou inceput ( Mew Mew Power )

Episodul 6 : O reactie neasteptata ...
Era o zi de scoala , ca ori care alta pentru Corina ... ajunsa in sala de curs , fata incerca cu disperare sa il gaseasca pe baiatul ce ii rapise inima , dar era in zadar. Nu il zarea nicaieri ... asa ca s-a grabit sa sa se aseze in banca sa . Colegii sai nici nu o bagau in seama .In timp ce ei se bucurau de timpul liber dinaintea sosirii profesorului la ora , bruneta statea singura in banca ei , rasfoind o revista mai veche pe care o gasise in gheozdan ... se simtea foarte singura , si incerca sa inteleaga cum de niciodata nu s-a simtit asa in preajma colegilor de clasa ... apoi isi aminti ! Indiferenta fata de acestia si aroganta pe care le- a aratat-o , i-a indepartat mult pe acestia de fata .
Dupa o noapte alba , petrecuta aiurea , Corina era destul de obosita ... tot ce isi dorea , era sa se afle in patul sau moale , de acasa . Noaptea trecuta , s-a gandit la parintii sai , si la o modalitate de ai aduce din nou impreuna ! Nu putea sa ii vada despartiti , desi in adancul sufletului sau , credea ca asa era cel mai bine...
Ei erau singura ei familie , dupa ce fratele sau a plecat ... si acum , acea familie se destrama si mai mult , de parca niciodata nu a existat !
Expresia de pe fata Corinei , era trista si lipsita de vlaga . Ce mult isi dorea sa il revada pe David ... era sigura ca va putea sa il salute la scoala , acum insa nu mai era cu putinta ... Urma o zi mohorata pentru fata ... la cate sperante si-a facut ! Ganduri stinghere , ravaseau mintea brunetei ... cand deodata , linistea molipsitoare a fost intrerupta de vocea blanda a unui baiat si anume cel de care fata era indragostita pana peste cap .
- Corina ? Buna ! Ce bine ca te vad din nou ... sti m-am tot gandit si ...
Fara sa mai apuce sa isi termine fraza , David a fost intrerupt de Corina ...
- Esti aici ... adica vreau sa spun ca si mie imi pare bine sa te vad ... Ma simt cam singura in ultima vreme , si mi-ar placea sa am cu cine sa vorbesc , se corecta rapid bruneta .
- Sigur ... cum sa nu , pentru ce sunt prietenii ! ii raspunse politicos baiatul .
Pacat ca fata nu l-a lasat pe roscat sa termine ce avea de spus . Frumusetea Corinei il cuceri pe baiat de cum a zarit �o , atunci pe strada ... Sentimentele lui pentru fata , erau foarte frumoase si pure precum apa cristalina , dar se temea sa i le marturiseasca si ei ...
Dupa acele cateva ore obositoare si foarte incarcate de scoala , Corina si David , s-au decis , sa se opreasca in parc ... Privelistea de acolo parea ireala ;
invaluita de un aer romantic , parca era raiul pe pamant ...
Corina simtea ca trebuie sa ii povesteasca cuiva , prin tot ce trece, si ce persoana mai de incredere decat David , putea sa gaseasca ...
- David ? Sti ... in ultima vreme am avut parte numai de necazuri , si , pana acum nu am avut cui sa ii povestesc ...
- Ei bine , cred ca pot sa te ascult ... ii raspunse pe un ton glumet baiatul .
Cei doi se asezara pe o banca , la umbra unui cires ... Mireasma dulce a florilor , ce pluteau prin aer , era de nedescris ... dulce , dar si putin amara , parca te invitau si pe tine sa plutesti prin vazduh , alaturi de ele... Dupa un timp , pe fata baiatului se putea citi tristetea . Observand asta , fata schimaba subiectul incercand sa ii readuca acel zambet dulce cu care se obisnuise ... Ceea ce aceasta nu stia , era ca , povestindu-i prin ce a trecut , i-a trezit baiatului , unele dintre cele mai dureroase amintiri , ce ii imbolnaveau sufletul !
De la varsta de sase ani , baiatul a ramas fara mama , si nu pentru ca aceasta a suferit vre-un accident sau ceva de genul asta , si pentru ca insusi mama sa , cea care i-a dat viata , fiinta cea mai draga lui , s-a saturat de acesta ; ii era prea greau sa aiba grija de el , asa ca ... a plecat in lume , pentru a se distra la maxim , fara sa mai aiba vreo grija . Nici un mucos ,care sa o deranjeze cu capriciile lui... Fara sa ii pese a plecat , si la lasat singur ... pe el si pe sotul sau .
Dar , asta nu era tot ... Tristetea cu care aceasta a imbolnavit sufletul tatalui sau , l-a adus pe sotul femeii , intr-o stare jalnica ... si datorita unei mari greseli , comise de baiat , tatal sau s-a sinucis ... N-a mai suportat , atata durere ... Pe de �o parte sotia l-a parsit , si pe de alta parte , fiul sau il judeca acum , ca vinovat al plecarii mamei sale ! Asa baiatul , a ajuns pe strada . Dupa doi ani , in care a umblat in nestire pe strazile orasului , un batran milos l-a luat de pe strada ...
De atunci , viata baiatului s-a schimbat ... si totul datorita unui necunoscut , care i-a oferit adapost si tot ce si-ar fi putut dori un baiat sarac ca el vreodata! Insa , orice are un pret ... In timp ce Corina vorbea , in mintea baiatului , mii de amintirii dureroase zburadau precum , niste fluturi zglobii prin vazduhul racoros ... Cei doi copii se potrivea ... erau la fel , si poate ca asta ii facea asa de speciali , caci cei doi seamanau mai mult de cat si-ar fi putut imagina !
- David ... s-a intamplat ceva ? il intreba curioasa fata .
- A... a... nu ! Doar imi aminteam ... lucruri ! ii raspunse confuz acesta .Cred ca se face tarziu , si tu o sa intazii la cafenea ! Mai bine ne indreptam intra-colo !
Uitandu-se in ochii lui , Corina observa ca , deodata culoarea acestora , devenise din neagra , verde ... totusi poate se insela ... Mintea ii putea juca feste , doar ... nu dormise toata noaptea !
- Ei bine sa mergem ! il abroba vioaie Corina .
La cafenea , Elliot abia se trezea ... Dupa ce se pregati sa intampine o noua zi , plina de munca , acesta arunca o privire pe geam ... afara Zoey matura curtea interioara ... era tare draguta , chiar daca se tot prostea ... ba canta , ba dansa , si apoi , in final , era epuizata ! Deodata , privirea baiatului se fixa , asupra biletului , pe care il gasise in camera sa ... obosit fiind , nu i-a dat importanta , dar acum era cu adevarat curios sa il citeasca...Dupa ce a terminat de citit acea mica poezie , pe care Zoey o compusese cu speranta , ca Elliot sa nu se enerveze prea tare , baiatul se arunca pe pat ... Expresia de pe fata acestuia era groaznica ... parea manios , de parca ceva rau s-a intamplat ...
In cateva minute , Elliot iesi din camera , trantind usa puternic in urma sa ... Iesi imediat in curte fara sa le mai salute pe fete , si se indrepta catre Zoey ...
- Ce e asta ?! o intreba rastit baiatul aratandu-i biletul .
- Aia ?Pai ... vroiam sa iti explic ce s-a intamplat sambata , dar ... cum nu te-am gasit ...
Dupa aceasta explicatie incurcata , cei doi au inceput o discutie fara sfarsit ... o discutie in contradictoriu , care nu se mai termina ... In acel moment , Zoey isi dadu seama , ca Elliot e gelos , dar de ce trebuia sa ii pese ei ... adica , el era doar seful ei si atat , sau oare se insela ?Pe de alta parte , Elliot se simtea ranit ... cum oare acel extraterestru fara minte , putea fi mai bun decat el ?!
Noroc cu David si Corina , care au ajuns la momentul potrivit ! Inca putin si se luau la bataie sau cine stie ce se mai putea intmpla . Dupa asa o cearta intensa...
- Stop !! Ce se intampla aici ?Parca am fi la gradina zoologica ! ii intreba Corina .
- Intreaba-l pe el ... caci el a inceput primul , de nu stiu ce l-a apucat ! ii raspunse pe un ton raspicat roscata ...
Aruncandu-si sortuletul pe jos , Zoey pleca in graba , furioasa ... ba nu , extrem de furioasa , incercand sa uite ce s-a intamplat !

Sper sa va placa 1 Enjoy :* :x

Răspunsuri în acest subiect
RE: Un nou inceput ( Mew Mew Power ) - de Elusive wolf - 29-03-2009, 04:46 PM
RE: Un nou inceput ( Mew Mew Power ) - de Mabel - 12-06-2009, 10:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.195 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  The Original Power Yuki Kuran 6 4.529 01-09-2011, 12:01 PM
Ultimul răspuns: Anna
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 6.527 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire Diaries - Un nou inceput - Iryna 20 14.099 27-05-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: anime_addicted
  The Power of Love [ Metal & Nya ] Nya. 56 33.529 19-04-2011, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Me�al.
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.823 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Un nou inceput,un nou talet! Bleidy 4 4.534 13-02-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.971 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Un nou inceput Redhead Rules 1 2.394 22-06-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Cosmarul de-abia a inceput [+18] [yaoi] Yaku-chin 5 6.109 09-05-2010, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)