Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un nou inceput ( Mew Mew Power )

Episodul 3 : Dusmanii din trecut ... acum prieteni ...
O noua zi avea sa inceapa in Tokyo . Dimineata aparu pe furis , odata cu razele stinghere ale soarelui , care isi revarsa caldura asupra orasului . Deoarece , cu o noapte in urma , Zoey a ajuns tarziu acasa , acum , aproape ca nu se mai putea ridica din pat ...
Era sambata , si stia ca poate sa leneveasca in pat toata ziua ; era o zi perfecta , fara teme si fara munca obositoare de la cafenea .
Amintindu-si de cafenea , tresari din pat ca o petarda , disperata sa isi gaseasca ceasul , care ... ar fi trebuit sa fie sub mormanul de haine din camera roscatei . Mai erau cateva minute pana la ora 10 ... rasufla usurata roscata .Asta ii mai dadea un ragaz , pentru a se dezmetici ... la ora 11:30 trebuia sa se intalneasca cu Elliot asa cum au stabilit cu o zi inainte .De cate ori se gandea la asta , simtea un gol in stomac ... sinceritatea pe care a citit � o in ochiii lui Elliot ii dadea fiori !
Insa , chiar si asa , il considera , un amic si nimic mai mult ; inima ei inca ii apartinea lui Mark , chiar si dupa tot ce s-a intamplat .Privind pentru o clipa pe fereastra , soarele cald parea ca oglindeste chipului lui Mark ... acum insa nu era timpul pentru amintiri !se grabi sa se schimbe intr � o tinuta mai prezentabila si mai comoda , apoi cobor� in bucatarie .
La masa , a fost destul de tacuta ... aproape ca nici nu si � a privit parintii in ochii . Mintea ei era cu gandul in alta parte ...
- Scumpo , nu vrei sa ne spui ce se intampla cu tine ? o intreba pe roscata , mama sa , spargand astfel tacerea .
- Aaa ... pai ... nimic , totul e bine ! Ce s-ar fi putut intampla? tresari Zoey , incercand sa le inspire incredere .
Mama acesteia simtea ca totusi ceva nu e in regula , dar nu a mai continuat discutia . De altfel , incercand sa evite si alte intrebari care ar putea sa o dea de gol , roscata s�a ridicat de la masa , indreptandu � se catre usa de la intrare .Ducea cu ea o geanta care ... intamolator era un cadou de la Mark si o stare de neliniste ... un sentiment ciudat .
Dupa cativa pasi in afara casei , o voce misterioasa se auzi ...
- Zoey ...
<< Dar ... de unde ? Stiu ... stiu ca e cineva cunoscut , dar cine ? >> se intreba in nestire Zoey .
Dupa o privire mai atenta in spatele sau Zoey amutii ... Acea persoana misterioasa la care nu s-ar fi gandit niciodata era Dren .
- Doamne ! Ce mai speriat ... Dren ... c ... ce cauti aici ... aici pe Pamant ... daca o sa te vada cineva , o s-o patesti !
- Zoey ...
- Trebuie sa te ascunzi .. aaa
- Zoey !? se rasti la ea Dren . Sunt aici pentru ca nu am mai rezistat sa stau departe de fiinta cea mai draga mie ... adica tu ... nu imi pasa ca ma vei respinge , mie de-ajuns sa iti vad zambetul ... intotdeauna.
- Serios ? Vorbesti serios ? Nu ... nu stiu ce sa zic . Acum ca Mark a disparut ...nu cred ca voi fi ca inainte , dar poate intr-o zi .
Pe chipul fetei se revarsa o lacrima ...Apropiindu - se de ea , Dren o stranse usor la piept , incercand sa ii aline durerea ce ii distrugea inima.Pentru o clipa , parea ca s-a mai linistit , dar amintindu � si din nou de brunet , Zoey izbucni in plans ... Fara sa stie consecintele care ar fi urmat , Dren a sarutat � o pe frumoasa fata ... lucru pe care si � l dorea de mult dar pe care nu il indraznea ...

Răspunsuri în acest subiect
RE: Un nou inceput ( Mew Mew Power ) - de Elusive wolf - 12-03-2009, 11:09 PM
RE: Un nou inceput ( Mew Mew Power ) - de Mabel - 12-06-2009, 10:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.195 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  The Original Power Yuki Kuran 6 4.529 01-09-2011, 12:01 PM
Ultimul răspuns: Anna
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 6.527 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire Diaries - Un nou inceput - Iryna 20 14.099 27-05-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: anime_addicted
  The Power of Love [ Metal & Nya ] Nya. 56 33.529 19-04-2011, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Me�al.
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.823 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Un nou inceput,un nou talet! Bleidy 4 4.534 13-02-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.971 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Un nou inceput Redhead Rules 1 2.394 22-06-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Cosmarul de-abia a inceput [+18] [yaoi] Yaku-chin 5 6.109 09-05-2010, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)