01-03-2009, 03:38 PM
Intradevar, majoritatea greselilor ti-au fost aratate de cate Pachirisu. In-afara de -gravele- gresel pe care le aveti majoritatea, asta insemnand lipsa descririi si naratiune picata din pom si cu un car de greseli, nu e nimic nou... Poate, doar ideea aceea cu Sakura, dar mi s-a parut ca am mai ''auzito'' pe alt forum ;) Dialog sec... te rog mai dezvolta-l. Daca nu poti descrie ceva simplu, ma refer fara model sau ceva de genul, scrie pe muzica, inceaca sa potrivesti fiecare cuvant al tau pe muzica ;) o sa vezi ca o sa iasa ceva incredibil de placut si poate o sa fi si tu uimita :D. Acum, te intreb daca tu esti multumita de tot ce ai scris aici? Banuiesc ca nu scri pentru ceilalti si ca tu scri pentru tine :) . La ''problema'' cu sakura-can nu este sakura-kun, deoarece kun se foloseste la baieti, iar chan la fete , eu asa stiu. Se poate sa gresesc si eu, in fond sunt oameni.
Daca nu vre sa mai trec aici, imi poti da un Pm si se rezolva sau daca vrei sa sterg ceva sau, poate tot comentariul.
Edit: Sper sa postezi continuarea si sa ne dovedesti ca nu am avut dreptate in tot ce am zis aici ;)
Daca nu vre sa mai trec aici, imi poti da un Pm si se rezolva sau daca vrei sa sterg ceva sau, poate tot comentariul.
Edit: Sper sa postezi continuarea si sa ne dovedesti ca nu am avut dreptate in tot ce am zis aici ;)