Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un nou inceput ( Mew Mew Power )

Episodul 2:Un nou inceput ...

A trecut o noapte , iar in capitala nipona soarele rasarea lenes ...pe strada unde locuia Zoey se asternuse linistea ...de obicei era mare zarva la aceea ora.Roscata nu dormise toata noaptea , chiar si acum , prin acea liniste patrunzatoare mai auzea vocea lui Mark . Privea pe geam , cu ochii umezi ... nu dormise toata noaptea si se simtea mai singura ca niciodata .Nu vroia sa dea ochii cu nimeni , asa ca s-a aruncat in pat , incercand sa adoarma la loc.
Dar somnul a fost intrerupt de mama sa . Trebuia sa se trezeasca ... si totusi , oare pentru ce ? Nu vroia ca ceilalti sa o vada asa .... nu vroia sa le inspire mila .
S-a ridicat cu greu din pat , apoi fara sa mai ia micul dejun , a plecat catre scoala.
Dupa scoala , Zoey se indreapta ca de obicei catre cafenea.In acele cateva ore de scoala , a realizat ca nu trebuia sa sufere din cauza lui Mark.Purta un zambet fals cu ea , atunci cand a intrat pe usa cafenelei .
- Hei Zoey , cum te mai simti azi ?
Insa roscata nu a mai putut sa le raspunda ... a lesinat la intrarea in cafenea , chiar sub ochii lor... Oboseala isi spunea cuvantul !
Dupa aproape doua ore , �somnoroasa� s-a trezit in sfarsit , simtindu-se ca in al noulea cer , dupa un asa somn.Credea ca totul a fost un cosmar , pe care acum il putea da uitarii ! Deschizand ochii incet , l-a zarit pe Elliot care se uita fara oprire la ea .
- Elliot ? Ce faci aici ... de fapt ce fac eu aici ?
- Ai lesinat ... probabil din cauza oboseli.Uite , stiu ca ieri erai suparata si imi pare sincer rau ca am tipat la tine .
<< Deci este adevarat , nu a fost un vis ! >>
Zoey simtea cum o lacrima i s-a revarsat pe obraz ... Vazand ca va izbucni in lacrimi , Elliot o imbratisa pe aceasta incercand sa o linisteasca .
Uimita de gestul blondului, s-a ridicat si a plecat sa isi caute prietenele .Elliot a ramas pe ganduri.Daca el si Zoey se cearta mereu , va avea el vreo sansa pentru ai castiga inima roscatei ?
Pe hol , Elliot s-a intalnit cu Wesley dar a trecut nespasator pe langa acesta.
- Sti m-am gandit ca ai putea sa o inviti pe Zoey undeva .
Elliot se opri brusc .
- Cred ca nu intelegi... ti-am mai zis ca...
- Da stiu , in orice caz , daca te razgandesti ...Sti niciodata nu e prea tarziu ... in cazul tau , sa te indragostesti ! Poti incerca ...
Peste cateva ore la cafenea ...
Cuprins de indoieli , Elliot se gandea la ce i-a spus Wesley in timp ce rasfoia filile unei reviste .Deodata o voce blanda se auzi . Zoey fredona o melodie in timp ce matura podeaua .Era inca trista dar se obisnuise cu ideea ca Mark nu o mai iubea la fel de mult ca inainte .
Elliot a lasat revista pe o masa si s-a indreptat catre iesirea din cafenea .
- Hei ... Elliot ... scuze acceptate !
- Poftim ?!Blondul nu intelegea despre ce vorbea fata .Apropo de asta , Zoey , crezi ca ...
Reusind sa isi faca curaj , baiatul urma sfatul prietenului sau insa...
Blondul se balbaia mai rau ca un copil mic...Cel cu picioarele mereu pe pamant , simtea un gol in stomac , si pentru prima data nu stia ce sa spuna...
Adica ... vrei sa ma insotesti la o plimbare in parcul central ...
Dupa aceasta conversatie aprinsa , cei doi s-au luat din nou la harta ...Oprindu-se din vorbit , Zoey se intoarse cu spatele la Elliot , apoi se inrosi toata ca o capsuna si ii spuse in soapta:
- S-a facut ! Ne vedem maine ...
Apoi fara sa stea pe ganduri Zoey a mers sa se schimbe si apoi a iesit grabita pe usa cafenelei.Elliot era surprins.Nu se astepta la un raspuns pozitiv din partea roscatei.
Nu mai era asa de rosie , dar parea mai vesela si se gandea doar la ziua ce avea sa vina .Se plimba zglobie pe strazile capitalei nipone , pentru prima oara cu gandul la Elliot.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Un nou inceput ( Mew Mew Power ) - de Mabel - 12-06-2009, 10:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.193 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  The Original Power Yuki Kuran 6 4.525 01-09-2011, 12:01 PM
Ultimul răspuns: Anna
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 6.518 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire Diaries - Un nou inceput - Iryna 20 14.082 27-05-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: anime_addicted
  The Power of Love [ Metal & Nya ] Nya. 56 33.521 19-04-2011, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Me†al.
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.821 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Un nou inceput,un nou talet! Bleidy 4 4.528 13-02-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.963 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Un nou inceput Redhead Rules 1 2.393 22-06-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Cosmarul de-abia a inceput [+18] [yaoi] Yaku-chin 5 6.102 09-05-2010, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)